DOLAR

32,2583$% 0.25

EURO

35,1339% 0.66

GRAM ALTIN

2.276,08%1,02

ÇEYREK ALTIN

3.961,00%0,63

BİST100

8.806,72%-0,01

BİTCOİN

2223387฿%-0.98932

ETHEREUM

113048Ξ%-1.6179

a

BAŞKAN YAZICI VE EŞİ ENGELLİ KIZLARIN HAYALLERİNİ GERÇEKLEŞTİRDİ

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı Ve Eşi Dr. Fatma Yazıcı, 5 Engelli Kızın Gelinlik Giyme Hayalini Gerçekleştirdi. Beyaz Gelinlik İçinde Mutlulukları Yüzlerinden Okunan Kızlara Yazıcı Çifti Takı Hediye Etti.

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı Ve Eşi Dr. Fatma Yazıcı, Çocukluk Günlerinden İtibaren Gelinlik Giyme Hayaliyle Yaşayan 5 Engelli Kız İçin Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı Şubesinde Eğlence Düzenledi. Gelinliklerini Giyen Ece İleri, Şengül Erdönmez, Ayşe Kurt, Hülya Şahin Ve Aslıhan Şenocak, Aileleri Ve Kadın Kent Gönüllüleri İle Birlikte Müzik Eşliğinde Doyasıya Eğlendi. Gelinliklerin Seçiminden Provasına, Eğlence Yerindeki Giyiminden Sahneye Çıkışına Kadar Her Detayda Mutlulukları Kat Kat Artan Engelli Kızlar, Hayallerindeki Günün Keyfini Çıkardı.

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı Ve Eşi Dr. Fatma Yazıcı, Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı’na Kayıtlı Olan Ve Her Konuda Yakından İlgilendikleri Kızların Mutluluğuna Şahit Oldu. Başkan Yazıcı Ve Eşi, Kızlara Takı Hediye Etti.

HAYALLERİ GERÇEKLEŞTİRİYORUZ

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Her İnsanın Hayalleri Olduğunu Ve Hayallerini Gerçekleştiren İnsanların Mutlu Olduğunu Söyledi. Engelli Kızların Hayalinin De Gelinlik Giymek Olduğunu Belirten Başkan Yazıcı, “Engelli Kızlarımızın Gelinlik Giymelerini Sağlayan Organizasyonun Hazırlanmasında Emeği Geçen Herkese Teşekkür Ederim. İnsanların Hayalleri Olması Çok Güzel. Hayalleri Olmayan İnsanlar Ölürler Diye Bir Söz Vardır. Hayalleri Gerçekleştirmek İnsan İçin Çok Önemlidir. Biz De İnsanların Hayallerini Gerçekleştirmek İçin Bir Çok Şey Yapmaya Çalıştık. Tuzla’da Yaşayan Vatandaşlarımızın Hayallerini De Her Ortamda Gerçekleştirmeye Çalışıyoruz” Dedi.

 

 

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

ÜNİVERSİTE TERCİHİNDE ZORLANMAYIN TUZLA BELEDİYESİ, ÜNİVERSİTE TERCİH DANIŞMA GÜNLERİ DÜZENLİYOR

HIZLI YORUM YAP