DOLAR

32,3400$% -0.07

EURO

34,8790% 0.06

GRAM ALTIN

2.392,77%-0,15

ÇEYREK ALTIN

3.944,00%0,37

BİST100

10.276,88%0,67

BİTCOİN

2061097฿%-0.30686

ETHEREUM

101483Ξ%0.18085

a

BAŞKAN YAZICI TUZLASPOR AKADEMİ BULUŞMASINDA MÜJDEYİ VERDİ

GENÇLERİN ABİSİ BAŞKAN YAZICI’NIN MÜJDELERİ GENÇLERDE BÜYÜK SEVİNCE NEDEN OLDU

 TUZLA STADYUMU YAKINDA BAŞLIYOR

Tuzla Belediye Başkanı Dr.Şadi Yazıcı, Tuzlaspor Futbol Akademi Yöneticileri Erol Arik, Sedat Türedi, Ahmet Yıldırım, Şampiyonluklarıyla Tuzla’da Gönüllere Taht Kuran Zafer Yiğit ve Ekibi, Lisanlı Oyuncuları ve Aileleriyle Buluştu. Başkan Yazıcı Buluşmada Antrenman Sahalarını Yapımına Başlandığını İfade Ederken Tuzla Stadyumu İçin de Kısa Sürede İhalesi Yeniden Yapılarak 4 Antrenman Sahalı Tuzla Stadyumunu İçin Kazmayı Vuracağız Şeklinde Müjdeyi Açıkladı. Başkanın Açıklaması Çocuklar Tarafından Büyük Alkış ve Tezahürat Aldı.

Tuzlaspor Altyapı Sorumlusu Erol Arik, Tuzla Belediye Başkanı Dr.Şadi Yazıcı’nın Spora ve Sporcuya Verdiği Önemi Bir Kez Daha Dile Getirirken Başkanımızın Size Müjdeleri Olarak Şeklinde Kısa Bir Açılış Konuşması Yaptı.

Tuzla Belediye Başkanı Dr.Şadi Yazıcı Yaptığı Konuşmada Spor ve Sporcunun Özelikle Şampiyonlukların Önemli Olduğunu Sizin İçin Çok Kıymetli. Şampiyon Olan Bütün Takımlar Tuzla’da Bizim İçin Çok Kıymetli. Ama Bir Belediye Başkanı Olarak İşin İçerisine Baktığımız Zaman Bizim Asıl Amacımız Sporun Yaygınlaştırılması. Daha Çok Kitleye Ulaştırmak, Çocuklarımızın Altyapıdan Başlayan Süreçlerine Katkı Sunarak Bunları Tüm Tuzlaya Yaymaya Çalışıyoruz. Tüm Branşlarda Olduğu Gibi Futbolda Yaygınlaştırarak Gençlerimizin Önü Açarak Gençlik:Gelecek Sloganımızı Kullanıyoruz.

Tuzla Belediye Stadyumunda Bazı Yerlerinde Yapılması Gerekenleri Yaparak Zemini de Suni Çim Olarak Değiştirerek Akedemi Oyuncularına Sizlere Hazırlayacağız. Orhanlı Aydınlı Arasında İki Adet Suni Çimli Antrenman Sahasını En Kısa Sürede Hazırlayacağız. Konuşmaların Sonunda Soru Cevap Bölümünde Genç Bir Akademi Oyuncusunun Sorusuna Ne Zaman Diye Sorusuna da 1,5 Aya Kadar Teslim Etmiş Oluruz İfadeleriyle Cevapladı.  Bir Velinin Büfe Sorusuna Orhanlı’da Bulunan Sahayı Kulüpler Birliğinden Gelen Talepte Siz Kurarak Gelir Sağlayabilirsin Diye Söylediğini İfade Başkan Başkan Yazıcı Yeni Yapılacak Antrenman Sahaların Yanına Tuzla Belediyesi Olarak Büfeyi de Ekleyeceklerini Belediye Ekiplerince Düzenli Olarak İşletileceğini Açıkladı.
pradabet
Pandemi Öncesi İhalesi Yapılan Dört Antrenmanlı Işıklı Tuzla Stadyumu Girişimlerimiz Sonucunda Yapılmıştı. Pandemi ve Artan Fiyatlar Neticesinde Yapılamamıştı. Tekrar Bakan Beyle Yaptığımız İstişareler Sonucunda Oluşturulacak Ek Bütçeyle En Kısa Zamanda Yeniden İhaleye Çıkarak Yapımına Başlanacağını Müjdeledi. Başkan Yazıcı Aylarca Oranın Zemini İçin Kepçelerimiz Çalıştı. Pandemiyle Birlikte Ara Verildiğini İhalenin Hemen Ardından Tekrar Başlanacağını İfade Etti.

Başkan Yazıcı’nın Müjdelerin Ardından Gençlerin Yoğun İlgisi Çekilen Hatıra Fotoğraflarıyla Sevgisi Gösterisi Uzunca Hafızalardan Silinmeyecek Gibi Görünüyor.  Tuzlaspor Futbol Akademi Yöneticisi Erol Arik Yönetim Adına Başkan Yazıcı’ya Teşekkür Etti.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

BBP GENEL BAŞKANI DESTİCİ TUZLALILARLA BULUŞTU

HIZLI YORUM YAP