DOLAR

32,3521$% 0.25

EURO

35,1177% -0.15

GRAM ALTIN

2.308,43%1,37

ÇEYREK ALTIN

3.973,00%0,24

BİST100

9.079,97%3,10

BİTCOİN

2288387฿%3.00209

ETHEREUM

115188Ξ%1.85712

a

BAŞKAN YAZICI, HALK MECLİSİ’NDE AYDINTEPE MAHALLESİNE 1 HALK OYLAMASI VE 4 MÜJDE VERDİ

Tuzla Belediyesi, Yılın İlk Halk Meclisi Toplantısını Aydıntepe Mahallesi’nde Düzenledi. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı Ve Başkan Yardımcıları İle Birim Müdürleri, Halk Meclisine Katılarak Başta Mahalle Olmak Üzere İlçedeki Çalışmaları Ortak Akılla Değerlendirdi. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Aydıntepe Mahallesi-Sabiha Gökçen Bağlantı Yolu, Yeni Okul Alanı, Aile Sağlığı Merkezi Ve Evora Konutları Üstünde Sosyal Tesis Müjdelerini Verdi.

MAHALLESİNE SAYGI VE KAYGI DUYAN VATANDAŞLARIMIZLA HALK MECLİSİ’NDEYİZ

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Halk Meclislerini Mahallesine, İlçesine Aidiyet Hisseden Vatandaşların Bu Saygılı Yaklaşımı Ve Gelecek Adına Kaygısı Adına Düzenlediklerini Söyledi. Başkan Yazıcı, “Mahallesine, İlçesine, İline Saygı Duyan Onunla Beraber Kaygısını Da Hisseden Vatandaşlarımızla Hem Sorunları Konuşmak Hem De Mahalle Ve İlçemizin Geneli Üzerine Bir Paylaşımda Bulunalım Düşüncesi İle Halk Meclislerinde Beraber Oluyoruz” Dedi.

Tuzla’nın En Eski Yerleşim Yerlerinden Biri Olan Aydıntepe Mahallesi’ndeki Bitişik Yapılaşmanın Yeni Okul, Spor, Park Ve Yaşam Alanları Oluşumunu Zorlaştırdığını Vurgulayan Başkan Yazıcı, “Biz Bulabildiğimiz Tüm Alanları Mahallemizin Yaşam Kalitesini Yükseltmek İçin Değerlendirdik” İfadesini Kullandı.

BAŞKAN YAZICI’DAN AYDINTEPE’YE 4 MÜJDE

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Mahallenin Yerleşim Alanı Dezavantajına Rağmen Yeni Kazanımları Da 3 Başlıkta Müjdeledi. Başkan Yazıcı, “Aydıntepe’de Eskiden Park Alanı Olarak Planlanan Alanı Okul Alanına Çevirdik, Yeni Okul Yapılması Konusunda Çalışmamız Var. Aydıntepe’de 1 Aile Sağlığı Merkezi Var Ama 2. Merkezin Yapımına Da Başlayacağız. Belediyemizin Aydıntepe Mahallesi’nde Bir Sosyal Tesisi Var Ama Evora Evleri’nin Üst Kısmında Da Bir Sosyal Tesis Yapmayı Planlıyoruz. Aydıntepe Mahallesi’nde Sanayi Ve Şelale Eğitim Parkı’nın Altından Geçen Bir Yol Açarak Sabiha Gökçen Havaalanına Bağlantısını Sağlayacak, Aydıntepe’ye Rahat Bir Nefes Aldıracağız” Dedi.

