DOLAR

32,4245$% -0.2

EURO

34,8703% -0.67

GRAM ALTIN

2.439,17%0,13

ÇEYREK ALTIN

4.047,00%0,00

BİST100

9.915,62%2,05

BİTCOİN

2074965฿%-1.46111

ETHEREUM

102040Ξ%-0.96738

a
  • Selam Tuzla
  • GENEL
  • BAKAN PEKCAN’IN ANNESİ İHSAN KADAİFCİ TUZLA’DA SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

BAKAN PEKCAN’IN ANNESİ İHSAN KADAİFCİ TUZLA’DA SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Yeni Tip Koronavirüs (Covid-19) Tedavisi Gördüğü Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi’nde Hayatını Kaybeden Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan’ın Annesi İhsan Kadaifci Son Yolculuğuna Uğurlandı.

İhsan Kadaifci İçin Tuzla’daki Mercan Yeni Camisi’nde, Cuma Namazının Ardından Cenaze Namazı Kılındı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Burada Bakan Pekcan’ın Eşi Hasan Pekcan’a Taziyesini İletti.

Cenaze Namazında Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Yanı Sıra Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak, Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, Tuzla Kaymakamı Ali Akça, Tuzla Belediye Başkan Yardımcısı Murat Kant, MHP Tuzla İlçe Başkanı Erdem Doğruer ve TİM Başkanı İsmail Gülle de Saf Tuttu.

Namazın Ardından Kadaifci’nin Naaşı Cenaze Aracına Taşındı. Tabuta Mustafa Varank, Bekir Pakdemirli, Numan Kurtulmuş ve Binali Yıldırım da Omuz Verdi.

Kadaifci’nin Cenazesi Defnedilmek Üzere Tuzla Merkez Mezarlığı’na Götürüldü.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Tuzla’da Yaptığı Ziyaretlerinde Her Zaman Yanında Olan Tuzla Belediye Başkanı Dr.Şadi Yazıcı’nın Karantinada Olduğundan Katılamadığı Cenaze Namazı Sonrası Telefonla Görüştüğü Son Durumu Hakkında Bilgi Aldığı Acil Şifalar Dilediği Edindiğimiz Bilgiler Arasında.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

HATAY’DAKİ TERÖR SALDIRISI GİRİŞİMİYLE İLGİLİ 4 İLDE 5 ZANLI YAKALANDI

HIZLI YORUM YAP