DOLAR

32,4187$% -0.18

EURO

34,8315% -0.19

GRAM ALTIN

2.496,41%0,50

ÇEYREK ALTIN

4.255,00%0,25

BİST100

9.693,46%1,77

BİTCOİN

2072829฿%0.3968

ETHEREUM

99754Ξ%0.01579

a

BAHÇELİ’DEN AÇIKLAMA: MİLLETİMİZ BIKMIŞ USANMIŞTIR! BE HEY UTANMAZLAR…

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Tartışılan Millet İttifakı'nın Adaylarıyla İlgili Sert Sözler Sarf Etti, Medyaya Yüklendi. Bahçeli CHP'deki Skandala da Sert Tepki Gösterdi.

Sosyal Medya Hesabından Açıklama Yapan Bahçeli Şu İfadeleri Kullandı;

Boş Kafadan Dolu Bir Sözün Çıktığı Görülmemiştir. Susulacak Yerde Konuşmak, Konuşulacak Yerde Susmak İnsan Ruhunu Kararttığı Gibi Korkakça Bir Duruşun da Kanıtıdır. Öyle İnsan Vardır Ki, Aklına Ne Eserse Onu İşler, Ardına Kim Gelirse Onu Dişler. Bunlar Zaaflarının Esiridir.

SÜREKLİ GÜNDEMDEDİR

2021 Yılı Girdi Gireli Zillet İttifakının Cumhurbaşkanı Adayının Kim Olacağı Tartışılmaktadır. Televizyon Ekranları Özellikle Bu Tartışmanın Odak Noktası Halindedir. Papatya Falları Açılırken, Talih Kuşunun Kimin Başına Konacağı, Çekilişten Kimin Çıkacağı Sürekli Gündemdedir.

ROBOT RESMİ BİLE ÇİZİLMİŞTİR

Her Akşam Ekranlara Beşlik Simit Gibi Dizilen Sözde Uzman ve Sivri Yorumcular Bir Torbaya Doldurdukları İsimleri Sırasıyla Gün Yüzüne Çıkarmaktadır. Milletimiz Bu Sakil ve Sefil Tartışmadan Bıkmış Usanmıştır. Zillet İttifakı Adayının Eşgali ve Robot Resmi Bile Çizilmiştir.

Zillet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayının İzi Sürülürken Ayıplı Ve Ahlaken Ağır Kusur İçeren Bir Strateji Takip Edilmektedir. CHP, HDP, İP Genel Başkanlarıyla İki Büyükşehir Belediye Başkanının Devamlı Surette Telaffuz Edilmesi Bu Sıfatları Taşıyan Zatları Parlatma Girişimidir.

OYUN BELLİDİR, HESAP KURNAZDIR

Oyun Bellidir, Hesap Kurnazdır. Kendi Piar Çalışmalarını Maşaları Vasıtasıyla Yaptıran Beş İsimden Başka Hiç Kimse Yok Mudur? Bu Çarpıklık Mesela CHP’nin, Mesela İP’in Diğer Yöneticilerini, Oy ve Gönül Veren Değerli Mensuplarını Değersizleştirip Sıfıra İndirmek Değil Midir?

Milletimiz Hep Aynı Şeyleri Dinlemekten, Hep Aynı Ezberlerin Tekrarından İleri Düzeyde Rahatsız ve Memnuniyetsizdir. Türkiye’nin Başka İşi Gücü de Kalmadı da Zillet İttifakı Adayının Kimliği ve Kim Olacağı Meselesi Mi Tek Gündem Konusu Oldu? Bu Nasıl Bir Seviyesizliktir?

“O Mu Olacak? Bu Mu Olacak? Şu Mu Olacak?”Sorularına Cevap Arayan Gafillerin Akıl Hocaları Boşa Düşmüşlerdir. Kuklacıya Değil De Kuklaya Baktırmak İçin Kuyruğa Giren Bozuk Zihniyetler Yaş Tahtaya Basmışlardır. Siyasi Kalpazanlar Ve Milli İrade Kaçkınları Suçüstü Basılmıştır.

