DOLAR

32,4187$% -0.18

EURO

34,8315% -0.19

GRAM ALTIN

2.496,41%0,50

ÇEYREK ALTIN

4.255,00%0,25

BİST100

9.693,46%1,77

BİTCOİN

2072829฿%0.3968

ETHEREUM

99754Ξ%0.01579

a

BAŞKAN YAZICI, YAŞLI ÇİFT İÇİN YOLU KESEN MİNİBÜS ŞOFÖRÜ İLE BİR ARAYA GELDİ

-YAŞLI ÇİFT İÇİN YOL KESEN MİNİBÜS ŞOFÖRÜNE KOL SAATİ VE KALEM HEDİYE EDİLDİ

-TUZLA BELEDİYE BAŞKANI DR. ŞADİ YAZICI, “KENDİSİNE ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUZ. BİZ TOPLUM İÇERİSİNDE BU TÜR İNSANI İNSAN YAPAR DEĞERLERİN YAYGINLAŞMASINI ARZU EDİYORUZ”

Tuzla’da Yolcu Minibüsü İle Yol Keserek Yaşlı Çiftin Yaya Geçidinden Karşıya Geçmesini Sağlayan Minibüs Şoförü İsmail Akçağ, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı İle Bir Araya Geldi. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı,” Kendisine Çok Teşekkür Ediyoruz. Biz Toplum İçerisinde Bu Tür İnsanı İnsan Yapar Değerlerin Yaygınlaşmasını Arzu Ediyoruz” Dedi.

Tuzla Belediyesi Binasının Önünde Yaya Geçidinden Karşıya Geçmek İsteyen Yaşlı Çifte Yol Veren Minibüs Şoförü Diğer Araçların Durmaması Üzerine Aracıyla İki Şeridi Kapatarak Çifte Yardımcı Olmuş ve Güvenlik Kameralarına Yansıyan Görüntüler İle Tüm Yürekleri Isıtmıştı. O Minibüs Şoförü İle Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı Bugün Bir Araya Geldi. Başkan Yazıcı, Minibüs Şoförü İsmail Akçağ’a Davranışından Ötürü Teşekkür Ederek Kol Saati ve Kalem Hediye Etti. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı,” Kendisine Çok Teşekkür Ediyoruz. Biz Toplum İçerisinde Bu Tür İnsanı İnsan Yapar Değerlerin Yaygınlaşmasını Arzu Ediyoruz” Dedi.

“ŞAHSIM, TUZLA HALKI VE ÜLKEM ADINA TEŞEKKÜR EDERİM”

Minibüs Şoförü İsmail Akçağ’a Teşekkür Eden Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, ”Hem Şahsım, Hem Tuzla Halkı, Hem de Ülkem Adına Kaptanıma Teşekkür Ediyorum. Böylesine Güzel Bir Hareket İle Hem Toplumsal Bir Dayanışmayı Hem de İnsana Saygıyı Gösterdi. Kendisine Çok Teşekkür Ediyoruz. Biz Toplum İçerisinde Bu Tür İnsanı İnsan Yapar Değerlerin Yaygınlaşmasını Arzu Ediyoruz. Mağdur İnsanların Yanında Olmak, İnsanlara Toplumda Öncelik Tanıyabilmek, İnsanların Şahsiyetine Saygı Duyabilmek Medeniyetin Esaslarıdır Diye Düşünüyoruz. Burada Trafik Kurallarında Ufak Tefek Eksiklikler İle Beraber Görülen Hareketin Güzelliği Her Şeyi Unutturuyor. Tabi ki Yayalara da Özellikle Dezavantajlı Kesimlere de Avantaj Sağlayarak Onlara Yardımcı Olarak Trafiğin Akışının Sağlamamız Lazım Diye Düşünüyorum” Dedi.

“YAPILMASI GEREKEN BİR OLAYDIR”

Yaşadığı Olayı Anlatan Minibüs Şoförü İsmail Akçağ,” Bu Konu Çok Abartılacak Bir Konu Değil. Yapılması Gereken Bir Olaydır. Yayalara Yol Vermek İçin Durdum. Soldan Gelen Araçlar Durmadı. Ben El İşareti Yaptım. Yine Durmadılar. Çok Kötü Oldum. Ben de Hemen Yolu Kestim. Yaşlılarımıza Yayalarımıza Öncelik Tanıdım. Öncelik Zaten Onlarındı. Kim Olsa Aynı Şeyi Yapardı. Tuzla Belediye Başkanımız Dr. Şadi Yazıcı’da Yayınladı Bunu. Biz de Sosyal Medyadan Gördük. Buraya Geleceğimizi Tahmin Etmedik. Buraya Geldik. Başkanımıza da Teşekkür Ediyoruz. Tüm Türkiye Görsün. Öncelik Yayalarındır” Dedi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

HAKAN ALTUN: “PANDEMİDEN BERİ İLK CANLI YAYINIM”

HIZLI YORUM YAP