DOLAR

32,4245$% -0.2

EURO

34,8703% -0.67

GRAM ALTIN

2.439,17%0,13

ÇEYREK ALTIN

4.047,00%0,00

BİST100

9.915,62%2,05

BİTCOİN

2074965฿%-1.46111

ETHEREUM

102040Ξ%-0.96738

a

AYDINLI BİTLİSLİLERDEN BAŞKAN YAZICI’YA TAM DESTEK

“MEMLEKETE HİZMET İÇİN KOŞANLARIN ALLAH YARDIMCISI OLSUN”

Aydınlı Bitlisliler Derneği Kutbettin Ulubay Başkanlığından Geleneksel İftarından Hemşerileriyle Bir Araya Geldi. İftarda Tuzla Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Dr.Şadi Yazıcı’ya Tam Destek Verdiler. İftar Programında Başkan Yazıcı’ya Plaket Takdim Ettiler. Dernek Başkanı Ulubay Konuşmasında Herkes Buraya Bir İftar Sonrasında Hasbihal Etmek, Gönülleri Birleştirmek, Güzelliklerin Paylaşılması İçin Geldi. Allah Oruçlarınızı Kabul Etsin. Memlekete ve Millete Hizmet İçin Koşanların Allah Yardımcısı Olsun Dedi.

Aydınlı Düğün Salonunda Gerçekleşen Geleneksel İftar Programına Tuzla Belediye Başkanı ve Adayı Dr.Şadi Yazıcı, Tuzla Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Çelikel, Tuzla Belediyesi Meclis Üyesi ve Adayı Bahrem Kuruağaç, Bitlis Konfederasyon Başkanı Emrah Taşar, Bitlis (BİDEF) Federasyon Başkanı Veli Köse, Tuzla Bitlisliler Dernek Başkanı Abdullah Babacan ve Yönetimi, Özel Halk Otobüsleri Odası Başkanvekili Abdurrahman Çabak, Özel Halk Otobüsleri Odası Başkan Yardımcıları Fehmi Ulubay, Alparslan Güneş Ali Candere, Tuzla’da Bulunan STK Başkanları, Muhtarlar ve Bin Kişi Aşkın Bitlisli Katılarak Ramazanın Bereketini Aynı Sofralarda Yaşadı.

Tuzla Belediye Başkanı ve Adayı Dr.Şadi Yazıcı da Başı Rahmet, Ortası Mağfiret Sonu Cehennem Azabından Kurtuluş Olan Oruç Ayı Ramazan-I Şerifiniz Mübarek Olsun Sözleriyle Yaptığı Konuşmasında Bitlisli Hemşerilerimin Üç Dönem Belediye Başkanlığımda Destek, Gayret ve Dualarınızı Her Zaman Aldım. Bana Verdiğiniz Emanete Sahip Çıktım, Çıkmaya da Devam Edeceğim. Destekleriniz İçin Teşekkür Ediyorum Dedi.

Böyle Aziz Bir Millete Yıllardır Hizmet Etme Fırsatı Veren Rabbime Hamd Ediyorum Rabbim Hepinizden Razı Olsun. Kadir Gecesine Kavuşmayı Yine Bayramda Bir Olmayı Diliyorum İfadelerini Kullandı.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

TALHA BAŞKAN: “GİRDİĞİMİZ HER SEÇİMDE ÖMÜR BİÇTİLER AMA SANDIĞA GÖMÜLDÜLER”

HIZLI YORUM YAP