DOLAR

32,5421$% 0.26

EURO

34,7521% -0.02

GRAM ALTIN

2.485,21%0,94

ÇEYREK ALTIN

4.248,00%0,30

BİST100

9.524,59%-0,06

BİTCOİN

2066994฿%4.32475

ETHEREUM

99784Ξ%3.15998

a

BAŞKAN ÇABUK YETER ARTIK! YAZDIĞINIZ YAZILAR KALEYİ BULMUYOR

AHMET BAŞKANIN AÇIKLAMASI  

Saygıdeğer Kardeşlerim,
Bilindiği Üzere Tuzlaspor’da 5 Yıla Yakın Bir Başkanlık Yaptım. 24 Aralık 2016 Tarihi İtibariyle Yönetimi Yeni Arkadaşlara Devrettik. Bu Arkadaşlarımıza Tekrar Başarılar Diliyorum. Bu Süreç Bitti Fakat Zaman Zaman Sosyal Medya Üzerinden Farklı Açıklamalar ve Farklı Yorumlar Yapılarak Olayın Seyrini Değiştirmeye Kişiselleştirmeye Çalıştırılmaktadır. Bu Yapılan Eleştiri ve Yorumların Tuzlaspor’a Zarar Vereceği Kanaatini Taşıyarak Bir Açıklama Yapmak Durumunda Kalıyorum.

Son Kongreden Önceki Kongrede Sayın Başkanım Dr.Şadi Yazıcı Bey’e Yorulduğumu İfade Ederek Bırakmak İstediğimi Bildirdim. Beraberce Bu İşi Yapabilecek Kişi ve Kurumlara Teklif Götürerek Takımın Yönetimini Almalarını Talep Ettik Fakat O Süreçte Talip Olmayınca Tekrar Yönetimi Kurmak ve Devam Etmek Durumunda Kaldık. Son Kongreden Öncede Gerek Bana Gerekse Başkanıma Farklı Kişi ve Gruplar Kulübe Talip Olduklarını İfade Ettiler. Bizde Gerekli Araştırmaları Yaparak Tuzlaspor’u Daha İyi Noktalara Getireceği Kanısıyla Kongreye Giderek Yönetimi Devrettik. Bu Süreçle İlgili Yönetime Gerekli Bilgilendirmeleri Yaparak Kongre Kararı Aldık. Kongrede Farklı Liste ve Farklı Bir Görüşte Çıkmadı. Göreve Başlayan Yeni Yönetimde Kendine Göre Prensiplerini Ortaya Koyarak İyi Niyetle İşe Başladılar ve Başarılı Olmak İçin Ellerinden Geleni Ortaya Koyacaklardır. Bizlere Düşen Görev Süreci İyi Niyetle Takip Etmek ve Destek Olmaktır.
Benim Yönetim Anlayışımla Arkadaşların Yönetim Anlayışındaki Farklılık Gayet Doğal Bir Durumdur. Yeni Görev Alan Arkadaşlara Zaman Tanımak Gerektiği Kanaatini Taşımaktayım.

Özellikle Açıklığa Kavuşmasını İstediğim Konulardan Bir Tanesi de Sayın Başkanımızla Aramızda Bu Süreçte Fikir Ayrılığına Düştüğümüz İçin Bu Kararı Almak Durumunda Kaldığımız ve Yönetim Değişikliğine Gidildiğine Dair Farklı Yorumların Ortalıkta Dolaşmasından Duyduğum Üzüntüdür. Başkanımızla Aramızda Böyle Bir Durumun Olması Mümkün Değildir ve Olmasıda İhtimal Dahilinde Bile Olamaz. Böyle Bir Beklenti İçinde Olanlara Ancak Şunu Söyleyebilirim Size Buradan Malzeme Çıkmaz Boşuna Beklemeyin. Bizim Hukukumuz Artık Sadece Mesai Arkadaşlığı Değil Ölene Kadar Devam Edecek Olan Dava Arkadaşlığı ve Kader Birlikteliğidir. Başkanımızın Liderliğinde Gösterecek Olduğu Hedefler Vereceği Kararlar Doğrultusunda İşimizi En İyi Şekilde Yaparak Onun Başarısına Katkı Sağlamaktır. Bu Anlayışla Yolumuza Devam Edeceğimizi Herkesin Bilmesini İstiyorum.

Beş Yıllık Süreçte Sayın Başkanımızla Beraber Belediyemizin Bir Birimi Gibi Üzerinde Durarak Marka Yaptığımız Tuzlaspor’un Bundan Sonraki Süreçlerini de Takip Ediyor Zaman Zaman Fikirlerimizi Arkadaşlarımızla Paylaşıyoruz. Taraftarlardan Ricam Şudur ki Sabırlı Olmaları ve Takıma Sahip Çıkmalarıdır.
Tuzlasporu Sevenlerden Ricam Şudur ki Artık Bu Tartışmalara ve Yorumlara Son Vermemiz ve Takip Ederek Sonucu Beklememizdir. Yeni Yönetimden Ricam Şudur ki Tuzlaspor Sıradan Bir Futbol Kulübü Değil Burası Futbola ve Futbol Anlayışına Farklı Bir Kimlik ve Karekter Oluşturmuş Bununla Ön Plana Çıkmış Bir Örnek Kulüp Olmuştur. Bu Anlayış ve Kimlikten Uzaklaşmamanızdır.
Şunu Açıklıkla İfade Etmek İstiyorum ki Gerek Şahsım Gerekse Belediye Başkanım Gerekli İstişareleri Yapmış ve Kariyerleri Başarılarla Dolu Bir Ekibe Kulübü Devrederek Takımı Daha Yukarıya Çıkaracağına İnanmamızdır. Aksi Takdirde Amacımız Bizden Gitsin de Ne Olursa Olsun Asla Değildir.
Amacımız Sağlam Temeller Üzerine Oturmuş Bir Tuzlaspor Oluşturmak ve Tamamen Kurumsallaşmış Bir Yapıya Kavuşturmaktır. Umarım Bu Niyetimiz Gerçekleşir ve Gerçekleşmemesi İçin Hiçbir Sebepte Yoktur. İyi Niyetle İşini Yaptıktan Sonra Başarı Mutlaka Gelecektir.
Bu Süreçte Özellikle Beraber Çalıştığımız Yönetim, Teknik Heyet, Futbolcu Arkadaşlarımdan Sağduyulu Davranarak Açıklamalarımıza Dikkat Etmemiz ve Beş Yılda Kazandığımız Başarıların Haklı Gururu ve Mutluluğunu Yaşamanızdır. Duamız Şudur ki İnşallah Tuzlaspor Gelecekte Daha Üst Liglerde Görebilmektir.
Saygıdeğer Kardeşlerim,

Tuzlasporun Marka Olmasında Ciddi Katkısı Olan Başkanımıza Tekrar Teşekkür Ediyorum. Yeni Tartışma Çıkaracak Yorumlardan Uzak Durmanızı, Birlik ve Beraberlik İçersinde Mutlu ve Huzurlu Bir Hayat Sürmenizi Rabbimden Niyaz Ediyor Saygılar Sunuyorum.

 

 

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

BAKIN ÜMİT DAVALA’NIN YARDIMCILARI KİM?

HIZLI YORUM YAP