DOLAR

32,2451$% -0.05

EURO

34,6926% -0.09

GRAM ALTIN

2.393,67%-0,26

ÇEYREK ALTIN

3.939,00%-0,37

BİST100

10.247,75%-0,86

BİTCOİN

1986929฿%-2.24339

ETHEREUM

95109Ξ%-3.30654

a
  • Selam Tuzla
  • TUZLA BELEDİYESİ
  • BAŞKAN DR. ŞADİ YAZICI; “TUZLA’DA MEZHEBİ, MEŞREBİ, KÖKENİ NE OLURSA OLSUN HERKESLE BİR OLDUK, HER GÜZEL İŞİN ALTINA BİRLİKTE İMZA ATTIK”

BAŞKAN DR. ŞADİ YAZICI; “TUZLA’DA MEZHEBİ, MEŞREBİ, KÖKENİ NE OLURSA OLSUN HERKESLE BİR OLDUK, HER GÜZEL İŞİN ALTINA BİRLİKTE İMZA ATTIK”

AK PARTİ TUZLA’DA TEŞKİLAT İFTARINDA BULUŞTU

Tuzla’da AK Parti Teşkilat Mensupları İftarda Bir Araya Geldi. Gelenekselleşen İftar Programında Konuşan Başkan Yazıcı, “Tuzla’da Mezhebi, Meşrebi, Kökeni Ne Olursa Olsun Herkesle Bir Olduk, Her Güzel İşin Altına Birlikte İmza Attık. AK Parti Teşkilatında Kocaman Bir Aile Olduk, Bunu Siz Başardınız, Birlikte Başardık” Dedi.

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Büyük Aile İftarında AK Parti Teşkilat Üyeleri İle Bir Araya Geldi. Mercan Halı Saha Tesislerinde Düzenlenen İftar Programına Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Av. Talha Tayfur, Gençlik ve Kadın Kolları Başkanları, Meclis Üyeleri ve Teşkilat Mensupları Katıldı. Başkan Yazıcı, İftar Programında Yaptığı Konuşmada, AK Parti Teşkilatı İle Uzun Yıllardır Birçok Projeye İmza Attıklarını ve Bu Projelerle Tuzla’nın Yaşam Standartlarını Yükselttiklerini Belirtti.

“AK PARTİ KURULDUĞU GÜNDEN İTİBAREN TÜRKİYE İÇİN ÇALIŞMAYA BAŞLADIK”

Başkan Yazıcı, “Burası Bizim Ailemiz, Biz Gerçekten Bir Aile Olduk. Adalet ve Kalkınma Partisi’nin Kurulduğu Günden İtibaren Biz Türkiye’yiz Dedik ve Türkiye İçin Çalışmaya Başladık. 3 Kasım 2002’den Beri Gerek İlk İlçe Başkanı Olduğum Günler Gerekse 2009’da Başlayan Belediye Başkanlığım Döneminde ve Ak Parti’ye Gönül Vermiş Olan Bütün Dava Arkadaşlarımızla Birlikte Her Zaman Halkımızla Beraber Olduk. Tuzla’da Mezhebi, Meşrebi, Kökeni Ne Olursa Olsun Herkesle Bir Olduk, Her Güzel İşin Altına Birlikte İmza Attık. AK Parti Ailesi Olarak da Kocaman Bir Aile Olduk, Bunu Siz Başardınız, Size Yürekten Teşekkür Ediyorum” Şeklinde Konuştu.

“HER PROJEMİZDE SİZİN BİR İZİNİZ VE EMEĞİNİZ VARDIR”

Başkan Yazıcı, “Bu Ailenin Bir Ferdi Olmaktan Her Zaman Mutluluk Duydum. 3 Dönem Belediye Başkanlığı Yaptığım Bu Süreçte Ne Kadar Başarımız Varsa; Marinamızdan Kampımıza, Hastanelerimizden, Karakollarımızdan, Kaymakamlık Binasından, 16 Sosyal Tesisimizden, Bilim Sanat Merkezlerimizden, Anne Çocuk Eğitim Merkezlerimize Varıncaya Kadar 550 Proje Yaptıysak, Her Birinde Sizin Mutlaka Bir İziniz Vardır, Emeğiniz Vardır” Dedi.

“SAĞLIĞIMIZI DA BÜTÜN ÖMRÜMÜZÜ DE BU AZİZ MİLLET İÇİN HARCAMAYA HER ZAMAN HAZIRDIK”

Her Daim Millet İçin Çalıştıklarının Altını Çizen Başkan Yazıcı, Sözlerine Şöyle Devam Etti: “Şimdi İse 68 Yeni Hayalimizle Geleceğe Daha da Umutla Bakan Bir Tuzla’yı Hedefliyoruz. Bu Halk İçin Biz Gece Gündüz Demeden Yaz Kış, 15 Yıl Boyunca Çalıştık. Bu Halk İçin Yapmış Olduğumuz Hizmetler Ve Vermiş Olduğumuz Emekler Helali Hoş Olsun. Sağlığımızı da Bütün Ömrümüzü de Bu Aziz Millet İçin Harcamaya Her Zaman Hazırdık ve Yine de Hazırız.”

Ak Parti Tuzla İlçe Başkanı Av. Talha Tayfur da Geniş Teşkilat Ağıyla Birlikte Aynı Sofrayı Paylaştıklarını Belirterek, Teşkilatları Tarafından Yapılan Çalışmaların Sonucunda 31 Mart’ta Tuzla’da Güzel Bir Sonuçla Karışılacaklarını ve Tuzla’yı Yeniden Kazanacaklarını Söyledi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

TUZLA BARIŞ MANÇO ORTAOKULU AÇILDI

HIZLI YORUM YAP