DOLAR

32,2282$% 0.04

EURO

35,0601% 0

GRAM ALTIN

2.511,16%0,43

ÇEYREK ALTIN

4.074,00%1,45

BİST100

10.739,57%0,90

BİTCOİN

2239562฿%4.68721

ETHEREUM

113737Ξ%14.4923

a

BAŞKAN YAZICI’DAN OSMANGAZİ ORTAOKULU’NA KONFERANS SALONU MÜJDESİ

BAŞKAN YAZICI, KENDİSİNE MAİL ATAN İLKOKUL ÖĞRENCİSİ SAHRA’YI VE ARKADAŞLARINI MAKAMINDA AĞIRLADI

BAŞKAN YAZICI’DAN KENDİSİNİ ZİYARETE GELEN 8 YAŞINDAKİ SAHRA’YA BAŞKANLIK TAVSİYELERİ

OSMANGAZİ İLKOKULU VE ORTAOKULU ÖĞRENCİLERİ BAŞKAN YAZICI’YI MAKAMINDA ZİYARET ETTİ

Osmangazi İlkokulu 3’üncü Sınıf Öğrencisi ve Okul Temsilcisi Sahra Kuş, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’ya Mail Atıp, Kendisiyle Görüşme Talebinde Bulundu. Kuş’un Talebini Yerine Getiren Başkan Yazıcı, Makamında Onu ve Arkadaşlarını Ağırladı. Sahra’ya Başkanlık Tavsiyelerinde Bulunan Yazıcı, Çocukların Ricasını Kırmayıp Okullarındaki Konferans Salonunu Yenileyeceğinin Müjdesini de Verdi.

Osmangazi İlkokul ve Ortaokulu’ndan 5 Öğrenci Başkan Yazıcı’yı Makamında Ziyaret Etti. Mail Atıp Yazıcı’yı Görmek İstediğini Söyleyen Sahra Kuş, Kendisinin Okul Temsilcisi Olduğunu Vurgulayarak, Başkan Yazıcı’dan Tavsiyeler İstedi. Sahra’ya ve Arkadaşlarına Tavsiyelerde Bulunan Başkan Yazıcı, Okullarındaki Konferans Salonunun Yenilenmesini İsteyen Çocuklara Salonu Yenileme Sözünü de Verdi.

“YALAN SÖYLEME, DÜRÜST BİR BAŞKAN OL”

600 Kişiye Başkanlık Yapmanın Onu Bazen Yorduğunu Söyleyen Sahra, Başkan Yazıcı’dan Nasıl Başa Çıkabileceğine Dair Tavsiyeler İstedi. “Herkesi Dinle, Yapabildiğin Tüm Vaatlerini Gerçekleştir. Yapamayacağın Şeyleri de Açıkça Dile Getir. Asla Yalan Söyleme, Dürüst Bir Başkan Ol” Tavsiyelerinde Bulundu.

“ALLAH SEVDİĞİ KULLARINA HİZMET ETME FIRSATI VERİRMİŞ”

Konferans Salonu Yenilemesini En Kısa Zamanda Halledeceklerini Söyleyen Başkan Yazıcı, “Siz O Kadar Mail Atıp, Randevu Alıp Yanıma Gelmişsiniz. Ben de Bu Konuda Gerekli İşlemleri Başlatacağım. 600 Öğrenciyle İlgilenmek Çok Zor, Seni Çok İyi Anlıyorum. Hizmet Etmek Güzel Bir Şey. Allah Sevdiği Kullarına Hizmet Etme Fırsatı Verirmiş. İyinin Düşmanı Daha İyidir, Daha İyidir ve Daha İyidir. Bunun Sonu Yok. Eğitime Önem Veriyoruz. Siz Bizim Geleceğimizsiniz. Gelecekte Buralarda Siz Oturacak ve Yönetimde Siz Söz Sahibi Olacaksınız. Biz İstirahate Çekileceğiz, Belki de Ebedi İstirahate Çekileceğiz. Ama Siz Var Olduğunuz Sürece Bu Ülke Var Olamaya Devam Edecek. Bu Yüzden İmkanlarımızı Size Sunuyoruz. Türkiye’yi de Güzelleştirecek Olan Sizlersiniz. Gençlik Eşittir Gelecek, Hayırlı Olsun” Şeklinde Konuştu.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

TUZLA’DAN GALATA’YA; İSTANBUL’UN KÜLTÜREL MİRASLARI ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR

HIZLI YORUM YAP