DOLAR

32,2583$% 0.25

EURO

35,1339% 0.66

GRAM ALTIN

2.276,08%1,02

ÇEYREK ALTIN

3.961,00%0,63

BİST100

8.806,72%-0,01

BİTCOİN

2223387฿%-0.98932

ETHEREUM

113048Ξ%-1.6179

a

BAŞKAN YAZICI, İSTANBUL’U RAHATLATACAK YENİ TAKSİ PROJESİNİ AÇIKLADI

TUZLA BELEDİYE BAŞKANI DR. ŞADİ YAZICI, “HEPİMİZİN ENGELLİ ADAYI OLDUĞU BU DÜNYADA ALTINA İMZA ATACAĞIMIZ BİR PROJE” “İSTANBUL’DA MADEM 5 BİN TAKSİYE İHTİYACIMIZ VAR, BİN TANE MİNİBÜSÜN TRAFİKTEN KALDIRILMASI İLE BERABER ENGELLİ VATANDAŞLARIMIZIN DA TAŞINABİLECEĞİ BİN ENGELSİZ TAKSİ PROJESİNİN KABUL GÖRECEĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM”

BAŞKAN YAZICI’DAN MİNÜBÜSÇÜLERİN BİN ENGELSİZ TAKSİ PROJESİNE DESTEK

TUZLA BELEDİYE BAŞKANI DR. ŞADİ YAZICI, “HEPİMİZİN ENGELLİ ADAYI OLDUĞU BU DÜNYADA ALTINA İMZA ATACAĞIMIZ BİR PROJE”

“İSTANBUL’DA MADEM 5 BİN TAKSİYE İHTİYACIMIZ VAR, BİN TANE MİNİBÜSÜN TRAFİKTEN KALDIRILMASI İLE BERABER ENGELLİ VATANDAŞLARIMIZIN DA TAŞINABİLECEĞİ BİN ENGELSİZ TAKSİ PROJESİNİN KABUL GÖRECEĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM”

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Aydınlı Mahallesi’nde Bulunan ve Tuzla Belediyesi Tarafından Yapılan Evora-Tuzla-Marina Minibüs Durağı’nın Açılış Törenine Katıldı. Tören Sırasında Birleşik Minibüsçüler Derneği Başkanı Vedat Açıkgöz, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın Destekleriyle Bir Yıldır Geliştirdikleri Yeni Taksi Projesi Açıklandı. Projeye Destek Veren Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı; Engelsiz Taksi Projesine Destek Vererek, “Bir Yıldır Üzerinde Çalışan Bir Proje. İBB’nin Özellikle İddia Ettiği ‘5 Bin Taksi İhtiyacı Var’ İddiasına Sivil Toplum Kuruluşları Çok Güzel Bir Öneriyle Geliyorlar. ‘Madem 5 Bin Taksiye İhtiyacımız Var, Bin Tane Minibüsün Trafikten Kaldırılması İle Beraber Engelli Vatandaşlarımızın da Taşınabileceği Bin Engelsiz Taksi Olsun” Dedi.

Tuzla’nın Aydınlı Mahallesi’nde Bulunan Evora-Tuzla-Marina Minibüs Durağı, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın Katkıları İle Yenilenerek Hizmete Açıldı. Açılış Törenine Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Birleşik Minibüsçüler Derneği Başkanı Vedat Açıkgöz, Minibüs Hatlarının Bağlı Olduğu Odaların Temsilcileri, Siyasi Parti Temsilciler ve Çok Sayıda Minibüs Şoförü Katıldı. Başkan Yazıcı ve Katılımcılar, Minibüs Durağının Açılışı İçin Kurdele Kestikten Sonra Durağı Gezdiler. Program Sırasında Başkan Yazıcı, Birleşik Minibüsçüler Derneği İle Birlikte Projelendirilen Yeni Taksi Sistemini Anlattı. Başkan Yazıcı, İstanbul’u Rahatlatacak ve Engelli Vatandaşların da Kullanabileceği Bin Adet ‘Engelsiz Taksi’ Projesinin Detaylarını Paylaştı. Başkan Yazıcı,” Ben Oda Başkanlarına ve Dernek Başkanlarına Teşekkür Ediyorum. Bir Yıldır Yapılan Bu Çalışma İçin İstanbul’a Şimdiden Hayırlı Olsun Diyorum. Böyle Bir Projenin Kabul Göreceğine İnanıyorum. Hepimizin Engelli Adayı Olduğu Bu Dünyada Hepimizin Altına İmza Atacağı Bir Proje Olduğuna İnanıyorum” Dedi.

 “BİR KANAYAN YARAYA PARMAK BASIYORLAR”

Başkan Yazıcı; “Tuzla Bugün Burada Çok Önemli Bir Projeden Bahsedildi. Bir Yıldır Üzerinde Çalışan Bir Projedir. İBB’nin Özellikle İddia Ettiği ‘5 Bin Taksi İhtiyacı Var’ İddiasına Binaen Sivil Toplum Kuruluşları Çok Güzel Bir Öneriyle Geliyorlar. Diyorlar Ki, ‘Madem 5 Bin Taksiye İhtiyacımız Var, Bin Tane Minibüsün Trafikten Kaldırılması İle Beraber Engelli Vatandaşlarımızın da Taşınabileceği Bin Engelsiz Taksi Projesini Geliştirdik’ Diyorlar. Bu Konuyu Ben de İnceledim ve Çok Önemli Bir Proje. Engelli Vatandaşların Sosyal Hayata Karışması Medeniyet ve Gelişmişlik Göstergelerinde Çok Önemli Bir Unsur.  Dolayısıyla Engelli Vatandaşların Sosyal Hayata ve Gündelik Yaşama Katılması Çok Önemli. Bir Ulaşım Problemini Aşmak Gibi Çok Önemli. Bir Kanayan Yaraya Parmak Basıyorlar. Sivil Toplum Kuruluşlarının Kamuya Böyle Bir Öneri Getirmeleri Bambaşka Bir Güzelliktir. Demokrasiler de Bu Vardır” Dedi.

“ULAŞIM MEDENİYETTİR”

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı,” Bugün Aydınlı-Evora-Marina Minibüs Durağı’nın Açılışını Gerçekleştirdik. Tuzla Belediyesi Olarak Elimizden Geldiği Kadar Destek Vermeye Çalıştık. Ulaşım Bizim İçin Çok Önemli. Sayın Cumhurbaşkanımızın da İfade Ettiği Gibi Ulaşım Medeniyettir. Dolayısıyla Bunu Sağlayan Oda ve Derneklerin Bizim İçin Çok Önemli Olduğunu Her Zaman İfade Ettim. Vatandaşımızın Daha Kolay Bir Şekilde Hizmetlere Ulaşabilmesi, Tüm Tesislerimize Ulaşabilmesi, Kamudan Bütün Hizmetleri Alabilmesi ve Sosyal Yaşam İçin Çok Kıymetli Bir Şeydir” Dedi.

Birleşik Minibüsçüler Derneği Başkanı Vedat Açıkgöz İse,” Uzun Zamandır Böyle Güzel Bir Minibüs Durağına Sahip Değildik. Başkanımız Bize Bir Yer Verdi. Bütün İmkanları Sağladı. Çok Güzel Bir Tesise Sahip Olduk. Kendisine Çok Teşekkür Ediyoruz” Dedi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

GÖNÜL ELLERİ ÇARŞISI’NDAN KADINA ŞİDDET İÇİN FARKINDALIK ETKİNLİĞİ

HIZLI YORUM YAP