DOLAR

32,2098$% 0.13

EURO

35,1647% -0.02

GRAM ALTIN

2.461,64%-0,24

ÇEYREK ALTIN

3.995,00%-0,44

BİST100

10.319,96%1,59

BİTCOİN

2100974฿%-0.95601

ETHEREUM

94677Ξ%-2.6889

a

BABAL AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ

TUZLA’NIN TANINMIŞ İŞ KADINI MİMAR ‘SEDEF BABAL’IN KARDEŞİ ALEYNA BABAL DÜNYA EVİNE GİRDİ

AK PARTİ’NİN SEVİLEN İSMİ “METİN KÜLÜNK”, SİYASET, SPOR VE İŞ DÜNYASI ÇİFTİN NİKÂHINA ŞAHİTLİK ETTİ

Tuzla’nın Tanınmış İş Kadını Mimar Sedef Babal Kıymetli Kardeşi Aleyna Babal Erzurumlu Tanınmış Ailelerden Bingöl Ailesinin Kıymetli Oğlu Enes Bingöl’le Pendik Yunus Emre Kültür ve Sanat Merkezinde AK Parti Teşkilatların Sevilen İsmi Önceki Dönem Milletvekilli Metin Külünk, Berna Çatinkaya, Ahmet Çakır, Recep Çivelek ve Siyaset, Spor ve İş Dünyasından Birçok Davetlinin Şahitliğinde Dünya Evine Girdi.

EVLİLİK CÜZDANINI METİN KÜLÜNK VERDİ

Aleyna ve Enes Bingöl Çifti Evlilik Cüzdanını Metin Külünk’ün Elinden Aldı. Külünk Kıyamete Kadar Baki Kalması Temennisinde Bulunarak Evlilik Cüzdanın Gelin Hanıma Verdi. Nikâhtan Sonra Çiftler Aşk Dolu Bakışlarla İlk Dansını Gerçekleştirdi.

Mimar Sedef Babal Misafirleri Kapıda Karşılarken Siyaset, Eğitim, Spor, İş Dünyasından Çok Sayıda Davetlinin Katıldığı Yılın Nikâhına Gönderilen Çiçekler de Pendik Yunus Emre Kültür ve Sanat Merkezin Girişini Bahçeye Döndürdü.

Yılın Nikâhın Sonundan Gazetemize Açıklamalarda Bulunan Tuzla’nın Tanınmış İş Kadını Mimar Sedef Babal, Bizleri ve Kardeşimi Bu Özel ve Önemli Gününde Yalnız Bırakmayarak Nikâhımıza Teşrif Eden Uzaktan ve Yakından Gelerek Onurlandıran Önceki Dönem Milletvekilimiz Metin Külünk, Tuzla Kızılay Şube Başkanı Adnan Kanıtoğlu’na, İş Adamlarımıza, Aile Mensuplarımıza, Akrabalarımıza, Arkadaşlarımıza, Mazeretleri Nedeniyle Törene Katılamayıp Çiçek Göndererek ve Telefonla Arayarak Mutluluğumuza Ortak Olan Siyaset, Eğitim, Spor, İş Dünyasından Dostlarımıza ve Bütün Sevenlerimize Ayrı Ayrı Teşekkür Eder Minnet ve Şükranlarımızı Sunarım Açıklamalarından Bulundu.

Selam Tuzla Gazetesi Olarak Aleyna ve Enes Bingöl Çiftini Tebrik Eder, İki Cihan Saadeti Dileriz.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

TUZLA’NIN ALPERENLERİ VEFA YEMEĞİNDE BULUŞTU

HIZLI YORUM YAP