DOLAR

32,4504$% -0.15

EURO

34,8290% -0.66

GRAM ALTIN

2.441,26%0,23

ÇEYREK ALTIN

4.048,00%0,02

BİST100

9.915,62%2,05

BİTCOİN

2068582฿%0.68849

ETHEREUM

107597Ξ%2.37196

a

BAŞKAN RECEP TAYYİP ERDOĞAN ULUSA SESLENDİ

Başkan Erdoğan, “Hastalığın Yayılma Hızını 2-3 Hafta İçinde Kırarak, Süreçten Olabildiğince En Kısa Sürede ve Olabilecek En Az Hasarla Çıkacağız.” Dedi.

Başkan Erdoğan’ın Ulusa Seslenişinden Satır Başları;

Türkiye Koronavirüs İle Mücadele En Erken Tedbir Alan Ülkedir.

“DÜNYANIN 69 ÜLKESİ TÜRKİYE’DEN YARDIM İSTEDİ”

Dünyanın 69 Ülkesi Türkiye’den Yardım İstedi. Geçmişte Biz Yardım İsteyen Ülkeydik

Kendimize Gönüllü Karantina Uygulamalıyız, Mecbur Kalmadıkça Evden Dışarı Çıkmamalıyız.

 “DEV BİR SAĞLIK ORDUSUNA SAHİBİZ”

Bugün Ülkemiz, Sağlık Bakanlığı, Üniversiteler ve Özel Sektördeki 165 Bin Doktoru, 205 Bini Hemşire Olmak Üzere, 490 Bin Diğer Sınıflardaki Sağlık Personeli ve 360 Bin Destek Personeliyle Dev Bir Sağlık Ordusuna Sahiptir.

“HİÇBİR ŞEY ESKİSİ GİBİ OLMAYACAK”

Salgının Ardından Hiçbir Şeyin Eskisi Gibi Olmayacağı, Yepyeni Bir Küresel, Siyasi, Ekonomik, Sosyal Sistemin İnşa Edeceği Bir Döneme Doğru Gitmektedir, Türkiye Olarak Bu Yeni Döneme Çok Büyük Avantajlarla Giriyoruz

53 Bin Vatandaşımızı Evlerinde Takip Ediyoruz.

İşsizlik Fonu’nu Güçlendirerek, Çalışanlarımızın Kredi Garanti Fonu’nu Güçlendirerek, Esnaf ve Sanatkarımızın Yanında Olduğumuzu Gösterdik.

YAŞLI VATANDAŞLARIMIZA YAPILAN SAYGISIZLIKLAR

Büyüklerimizi İncitecek En Küçük Bir Saygısızlığı Kabul Edemeyiz. Yaşlı İnsanlarımızın Kesinlikle Dışarı Çıkmadan Hayatlarını Sürdürmeleri Şarttır.

Bütün Senaryolara Hazırlıklıyız, Olabilecek En Az Hasarla Bu Süreçten Çıkacağız.

HASTALIĞIN YAYILMA HIZINI 2-3 HAFTA İÇİNDE KIRACAĞIZ

İyi Bir İzolasyonla, Hastalığın Yayılma Hızını 2-3 Hafta İçinde Kırarak Bu Süreçten Olabildiğince En Kısa Sürede Ve Olabilecek En Az Hasarla Mutlaka Çıkacağız. Aksi Taktirde Çevremizde Pek Çok Örneğini Gördüğümüz Bir Şekilde Daha Ağır Sonuçlarla ve Buna Bağlı Olarak Daha Ağır Tedbirlerle Karşılaşmamız Kaçınılmazdır.

Hastalığın Yayılma Hızını 2-3 Hafta İçinde Kırarak, Süreçten Olabildiğince En Kısa Sürede ve Olabilecek En Az Hasarla Çıkacağız.

“HER TÜRLÜ SENARYOYA HAZIRIZ! VATANDAŞLARIMIZDAN DESTEK BEKLİYORUZ”

Geçmişte Kriz Dönemlerinde Dünyada Yardım İsteyen Ülke Durumundaydık. Bugün Dünyanın 69 Ülkesi Türkiye’den Yardım Talep Etmiştir, 17’sine İmkanlar Nispetinde Yardım Gönderilmiştir. Her Türlü Senaryoya Karşı Hazırlığımız Vardır. İyi Bir İzolasyonla Hastalığın Yayılma Hızını 2-3 Hafta İçinde Kırarak, Olabilecek En Az Hasarla Mutlaka Çıkacağız. Aksi Takdirde Daha Ağır Sonuçlarla Daha Ağır Tedbirlerle Karşılaşmamız Kaçınılmazdır. Devlet Olarak Tüm Kurumlarımızla Üzerimize Düşenleri Yaparken Vatandaşlarımızdan Destek ve Anlayış Bekliyoruz.

