DOLAR

32,2098$% 0.13

EURO

35,1647% -0.02

GRAM ALTIN

2.461,64%-0,24

ÇEYREK ALTIN

3.995,00%-0,44

BİST100

10.319,96%1,59

BİTCOİN

2100974฿%-0.95601

ETHEREUM

94677Ξ%-2.6889

a

BBP TUZLA İLÇE BAŞKANI CÜNEYT ŞAHİN: ADAYIMIZ CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’DIR

CÜNEYT ŞAHİN: DESTAN YÜKLENİYOR “BBP SEÇİMLERE DAMGA VURACAKTIR”

Büyük Birlik Partisi (BBP) Tuzla İlçe Başkanı Cüneyt Şahin, Partisinin Köklerinin Çok Derin ve Sağlam Olduğunu Kaydederek, Üye Sayımızı Her Geçen Gün Artırıyoruz. 14 Mayıs 2023’te Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimlerinde Büyük Birlik Partisi Damgasını Vuracaktır.” Dedi.

Büyük Birlik Partisi’nin Köklerinin Çok Derin ve Sağlam Olduğunu Anlatan Büyük Birlik Partisi (BBP) Tuzla İlçe Başkanı Cüneyt Şahin, Partisinin Mazisinin Tertemiz Bir Siyasi ve Kültürel Hareket Olarak Faaliyetlerine Devam Ediyoruz. Alperenlerin Öncüsü Şehit Liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu’nun Kutlu İzinden Bu Davayı İleri Taşımaya ve Genç Kuşaklara Aktarmaya Kararlıyız.  Tuzla’da ve Ülkemizin Dört Bir Yanında Hep Vardık ve Bundan Sonra da Allah’ın İzniyle Var Olmaya, Gündem Oluşturmaya Devam Edeceğiz. 14 Mayıs 2023’te Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimlerinde Büyük Birlik Partisi Damgasını Vuracaktır. Bu Hareket Türkiye’nin Ana Sigortasıdır. BBP’nin Olmadığı Bir Meclis Eksiktir, Düşünülemez. Genel Başkanımız Sayın Mustafa Destici Tüm Gücüyle Çalışmaktadır ve Gündem Oluşturmayı Sürdürmektedir. Ben ve Arkadaşlarım Liderimizin Her Zaman Yanındayız İfadelerini Kullandı.

Büyük Türkiye İçin ‘Büyük Birlik’te Buluşalım, 14 Mayıs 2023’te Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimlerinde Cumhur İttifakında Buluşalım Sloganı İle Halkımızı Bu Harekete Davet Ediyoruz. Allah Yar ve Yardımcımız Olsun. Allah Devletimize Ülkemize ve Aziz Milletimize Zeval Vermesin. Devletimize Düşmanlık Besleyenlere Fırsat Vermesin. Nizam-I Alem İçin Yorulmadan Durmadan Çalışacağız. Gayemiz Allah Rızasını Kazanmaktır. Yüce Rabbimiz Türk İslam Medeniyetini Yeniden Canlandırmayı ve İhya Etmeyi Bizlere Nasip Eylesin. Rehberimiz Kur’an, Hedefimiz Büyük Turan Diyoruz ve Asil Türk Milletinin Her Zaman Hizmetinde Olacağımızı İfade Etmek İstiyoruz” Diye Konuştu.

CÜNEY ŞAHİN ADAYIMIZ CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’DIR

Büyük Birlik Partisi (BBP) Tuzla İlçe Başkanı Cüneyt Şahin, Genel Başkanı Mustafa Destici, Parti Genel Merkezinde Düzenlenen Divan Toplantısı Öncesinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanlığı Adaylığı İçin İmza Verdiğini, Cumhurbaşkanı Adayımız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dır. Merkez Karar Yönetim Kurulumuzun Aldığı Adaylık Kararını Yüksek Seçim Kurulu’na Göndereceğini Açıkladı. Bizlerde de Tuzla’da AK Parti, MHP İlçe Başkanlarımızla Son 56 Günde Yüzde 63 Oy Oranına Ulaşabilmek İçin Teşkilatlarımızla Çalışmalarımızı Tamamladıkları Açıkladı.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

MHP’Lİ ‘CEMİL OTLU’ MİLLETVEKİLİ A.ADAYI OLDU

HIZLI YORUM YAP