DOLAR

32,3521$% 0.25

EURO

35,1177% -0.15

GRAM ALTIN

2.308,43%1,37

ÇEYREK ALTIN

3.973,00%0,24

BİST100

9.079,97%3,10

BİTCOİN

2288387฿%3.00209

ETHEREUM

115188Ξ%1.85712

a

BAŞKAN YAZICI, ÇOCUKLAR İLE BİRLİKTE FİDAN DİKTİ

TUZLA BELEDİYE BAŞKANI DR. ŞADİ YAZICI; “BİZ, ‘KIYAMET KOPACAĞINI BİLSENİZ DAHİ ELİNİZDEKİ FİDANI DİKİN’ DİYEN BİR MEDENİYETİN EVLATLARIYIZ”

Tuzla Belediyesi, 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü Nedeniyle, Fidan Dikme Etkinliği Düzenledi. Düzenlenen Etkinlikte Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Tuzla Belediyesi Anne Çocuk Eğitim Merkezleri’ne Giden Yaşları 3 İle 6 Yaş Arasında Değişen Çocuklar İle Birlikte Fidan Dikti. Başkan Yazıcı ve Çocukların Keyifli Sohbeti Kameralara Yansırken, Çocuklar da Başkan Yazıcı’nın Adını Verdikleri Bir Fidanı Toprakla Buluşturdu.

Tüm Yurtta Çeşitli Fidan Dikme Programları İle Kutlanan 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü, Tuzla’da da Özel Bir Program İle Kutlandı. Tuzla’nın Aydınlı Mahallesi’nde Fidan Dikim Alanı Olarak Belirlenen Bölgede Gerçekleştirilen Etkinliğe Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı ve Eşi Gönül Elleri Çarşısı Kurucu Gönüllülerinden Dr. Fatma Yazıcı Birlikte Katıldı. Program Kapsamında, Tuzla Belediyesi Anne Çocuk Eğitim Merkezleri’nde Eğitim Gören Yaşları 3 İle 6 Arasında Değişen Çocuklar, Tuzlalı Öğrenciler ve Çok Sayıda Vatandaş Tuzla Belediyesi Fidanlığında Özel Olarak Yetiştirilen Bin Adet Fidanı Toprak İle Buluşturdu. Başkan Yazıcı da Öğrenciler İle Birlikte Fidan Dikti. Anne Çocuk Eğitim Merkezi Öğrencileri, Fidan Dikim Programında ‘Tohumlar Fidana, Fidanlar Ağaca’ İsimli Şarkıyı Başkan Yazıcı İle Birlikte Söylediler. Fidanlık Alanda Dikilen Her Fidana Anne Çocuk Eğitim Merkezleri’nde Eğitim Gören Çocukların İsimleri Verildi. Ayrıca Başkan Yazıcı ve Eşi Dr. Fatma Yazıcı Adına da Birer Fidan Dikimi Gerçekleştirildi. Başkan Yazıcı Kendi Adına Fidan Dikilmesi Konusunda da,” Benim de Artık Dikili Bir Ağacım Var. Çok Mutluyum. Çocuklar Sağ Olsunlar İsmimizi Verdiler” Dedi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

TUZLA’DA 10 KASIM ATATÜRK’Ü ANMA GÜNÜ DOLAYISIYLA ÇELENK SUNMA TÖRENİ DÜZENLENDİ

HIZLI YORUM YAP