DOLAR

32,5265$% -0.05

EURO

34,9789% 0.35

GRAM ALTIN

2.435,88%0,54

ÇEYREK ALTIN

4.050,00%-0,07

BİST100

9.716,77%-0,05

BİTCOİN

2108182฿%1.12208

ETHEREUM

103212Ξ%1.34105

a

BAŞBUĞ’UN FİDANLARI TUZLA’DA TOPRAKLA BULUŞTU

Tuzla Ülkü Ocakları, Vefatının 24. Yıldönümünde Adını Ölümsüzleştirmek Adına “Alparslan Türkeş Hatıra Ormanı” Projesini Hayata Geçirdi. Yoğun Katılımla Gerçekleştirilen Organize İle Tuzla Ülkü Ocakları, Başbuğ Alparslan Türkeş’e Bir Kez Daha Vefa ve Sadakat Örneği Sergiledi.

Evliya Çelebi Mahallesinde Oluşturulan Başbuğ’un Fidanları Tuzla’da Yeşeriyor Fidan Dikimi Yoğun Katılımla Gerçekleşti. Fidanların Toprakla Buluştuğu Tuzla Ülkü Ocakları Hatıra Ormanı Projesinin Hayata Geçirildiği Çalışmada Merhum Alparslan Türkeş ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli İle Sembol İsimler Adına Fidanlar Dikildi. Cumhur İttifakı Tuzla Belediye Başkanı Dr.Şadi Yazıcı, İstanbul Ülkü Ocakları 1. Bölge Başkanı Kerim Cebeci, Milliyetçi Hareket Partisi Tuzla İlçe Başkanı Erdem Doğruer, Tuzla İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Yaşar Zehir, Tuzla İlçe Müftüsü Mustafa Aydın ve Cumhur İttifakı Meclis Üyeleri Fidanların Üstünde Künyesi Bulunan Kendi Adları Verilen Fidanları Toprakla Buluşturdu.

Tuzla Ülkü Ocakları Hatıra Ormanı Fidan Dikme Programına Cumhur İttifakı Tuzla Belediye Başkanı Dr.Şadi Yazıcı, İstanbul Ülkü Ocakları 1. Bölge Başkanı Kerim Cebeci, Milliyetçi Hareket Partisi Tuzla İlçe Başkanı Erdem Doğruer, Tuzla Emniyet Müdürü Mehmet Yaşar Zehir, Tuzla İlçe Müftüsü Mustafa Aydın, Cumhur İttifakı Meclis Üyeleri,  Asenalar ve Ülkücü Gençler katıldı.

Başbuğ Alparslan Türkeş ’in Sadece Yaşadığı Dönem İçin Değil Gelecek Nesiller İçinde Önemli Olduğunu Vurgulayan Ülkü Ocakları Tuzla İlçe Başkanı Burhan Bektaş “Türk’ün Son Başbuğ’u Alparslan Türkeş, 80 Yıllık Çileli Mücadeleyle Dolu Hayatında Türk Milliyetçiliği Fikrini Yaymıştır. Başbuğumuzun Fikirleri Ektiği Tohumlar Büyüyerek Gelişerek Bugün İtibariyle Türkiye Cumhuriyeti’nin Geleceğine Işık Tutar Hale Gelmiştir. Burada Hatıra Ormanında Dikilen Fidanların Yeşermesi ve Büyümesiyle Beraber Türk’ün Umudu Türk Milliyetçiliği Türk Milleti Var Oldukça Yaşayacaktır. Dünya Türklüğünün Öncüsü Son Başbuğ Ülkücü Hareketin Lideri Başbuğ Alparslan Türkeş’i Vefatının 24. Yıldönümünde Rahmet, Minnet ve Özlemle Anıyoruz İfadelerini Kullandı.

Bektaş Konuşmasına Şöyle Devam Etti; Kıymetli Hemşehrilerim, Değerli Ülküdaşlarım, Bütün Gayemiz Bu Toprak İçin, Toprağa Düşenlerin Çocuklarını Topraklar Üzerinde Mesut ve Bahtiyar Görmektir. Başta Çocuk Şehitlerimiz ve Değerli Evlatlarımızın Geleceğe Nefes Olmaları ve İsimlerinin Yaşatılması İçin Yapmış Olduğumuz Bu Etkinlikte; Ülkü Ocakları Genel Başkanımız Türk Gençliğinin Yol Başçısı Ahmet Yiğit Yıldırım Beyefendi’nin Önderliğinde Hormonal ve Kimyasal Gıdalardan Uzak Durmaları ve Çevre Bilincinin Oluşması İçin Verecek Olduğumuz Sebze ve Meyve Tohumlarını da Evlerinde Büyüterek Doğal Beslenmeye Teşvik Etmeli ve Doğa Bilincini Çocuklarımıza Aşılamalıyız.

“VATAN SEVGİSİ = ÇEVRE BİLİNCİ“ Diyoruz ve Başta Bizlere Bu İmkanları Sağlayan Doğa ve Çevre Bilincine Sahip Olan, Tuzlamıza Bir Çok Yeşil Alan Kazandıran Cumhur İttifakı Tuzla Belediye Başkanımız Dr.Şadi Yazıcı’ya ve Tüm Belediye Personeline, Hepsi Birbirinden Kıymetli Ülküdaşlarıma Geleceğimizin Teminatları Sevgili Çocuklarımıza Şahsım ve Teşkilatım Adına Teşekkür Ediyorum “Başbuğun Fidanları Tuzla’da Yeşeriyor” Dedi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

AK PARTİ TUZLALI GENÇLERDEN İFTARA 5 KALA PROJESİ! İFTARA YETİŞEMEYENLERE İFTARİYELİK İKRAMI

HIZLI YORUM YAP