DOLAR

32,5265$% -0.05

EURO

34,9789% 0.35

GRAM ALTIN

2.435,88%0,54

ÇEYREK ALTIN

4.050,00%-0,07

BİST100

9.716,77%-0,05

BİTCOİN

2108182฿%1.12208

ETHEREUM

103212Ξ%1.34105

a

BAŞKAN YAZICI, “NOSTALJİK TREN” DEDİKODULARINA SON NOKTAYI KOYDU

“Sahilime Dokunmacılar”ın Ortaya Attığı İddialara Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’dan Espirili ve Noktayı Koyacak Bir Açıklama Geldi.

Dönem Dönem Gündeme Gelen “Nostaljik Tren” Dedikoduları İle Alakalı Başkan Yazıcı’dan Bütün Dedikoduları Bitirecek Bir Açıklama Geldi. Bir Fıkra İle İddialara Cevap Veren Başkan Yazıcı, Yapmış Olduğu Açıklama İle Gülümsetti.

AMAÇ İKİ YAKAYI BİRLEŞTİRMEK
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Treni Oraya Koymalarının Sebebinin İki Yakayı Birleştirmek Olduğunun Altını Çizerken, “İki Yakayı Birbirine Ücretsiz Birleştireceğiz Dedik ve Birleştirdik. Burada ki Amaç İki Yakayı Birleştirmek ve İnsanların Sadece Bir Yerde Toplanmasını Engellemek.” Diye İfade Etti.

SAHİLİME DOKUNMACILAR SAHNEDE
SAHİLİME DOKUNMACI”lardan 4 Tanesinden Birinin Yazdığı Yazıyı Hatırlatan Başkan Yazıcı, “Bakın Arkadaşlar Tam İbretlik Bir Şey Diyor Ki Ben Soruyorum Tuzla Belediyesine, Ben de Cevap Veriyorum Şimdi.
Diyor ki Sizin Nostaljik Tren Olarak Adlandırdığınız Bizim İse Rant Treni Dediğimiz Tren Bu Tren Kime Aittir?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Mi?
Tuzla Belediyesi Mi?
Yoksa Marinaya Mı?
Marina Sahiplerine Mi?

Burada Yine Yumuşasın Diye Fıkra Anlatacağım. Vatandaşın Birisi Uzun Bir Süreli Gurbetten Geldikten Sonra Özelliklede Sormuş Hanım Nasılsın Falansın Diye. Çocukları da Görmüş Böyle Boyu Boyuna.
Demiş ki Bu Kim Demiş, Demiş ki Sen Gittiğin de 3 Yaşındaydı Ahmet, Bu Kim Demiş, Sen Gittiğinde 2 Yaşındaydı Mehmet, Bu, Sen Gittiğin de Daha Hamileydim Ali, Eee Şu Kim Demiş Şu Şu Yoğurdunu Yiyen, Demiş ki O da Oturmuş Yoğurdunu Yiyor Sana Baba Mı Diyor.


Şimdi Ya Arkadaş Sana Ne Para Alınmıyor, Bir Şey Yapılmıyor Hiçbir Şey Yok, Kimse Yok Para Alınması Yok Yani Sana Ne, Niye Soruyorsun, Marinaya Ait Olduğunu Her Platformda Söylüyorum Ama Arkadaşlar Bu Kime Ait Parasız Gidip Geliyor, Bide Mazot Yakıyor, Bu Ya Kime Ait Olduğunun Ne Önemi Var.
İkincisi Çok Garip Şeyler Orda Bir Gündem Oluşturulmaya Çalışılıyor Ve Ben de Şaşkınlık İçin de Geliyorlar İşte Başkanım Daha Bana Söylemeyin Diyorum Hiç de Canımı Sıkmayacağım Hiç De Umursamayacağım Bana Bazen Söylüyorlar.

Diğer Yandan Bu Konuyu Geçtiğimiz Günlerde Meclis Kürsüsünde Dile Getiren Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın Yapmış Olduğu Konuşması;

 

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

TUZLA, 15 TEMMUZ DAVASININ PEŞİNİ BIRAKMIYOR

HIZLI YORUM YAP