AZİZ TÜRK MİLLETİNE SÖKMEYECEKTİR

Zilletin Aday Meselesi Milletin Meselesi Değildir. Terörist Demirtaş’ın Kanlı Teklifleri, Sorosçu Kavala’nın Kansız Tembihleri, Dış Mihrakların Karmaşık Tertipleri, PKK/FETÖ Kaotik Tezvirleri, Kılıçdaroğlu ve Diğerlerinin Kirli Tezgâhları Aziz Türk Milletine Sökmeyecektir.

Kendi İsimlerini Parlatmak İçin Yakın Çevrelerini Kullanan Malum Beşli Çetenin Demokrasiye Sürülmüş Kara Bir Leke, Türk Siyasetine Sirayet Etmiş İstismar ve İzansızlık Numunesi Olduklarını İnanıyorum Ki Yakın Bir Zamanda Herkes İdrak Ve İfade Edecektir.

CUMHUR İTTİFAKI DİMDİK AYAKTADIR

Zillet İttifakı Bir Strateji Kapsamında Aday Tartışmasını Hem Yapıyor Hem de Yaptırıyorken Cumhur İttifakı Dimdik Ayaktadır. Bayağı Dedikoduların Hepsi Bühtan ve Beyhudedir. Cumhurbaşkanı Adayımız Bellidir, Seçimin Ne Zaman Yapılacağı da Bilinmektedir.

İZMİR BÜYÜKŞEHİR’İN REZİLLİĞİYLE TEYİT ETMİŞTİR

CHP’nin İpini Tutup Diyet Listesi Dayatanlar, Türkiye’nin Muazzam Yükselişini Engelleyemeyecektir. Bu CHP’nin Milli, Manevi, Kültürel ve Tarihi Değerlerimizle Arasına Kalın Bir Çizgi Çektiği de En Son İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Rezilliğiyle Teyit Edilmiştir.

Be Hey Utanmazlar, Yarı Çıplak Semazen Nedir? Bu Soysuzluk Nasıl Gösterilmiştir? 7,5 Asırlık Mevlevi Kültürüne Bu Saygısızlık Nasıl Hazmedilecektir? Bu Kepazeliği İzleyen Belediye Başkanını Geçtik de Kılıçdaroğlu Hiç Mi Utanmamış, Hiç Mi Vicdanı Sızlamamıştır?

BATSIN SİZİN MODERNLİĞİNİZ

CHP’li İzmir Belediyesi Edepsizlik Çukuruna Devrilmiştir. Bir De Çıkmışlar, Yarı Çıplak Soytarıyı, Türkiye’yi 50’den Fazla Ülkede Temsil Etmiş Bir Modern Dans Sanatçısı ve Koreograf Olarak Tanıtmışlar. Neymiş, Modern Bir Dans Gösteriymiş. Batsın Sizin Modernliğiniz!

SEN VE EFENDİLERİN TÜRKİYE’Yİ GEÇEMEZ

Son Sözüm de Serok Ahmet’e. Hz.Mevlana; “Kalp Denizdir, Dil de Kıyı. Denizde Ne Varsa Kıyıya O Vurur.” Serokun Diline Vuranlar Yozlaşmış ve Yosun Tutmuş Kalbinin Eseridir. Türkiye Bir Musibet Tarafından Az Kalsın Felakete Uğrayacakmış. Şükür Zamanında Gereği Yapılmış.

Bak Serok, Amed Değil Diyarbakır Diyeceksin. İstanbul’u da Dünyanın En Büyük Türk-İslam Kenti Olarak Söyleyeceksin. Suriye’de Federasyon Önermen, Fiilen Kobanili Ahmet Olduğunun Delilidir. Haddini Bil, Haysiyet Sahibi Ol. Sen ve Efendilerin Türkiye’yi Geçemez, Bunu da Unutma.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

İLLERE GÖRE HER 100 BİN KİŞİDE GÖRÜLEN COVİD-19 VAKA SAYILARI AÇIKLANDI

HIZLI YORUM YAP