DOLAR

32,4245$% -0.2

EURO

34,8703% -0.67

GRAM ALTIN

2.439,17%0,13

ÇEYREK ALTIN

4.047,00%0,00

BİST100

9.915,62%2,05

BİTCOİN

2074965฿%-1.46111

ETHEREUM

102040Ξ%-0.96738

a

BAHÇELİ: BİZ TBMM’DE TERÖRİST İSTEMİYORUZ

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Biz, TBMM'de Terörist İstemiyoruz. Biz, Terör Örgütüne Eleman Devşiren HDP'yi Türk Siyaset ve Demokrasi Hayatında Bir Saniye Bile Görmeye Tahammül Edemiyoruz." Dedi.

Bahçeli, Partisinin Grup Toplantısında Yaptığı Konuşmada, Türk Milletinin, Terörizmin Hain Planlarına, Terör Örgütlerinin Kanlı Saldırılarına Baş Eğmeyeceğini ve Diz Çökmeyeceğini Söyledi.

Teröristlerin, Tüm İnsanlığın Ortak Kan Davalısı ve Can Düşmanı Olduğunu Belirten Bahçeli, Terörizmin Hiçbir Şekli, Türü ve Türevinin, Masum ve Meşru Olmadığını Vurguladı.

Türkiye’nin Üstesinden Gelinmesi Kaçınılmaz Olan Öncelikli Sorununun, Sorunlar Piramidinin Zirvesine Oturmuş “Bölücü Terör” Olduğunu Dile Getiren Bahçeli, “Biz, TBMM’de Terörist İstemiyoruz. Biz, Terör Örgütüne Eleman Devşiren, Sözde Kürdistan Propagandasıyla Sabırlarımızı Kevgire Çeviren HDP’yi, Türk Siyaset ve Demokrasi Hayatında Bir Saniye Bile Görmeye Tahammül Edemiyoruz. Anayasa Mahkemesi’nin Görevini de Bihakkın Yapmasını Bekliyoruz.” Diye Konuştu.

“İblis’e Piyonluk Yapan Bölücü Terör Uzantılarının, Tertemiz Millet İradesiyle Tecelli Etmiş, Ordular Kurup, Ordular Yönetmiş, Milli Mücadele’yi Cesaretle Yürüterek Devlet Kurmuş TBMM’de Bulunması Züldür, Zulümdür, Zillettir” İfadesini Kullanan Bahçeli, Sözlerini Şöyle Sürdürdü:

“Mehmetlerimize Kurşun Sıkan Hainlerle Düşüp Kalkacaklar, Terör Kamplarında İdeolojik ve Silah Eğitimi Alacaklar, Sonra da Karşımıza Geçip Demokrasi, Özgürlük, İnsan Hakları, Barış Ezberlerini Utanmadan Sıkılmadan Arka Arkaya Sıralayacaklar, Bu Ne Kepazeliktir? Bu Ne Pişkinliktir? Bu Ne Pervasızlıktır?

29 Nisan 2017’de Adıyaman Merkeze Bağlı Akçalı Kırsalında Türk Silahlı Kuvvetlerimizin Operasyonuyla İmha Edilen Dört Teröristten Birisi Olan ‘Koçero Meleti’ Kod Adlı Volkan Bora İle Şu Anda HDP Diyarbakır Milletvekili Olan Bir Kadının Nasıl Karanlık Münasebet Kurduğu Deşifre Olmuştur. Bu Bölücü Milletvekili Hakkında Lazım Gelen Hukuki Takibat, Dokunulmazlığının Kaldırılmasıyla İlgili Tasarruf Derhal Temin ve Tekemmül Etmelidir. Terörist Sevdalıları, Meclis Koridorlarındadır. Kamplara Gidip Gelen İnsanlık Defoları, İhaneti Tevzi Eden Terör Trafoları, Meclis Sıralarındadır. Bu Kadar Şehit Veriyoruz, Bu Kadar Acı Yaşıyoruz, Bir HDP’linin Çıkıp da Terör Saldırılarını Kınadığını, Şehitlerimize Rahmet Dilediğini, Hunhar Eylemleri Reddettiğini Bileniniz, İşiteniniz Var Mıdır?”

