DOLAR

32,3400$% -0.07

EURO

34,8790% 0.06

GRAM ALTIN

2.392,77%-0,15

ÇEYREK ALTIN

3.944,00%0,37

BİST100

10.276,88%0,67

BİTCOİN

2061097฿%-0.30686

ETHEREUM

101483Ξ%0.18085

a

BAHÇELİ: KILIÇDAROĞLU DİYARBAKIR ANNELERİNİN YANINA GİTMEYE CESARET EDEMEDİ

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, Diyarbakır Annelerinin Yanına Gitmeye Cesaret Edemediğini Belirterek, "Çünkü Diyarbakır Anneleri, Kılıçdaroğlu’nun Ortağı HDP'nin İl Binası Önündeydi." Dedi.

Bahçeli, Partisinin Grup Toplantısında Yaptığı Konuşmada, Türkiye’nin, Rusya ve Ukrayna Arasında Barışın Canlanabilmesi İçin Olağanüstü Bir Çaba Gösterdiğini İfade Etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Telefon Diplomasisi, Liderlerle Temas Trafiği, Dışişleri Bakanı’nın Sağduyulu ve Soğukkanlı Faaliyetlerinin, “Takdir ve Tebrike Ziyadesiyle Layık” Olduğunu Belirten Bahçeli, Türkiye’nin Aktif Diplomasiyle Dünya Gündeminde Olduğunu, Hatta Kutup Yıldızı Gibi Parladığını Söyledi.

Antalya’da Rusya İle Ukrayna Dışişleri Bakanları’nın Bir Araya Gelmesinin, Türkiye’nin Hakemliğinin Barış Adımlarını Güçlendirdiğini Dile Getiren Bahçeli, “Antalya’da Kurulan Masa Umudun Masasıdır. Sözüne Güven Duyulan Ülke Olmanın Mükafat Masasıdır. Barış, Huzur ve İstikrar Özlemlerinin Sivrilen Masasıdır. Bu Masa Yuvarlak Falan Değildir, Bu Masada Zillet Değil, İki Ülkenin Barışı Ele Alınmıştır.” Diye Konuştu.

“SÜKUT İKRARDAN GELİR”

Türkiye Barışın Masasını Kurmuşken, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun “9 Martçıların İzinden Yürüyerek”, Yine Bir 9 Mart Günü Diyarbakır’a Gitmesinin, Dünya Antalya’yı Konuşuyorken 10 Mart’tan İtibaren Duyanları İnfiale Sürükleyecek Açıklamalarda Bulunmasının “Es Geçilecek, Görmezden Gelinecek Bir Alçalma Hali Olmadığını” Söyledi.

“Diyarbakır’da PKK’lı Teröristlerle Görüştün Mü? Eğer Bu Görüşme Olduysa, Teröristlere Ümit Verdin Mi?” Diye Soran Bahçeli, Sözlerini Şöyle Sürdürdü:

“Diyarbakır Cezaevinde Sözde İşkence Görenleri Hatırladın da Şehitlerimize Bir Fatiha Okumayı Hiç Düşündün Mü? Sayın Kılıçdaroğlu, Sorularım Açıktır. Anlamadığın Bir Yer Varsa Elbette Sorabilir, Detaylı Bilgi İsteyebilirsin. Süren Kısıtlıdır, Ek Süre Talebin Olursa Bunu da Değerlendirmeye Hazır Olduğumu, Cevap Vermeme Hakkının Saklı Bulunduğunu Özellikle Bilmende Yarar Vardır. Fakat Şunu da Bil Ki, Sükut İkrardan Gelir, Sorularıma Cevap Vermediğin Zaman Hepsine Evet Dediğin Kabul Edilecektir.

Emoji de Seni Kurtaramaz, Kimlerin Empozesi, Kimlerin Tekeli Altında Olduğunu Artık Gizleme Şansın Kalmamıştır. Kılıçdaroğlu, Diyarbakır Annelerinin Yanına Gitmeye Cesaret Edemedi. Çünkü Diyarbakır Anneleri, Kılıçdaroğlu’nun Ortağı HDP’nin İl Binası Önündeydi. Korku Dağları Sarmış, Kılıçdaroğlu Analardan Kaçmıştır. Utan Utan, Bu Anaların Yavrularını HDP Kaçırdı, PKK’ya Taşıdı. Tek Kelime Edebildin Mi? En Küçük Tepki Gösterebildin Mi? Yapamazsın, Çünkü Bugünkü CHP, HDP’nin Kostüm Giymiş Halidir. Bugünkü CHP, PKK’nın Yedek Kulübesidir. Ve Bugünkü CHP, Aziz Atatürk’e İhanet Etmiş, Geçmişine Sünger Çekmiştir.

Antalya’da Kurulan Barış Masasını Kundaklama, Kurcalama, Kuyusunu Kazma Görevini Aldığın Türkiye Düşmanı Dostlarına Söyle, Başaramayacaklar, Önümüzü Kesemeyecekler, Yalanlarınıza Aldanacak Hiç Kimse de Bulunamayacaktır. Ülkemizde Zaten Barış Vardır. Bunu Herkes Görürken, Sadece Türkiye Muhalifleri Görmekten Uzaktır.”

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

MHP, “TÜRKİYE ETİK KURULU” OLUŞTURULMASI İÇİN KANUN TEKLİFİ HAZIRLADI

HIZLI YORUM YAP