E-5’TEN AYDINTEPE’YE GİRİŞİ SAĞLADIK

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Mahalleyi Yakından İlgilendiren Ulaşım Projelerine De Değindi. Başkan Yazıcı, “Yan Yol Düzenleme Çalışmalarında E-5’ten Aydıntepe’ye Giriş Yer Almıyordu. Buna İtiraz Edip E-5’ten Aydıntepe’ye Girişi Sağladık. Esenyalı Köprülü Kavşağının Hizmete Açılması, Mahallede Tek Bölgeden Dağılan Trafiği Rahatlattı. Anadolu Yakasındaki Metronun Tuzla’ya Gelmesiyle İlgili İhale Yapıldı, İnşaat Başladı. Metronun Gelişi Ve Mevcut Marmaray Hattının Artıları İle Aydıntepe’nin Ulaşımdaki Avantajları Artıyor. İçmeler Köprüsü’nde Yapmayı Planladığımız 4. Yonca İle Bu Bölge Rahat Bir Nefes Alacak” Şeklinde Konuştu.

HALK MECLİSİ’NDEN HALK OYLAMASINA

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Mahalle Çevresi İle Başladığı Ulaşım Konusundaki Açıklamasına Mahallenin Merkezindeki Ulaşım Sıkıntısından Bahsederek Devam Etti. 100. Yıl Caddesi’ndeki Trafik Sıkıntısının Herkesin Gündeminde Yer Aldığını Belirten Başkan Yazıcı, Halk Oylaması Düzenleyeceklerini Söyledi. Başkan Yazıcı, “Tuzla’da İlk Halk Oylamasını İstasyon Caddesi İçin Yaptık. Vatandaşlarımızın Halk Oylamasında Verdiği Kararı Uyguladık. Aydıntepe Mahallesi’nde De Hem Pazarın Kurulduğu Caddeden Yukarı Taşınması Hem De 100. Yıl Caddesi’nin Durumunu Halk Oylamasına Götüreceğiz. Caddenin Mevcut Şekilde Kullanımı, Tek Yönlü Trafik Uygulanması Ve Tek Taraflı Park Yasağı Gibi Alternatifleri Aydıntepe Halkının Kararına Sunacağız. Aydıntepe Halkı Bu Konuda Hangi Kararı Verirse Onu Uygulayacağız” Diye Konuştu.

7 EVLER’İN TAPU SORUNUNU ÇÖZMENİN MUTLULUĞUNU YAŞIYORUM

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Mahallede Yapılan Çalışmaları Da Miktarlarıyla Birlikte Açıklayarak Geçmiş 8 Yılın Dökümünü Görsellerle Ortaya Koydu. Başkan Yazıcı, “Aydıntepe’de En Çok 40 Yılı Aşkın Süredir Devam Eden 7 Evler Mevkisini Tapulandırmanın Mutluluğunu Yaşıyorum. Hem İlçe Başkanlığım Hem De Belediye Başkanlığımda Bu Konuda Çok Soru Ve Şikayet Alıyordum. Çok Şükür İlk Dönemimde Bu Sorunu Ortadan Kaldırmak Bana Nasip Oldu” Dedi.

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Mevcut Dönemi Kapsayan Vaatlerinin Yüzde 95’ini Gerçekleştirdiğini, Vaatlerinden Çok Daha Fazla Hizmet Gerçekleştirdiklerini Söyledi. Başkan Yazıcı, Toplantıya Katılan Vatandaşların İstek Ve Sorularını Da Yanıtladı.

TOPLANTIDAKİ SAMİMİYET FOTOĞRAFLARA DA YANSIDI

Tuzla Belediyesi’nin Aydıntepe Mahallesi’ndeki Halk Meclisi Samimi Bir Ortamda Gerçekleştirildi. 4 Yaşındaki Elanur Durmaz’ın Toplantı Sırasında Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın Yanağını Eliyle Okşarken Deklanşöre Yansıyan Görüntüsü, Toplantının En Samimi Karesini Oluşturdu.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

TUZLA BELEDİYESİ YAŞLILAR MERKEZİ’NDE BESLENME ALIŞKANLIKLARI EĞİTİMİ DÜZENLENDİ

HIZLI YORUM YAP