DOLAR

32,2583$% 0.25

EURO

35,1339% 0.66

GRAM ALTIN

2.276,08%1,02

ÇEYREK ALTIN

3.961,00%0,63

BİST100

8.806,72%-0,01

BİTCOİN

2223387฿%-0.98932

ETHEREUM

113048Ξ%-1.6179

a

AVRUPA’NIN ÖRNEK PROJESİNE İMZA ATTILAR

Tuzla Halk Eğitimi Merkezi’nin Koordinatör Olarak Yer Aldığı, Tuzla Kaymakamlığı, Magenta Belediyesi (İtalya), Institute of Entrepreneurship Development (Yunanistan), Integration För Alla (İsveç), Terra Vera Association for Sustainable Development (Slovenya), Stowarzyszenie Klub Sportowy ACTIVITA’dan (Polonya) Proje Temsilcilerinin Katıldığı Türkiye Ulusal Ajansı Desteği İle Avrupa Komisyonu’ndan Sağlayan Hibe İle Ersamus+ KA2 Yetişkin Eğitimi Stratejik Ortaklıklar Kapsamında Yürütülen  “Umut Ülkesi” Projesinin 2. Proje Toplantısı Slovenya’nın Başkenti Ljubljana’da Gerçekleşti. Proje Toplantısının Ev Sahipliğini Slovenya’da Mülteci ve Göçmenlerin Toplumsal Entegrasyonu Konularında Önemli Çalışmalar Yürüten “Terra Vera Association for Sustainable Development” Üstlendi.

Toplantının Ana Gündem Maddesini;  Mültecilerin Toplumsal Entegrasyonunda Önemli Rol Alan Bulundukları Ülkenin Dillerini Öğrenmelerine Yardımcı Olacak “Dil ve İletişim Modülü” Oluşturmaktadır. Proje Kapsamında Tasarlanan Mülteci ve Göçmenlere Dil Öğretimi Modülü Çerçevesinde Önümüzdeki Aylarda Proje Ortağı Ülkelerde Mülteci ve Göçmenler Yönelik Dil Kursları Düzenlenecektir.

Tuzla Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Metin Çangır Ljubljana’da Projenin Koordinasyonu, Mültecilere Dil Öğretimi Modülü Yazımı, Yerel Olarak Düzenlenecek Dil Kurslarının Organizasyonu ve Önümüzdeki Haziran Ayı İçerisinde Tuzla Kaymakamlığı Koordinesinde Tuzla’da Düzenlenecek Olan “Mülteci ve Göçmenlere Dil Öğretimi” Konulu Konferans Faaliyetleri İle İlgili Olarak Proje Ortaklarımızla Fikir Alışverişinde Bulunduklarını Belirtti. Ayrıca Çangır, Projenin Türkiye’nin Mültecilere Karşı Göstermiş Olduğu Misafirperverliğe ve Kültürel Hoşgörüye Önemli Katkılar Sunacağını İfade Etti. Bir Sonraki Proje Toplantısının, Proje Ortağı Integration För Alla Tarafından Nisan 2017 Tarihinde İsveç’te Gerçekleştirilmesi Konusunda Fikir Birliğine Varıldığını Söyledi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

TUZLA’DA OKULLAR YENİ DÖNEME DE TERTEMİZ GİRECEK

HIZLI YORUM YAP