DOLAR

32,4504$% -0.15

EURO

34,8290% -0.66

GRAM ALTIN

2.441,26%0,23

ÇEYREK ALTIN

4.048,00%0,02

BİST100

9.915,62%2,05

BİTCOİN

2068582฿%0.68849

ETHEREUM

107597Ξ%2.37196

a

BAŞKAN YAZICI’YA AK PARTİ TUZLA TEŞKİLATINDAN DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ

CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN TARAFINDAN YENİDEN TUZLA BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OLARAK GÖSTERİLEN BAŞKAN DR.ŞADİ YAZICI’YI AK PARTİ TUZLA TEŞKİLATI BAĞRINA BASTI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Tarafından Yeniden Cumhur İttifakı Tuzla Belediye Başkanı Dr.Şadi Yazıcı’ya AK Parti Tuzla Teşkilatından Meşale, Konfeti, Pankart ve Sloganlarla Eşliğinde Büyük Coşkuyla Karşılayarak Bağrına Bastı. İlçe Başkanı Av.Talha Tayfur’dan da Konuşma Yapıldığı Anda Doğum Günü Sürprizi Yapıldı.

Haliç Kongre Merkezinde Düzenlenen Aday Tanıtım Toplantısının Ardından Çalışmalarını Aralıksız Sürdüren Cumhur İttifakı Tuzla Belediye Başkanı ve Adayı Dr.Şadi Yazıcı AK Parti İlçe Binasında Doğum Günü Sürprizi Yapılarak Şahlanış Dönemi Resmen Başlatıldı.

İlçe Binasında Kapıda İlçe Başkanı Av.Talha Tayfur Tarafından Karşılanan Cumhur İttifakı Tuzla Belediye Başkanı ve Adayı Dr.Şadi Yazıcı İlçe Binasına Kadar Yürüdüğü Her Adımda Meşale, Konfeti, Pankart ve Sloganlarla Yürüdü. İlçe Binasına Kadar Gençlerin Oluşturduğu, İlçe Binasında Kadınlarından Oluşan Kalabalık Bir Topluluğun Sevgi ve Destek Dolu Selamlaması İle Karşılandı. Karşılamada Meşaleler ve Konfetiler Eşliğinde İzdiham Yaşandı.

AK Parti Tuzla İlçe Teşkilatı Toplantı Salonundan Gerçekleşen Karşılama ve Büyük Buluşmaya AK Parti İstanbul İl Yöneticisi ve Tuzla Sorumlusu Bekir Aksu, AK Parti İl Kadın Kolları Ekonomi İşleri Başkanı ve Tuzla Sorumlusu Tülay Daştan ve AK Parti İl Kadın Kolları Tuzla Sorumlusu Ayşe Güven, AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Av. Talha Tayfur, Tuzla Belediye Başkanı ve Adayı Dr.Şadi Yazıcı, SKM Başkanı Tülay Kalav, AK Parti Tuzla Kadın Kolları Başkanı Ceyda Sönmez, AK Parti Tuzla Gençlik Kolları Başkanı Yasin Kenesarı, 3 Kademe İlçe Yöneticileri, Mahalle Başkanları, Meclis Üyeleri, Meclis Üyesi Adayları ve Çok Sayıda Partili Katıldı.

“TUZLA GELECEK YÜZYILIN YILDIZI OLACAK”

“HİZMET AŞKIYLA DAHA FAZLA ÇALIŞMA YAPACAĞIZ”

İlçe Başkanı Av.Talha Tayfur Yaptığı Açılış Konuşmasında Teşkilatımızla Tam Kadro Buradayız. Tuzla Belediye Başkanımız Dr.Şadi Yazıcı Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Tarafından Yeniden Cumhur İttifakı Tuzla Belediye Başkan Adayı Gösterilmiştir. Hayırlı Olsun Rabbim 31 Mart Akşamına Kadar Durmadan Yorulmadan Tam Kadro Çalışarak Yeniden İstanbul Diyerek Murat Kurum Başkanımıza Yeniden Tuzla Diyerek de Başkanımız Şadi Yazıcı Beyi Seçerek Zafer Ulaşacağız Sefer Bizden Zafer ALLAH’tan Dedi.

AK Parti İstanbul İl Yöneticisi ve Tuzla Sorumlusu Bekir Aksu, AK Parti İl Kadın Kolları Ekonomi İşleri Başkanı ve Tuzla Sorumlusu Tülay Daştan ve AK Parti İl Kadın Kolları Tuzla Sorumlusu Ayşe Güven, SKM Başkanı Tülay Kalav, AK Parti Tuzla Kadın Kolları Başkanı Ceyda Sönmez, AK Parti Tuzla Gençlik Kolları Başkanı Yasin Kenesarı, Yaptıkları Konuşmalar Teşkilat Olarak Hazırız Kararlıyız İfadelerini Kullandı.

Başkan Yazıcı Yaptığı Selamlama Konuşmasında Cumhurbaşkanımızla Birlikte Yola Çıktık ve Tekrar Sizlere Hizmet Etme Şerefini ve Bu Fırsatını Bana Verdiği İçin Allah’ıma Hamt Olsun. Yeni Bir 5 Yılı 17 Mahallesiyle Bu Memlekete Hizmet Nasip Ettiği İçin Allah’a Hamt Olsun. Cumhurbaşkanımıza da Teşekkür Ediyorum. İl Başkanımıza Teşekkür Ediyorum. Siz Teşkilatlarımıza Teşekkür Ediyorum. Başardıysak Bunu Birlikte Başardık İfadelerini Kullandı.

“Tuzla Gelecek Yüzyılın da Yıldızı Olacak”, “Hizmet Aşkıyla Daha Fazla Çalışma Yapacağız”,  Yeni Yüzyılın Yeni Tuzlasını Tüm Mahallelerimizle Birlikte Ortaya Çıkaracağız. Yeni Bir Tuzla Modelini Zaten 15 Yıldır Uyguluyoruz. Tuzla’da 550 Projeyi Hayata Geçirdik. Daha İyisini Daha Yenisini Yapmak İçin Yeni Yüzyılın Projelerini Oluşturuyoruz İfadelerini Kulandı.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

DİYETİSYEN ELİF ERTAŞ DİYET DANIŞMANLIK VE ZAYIFLAMA MERKEZİ TUZLA’DA AÇILDI

HIZLI YORUM YAP