“DİAYDER İDDİANAMESİNDE KILIÇDAROĞLU’NUN ADI GEÇİYOR MU GEÇMİYOR MU”

Kılıçdaroğlu’nun, İstanbul Büyükşehir Belediyesinde Terör Örgütüyle İrtibat ve İltisak İçinde Olanların İşe Alınmasıyla İlgili Devam Eden Teftiş ve Tetkik Sürecinde Görevli Müfettişlere Ateş Püskürdüğünü Vurgulayan Bahçeli, Şunları Kaydetti:

“Çünkü Çiğ Süt İçtiğinden Karnı Ağrıyor, Hesabını Veremeyeceği Açıklarından Dolayı Korkuya Kapılıyor. İmralı Canisi Tarafından Kurdurulan ve PKK/KCK’nın Şehir Yapılanması Arasında Yer Alan DİAYDER’in Referansıyla İstanbul Büyükşehir Belediyesinde İşe Girdikleri İddia Edilenlerin Destekçisi Çok Açık Söylüyorum Ki Kemal Kılıçdaroğlu’dur. Bize ‘Sarayın Sözcüsü’ Diyen Kılıçdaroğlu, Kandil’in Teşrifatçısı, Kandil’in Tedarikçisidir.

Buradan Soruyorum, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Tarafından Hazırlanmış DİAYDER İddianamesinde Kılıçdaroğlu’nun Adı Geçiyor Mu Geçmiyor Mu? Bu Zat, Terör Aparatı DİAYDER’in Bölücü Mensuplarıyla Toplantı Yaptı Mı Yapmadı Mı? Saklanma Kılıçdaroğlu, Çık Karşımıza Mertçe Söyle, Adamsan Bu Soruların Cevabını Ver. Özellikle Hatırlatırım Ki Yalan Söylemek, Vicdanı Müebbet Hapse Mahkum Eden Bir Suçtur. Bir Yalan, Bin Doğrudan Şüphe Duyulmasını Sağlayacaktır. Her Yalancı, Aynı Zamanda Korkaklık Simgesidir.

Sayın Kılıçdaroğlu, Yalanı Avuç Avuç İçiyorsun da Yeri Geldiğinde Bir Damla Gerçeği Yutmaya Cesaret Edemeyecek Kadar Denge Kaybı Yaşıyorsun. Tavsiyem, İyi Bir Hafızaya Sahip Olmandır, En Azından Söylediğin Yalanları Unutmazsın, Ezkaza Mahcup Düşmezsin, Taktığın Maskeni de Kaybetmezsin.”

“SORUN ‘BEN TÜRKÜM’ DİYEN HERKESİN ORTAK VE ERTELENEMEZ SORUNUDUR”

Bahçeli, Kazakistan’da Fitili Tutuşturulan Toplumsal Olayların, Şiddet Dozajı Yüksek İç Kargaşanın Yalnızca Sıvılaştırılmış Petrol Gazı Zamlarıyla, Sosyoekonomik Olumsuzluklarla Tanım ve Tavzihinin Yapılmasının, Basit ve Kolaycı Bir Yaklaşım Olacağını İfade Etti.

Kazakistan’daki Kanlı Gösterilerin, Mağdur Kitlelerin Hak Arayışı, Refah ve Özgürlük Talebi de Olmadığını Belirten Bahçeli, “Gelişmelerin Seyrine Baktığımızda, Tarihten Edindiğimiz Tecrübeleri Yorumlarımıza Kattığımızda, Zalim Parmakların, Çıkar Hesabı Yapan Küresel Emellerin Devrede Olduğunu Söylemek Tutarsız ve Temelsiz Bir İddia Olmayacaktır.” Diye Konuştu.

Türk Konseyinin Adının Türk Devletleri Teşkilatı Olarak Değiştirilmesi ve Kazakistan’ın da Bu Teşkilatın Asli Üyesi Olmasının Pek Çok Çevreyi Ürküttüğünü Kaydeden Bahçeli, “Bize Kalırsa, Kazakistan’daki Yasa Dışı Gösterilerde FETÖ Parmağını Çok İyi Araştırmak Acildir, Elzemdir. Bu Casus ve Haşhaşi Terör Örgütünün Hedef Ülkelerde Nasıl Maşa Gibi Kullanıldığını En İyi Bilen ve Tanıyan Ülke Türkiye’dir. Sorun Sadece Kazakistan’ın Sorunu Değildir, ‘Ben Türküm’ Diyen Herkesin Ortak ve Ertelenemez Sorunudur.” Değerlendirmesini Yaptı.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

BÜYÜKELÇİLERDEN CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’A GÜVEN MEKTUBU

HIZLI YORUM YAP