“VATANDAŞLARIMIZ BAKANLIK VE KURUMLARIN İKAZLARINA HARFİYYEN UYMALI”

Sağlık, Güvenlik ve Tüm Birimlerimiz Tam Seferberlik Anlayışıyla Çalışmalarını Sürdürüyor. Belediyelerimizin Gıda ve Temizlik Malzemeleri Tedarik Çalışanlarımızın, Hizmet Sektörlerinde Faaliyetlerine Devam Eden Kuruluşlarımızın Gayretlerini Takdirle İzliyoruz. Vatandaşlarımız Sağlık Bakanlığımız, İçişleri Bakanlığımız ve Diğer İlgili Kurumlarımızdan Gelen İkazlara Harfiyen Uymalıdırlar. Hep Birlikte Mümkün Olan En Kısa Sürede Normal Hayatımıza Dönme İmkanına Kavuşabiliriz.

“MUTLAKA ELLERİMİZİ YIKAMALI VE KOLONYA İLE DEZENFEKTE ETMELİYİZ”

Her Vatandaşımızın Canı Bizim İçin Aynı Derecede Önemlidir. Bunun İçin ‘Evde Kal Türkiye’ Diyoruz, Sosyal Mesafeye Dikkat Edilmesine Özen Gösterilmesini, Temizliğe Önem Verilmesini, Dış Temasların Ardından Ellerimizin Mutlaka Yıkanmasını, Kolonya İle Dezenfekte Edilmesini İstiyoruz. Yaşlılarımıza Ayrı Bir İhtimam Gösteriyoruz.

“HİÇBİR DÜŞMAN MİLLETİMİZİN BİRLİK VE BERABERLİĞİNDEN ÜSTÜN DEĞİL”

Ülke ve Millet Olarak Karşılaştığımız Sıkıntının, Uğradığımız Her Saldırının Üstesinden Birlik, Beraberlik ve Kardeşliğimize Daha Sıkı Sarılarak Geldik. İnşallah Bu Koronavirüs Tehdidini de Aynı Şekilde Yeneceğiz. Hiçbir Düşman Milletimizin Birlik, Beraberlik, Gücünden ve Dirayetinden Daha Üstün Değildir.

“YÜCE RABBİMİZİN EMR-İ İLAHESİNE TÜM KALBİMİZLE İNANIYORUZ”

Bugünler Habiller İle Kabiller’in Ayrıştığı Hasbiler İle Hesabiler’in Ortaya Çıktığı Günlerdir. Biz Özellikle Bu Konuda Milletimize Güveniyoruz. Yüce Rabbimizin Yardımının Bu Sıkıntıda da Yanımızda Olacağından Şüphe Duymuyoruz. Rabbimizin ‘Sizin Hayır Bildiklerinizde Şer, Şer Bildiklerinizde Hayır Olabilir’ Emr-İ İlahisine Tüm Kalbimizle İnanıyoruz.

“TÜRKİYE YENİ DÖNEME AVANTAJLARLA VE GÜÇLÜ BİR ALTYAPI İLE GİRECEKTİR”

Dünya Hiçbir Şeyin Aynı Olmayacağı Bir Döneme Gitmektedir. Türkiye Olarak Yeni Döneme Avantajlarla ve Güçlü Altyapı İle Giriyoruz. İnşallah Aydınlık Yarınlar Bizi Bekliyor. Yeter ki İkazlara Riayet Edelim. Sabırlı, Dikkatli Olalım. Kendimizin ve Çevremizin Temizliğine İhtimam Gösterelim. Tedbir, Mücadele, Ferasetli Davranmak Bizden, Takdir Allah’tandır. Kalın Sağlıcakla.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

SAĞLIK BAKANI FAHRETTİN KOCA KORONAVİRÜS TEDAVİSİ GÖREN 2 HASTAMIZ TABURCU OLDU

HIZLI YORUM YAP