DOLAR

32,5640$% -0.01

EURO

34,8784% -0.05

GRAM ALTIN

2.422,73%-0,29

ÇEYREK ALTIN

4.054,00%-0,68

BİST100

9.722,09%0,80

BİTCOİN

2086877฿%-3.20001

ETHEREUM

101986Ξ%-2.21126

a

AV. TALHA TAYFUR VE YÖNETİMİ ŞEHİT, GAZİ VE YAŞLI ANNELERİ UNUTMADI

AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Av.Talha Tayfur, Yönetim Kurulu Üyesi, Kadın Kolları, Gençlik Kolları ve Meclis Üyeler Annelerin Anneler Gününü Kutladı.

Tuzla AK Parti Kademeleri, Anneler Günü Kapsamında Etkinlikler Gerçekleştirdi. Bu Kapsamda AK Parti Tuzla Teşkilatı İlçe Başkanı Av.Talha Tayfur Başkanlığından Aynı Anda Tüm Mahallede Tüm Kademeleriyle Mahallerdeki Şehit Gazi ve Yaşlı Anneleri Ziyaret Ederek Karanfil ve Çiçek Takdiminde Bulundu.

AK Tuzla Ramazan Ayının Ardından Çalışmalarına Hız Kesmeden Devam Ediyor. Tüm Teşkilat 8 Mayıs Anneler Günü Kapsamında Bir Dizi Ziyaretlerde Bulundu. AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Av.Talha Tayfur, “Şefkat ve Sabırla Bizleri Büyüten, Varlıklarıyla Bizlere Güç Veren, İyi ve Kötü Günde Daima Yanımızda Bulunan ve En Güvenli Sığınağımız Olan Kıymetli Annelerimize Hayatımızın Her Anında Yanlarında Olduğumuzu Hissettirmek Hepimizin En Önemli Vazifesidir” Dedi.

İlçemizde Bulunan Şehit Annelerimizi, İlçe Yönetimimiz ve Mahalle Yönetimimiz İle Birlikte Ziyaret Ederek Anneler Günlerini Kutladık. Başta Şehit Annelerimiz Olmak Üzere, Bütün Annelerimizin Anneler Günü’nü Kutluyoruz, 8 Mayıs Anneler Günü Etkinliklerinden Paylaşımda Bulunan AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Av.Talha Tayfur, Peygamber Efendimizin (Sav) Hadis-İ Şerifinde Belirtiği Gibi Cennet Annelerin Ayakları Altındadır ve Bizler Bu Bilinç İçerisinde Annelerimizi Bir Gün Değil Her Gün Aynı Sevgiyle, Saygıyla Anıyoruz. Şehit Anneleri Ziyaret Ederek Onları Yalnız Olmadıklarını İfade Ettik. Vatanımıza ve Aziz Milletimize Hayırlı Evlatlar Yetiştirip Gelecek Nesillere Umutla Bakmamıza Vesile Olan, Gözlerini Kırpmadan Vatan Uğruna Gerek Evlatlarını Gerekse Kendi Canlarını Feda Edecek Kadar, Fedakar, Cefakar ve Vatan Sevdalısı Annelerimize Şükranlarımı Sunar, Kıymetli Annelerimizin Anneler Gününü En İçten Duygularımla Kutlarım Açıklamalarından Bulundu.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

İSTANBUL AĞRI KÜLTÜR DERNEKLERİ FEDERASYONU (İSAĞDERFED) ANNELER GÜNÜNÜ UNUTMADI

HIZLI YORUM YAP