DOLAR

32,5265$% -0.05

EURO

34,9789% 0.35

GRAM ALTIN

2.435,88%0,54

ÇEYREK ALTIN

4.050,00%-0,07

BİST100

9.716,77%-0,05

BİTCOİN

2108182฿%1.12208

ETHEREUM

103212Ξ%1.34105

a

BEŞİROĞLU: BAŞKAN YAZICI, KENTSEL DÖNÜŞÜMÜ MECLİSE GETİRDİ, CHP OLARAK KARŞI ÇIKTINIZ

*İTHAMLARDA BULUNURSANIZ, BİZDE KONUŞURUZ, SİZDE KATLANMAK ZORUNDASINIZ

*MHP GRUP BAŞKANVEKİLİ BEŞİROĞLU: ALGI OLUŞTURMAMIZA GEREK YOK SİZ ZATEN HER ŞEYİ BÜTÜN ÇIPLAKLIĞI İLE YAŞIYORSUNUZ

Tuzla Belediyesi’nin Aralık Ayı Meclis Toplantısı’ nda MHP Grup Başkan Vekili Volkan Beşiroğlu İle CHP Meclis Üyeleri Arasında Yaşanan Gerginlik Meclis Tansiyonunu Yükseltti. Pazartesi Yaşanan Gerginlik İkinci Oturum Olan Çarşambaya da Yansıdı. MHP Grup Başkanvekili Volkan Beşiroğlu Sözlerinin Arkasında Durdu.

Böl, Parçala Yönet Mantığıyla Batıya Hizmet Eden CHP Şimdi İse Ötekileştirerek Topluma Yeni Kin ve Nefret Tohumları Ekiyor. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun “Hala İktidarı Destekleyen Öğretmene Ben Öğretmen Demem” Şeklindeki Cümlesi Olayı Tüm Çıplaklığıyla Ortaya Seriyor. Tuzla Belediyesi’nin Aralık Ayı Meclis Toplantısı’nda MHP Grup Başkan Vekili Volkan Beşiroğlu, Mecliste Yaptığı Konuşmada ““Siyasi Tercihlerimizi CHP Genel Başkanına Göre Mi Vereceğiz” Dedi.

“BİZ CHP’YE OY VERENLERE DİYOR MUYUZ SİZ NASIL BÖLÜCÜ İLE BİRLİKTE OLANLARA OY VERİYORSUNUZ?”

Siyasi Tercihlerine Bağlı Olarak Kişilerin Mesleklerinin Yargılanmasına Tepki Gösteren Beşiroğlu, İnsanların Siyasi Tercihinden Dolayı O Zaman Şöyle Mi Diyeceğiz, “ İmam Sen AK Partiye Oy Verdiysen veya MHP’ye Oy Verdiysen Ben Sana İmam Demem, Avukat, Sen AK Partiye Oy Verdiysen Sana Ben Avukat Demem, Mi Denmeli? Yani Bu Siyasi Tercihleri CHP Genel Başkanı’na Göre Mi Yapmamız Gerekiyor? Öğretmen İstediğine Oy Verir. 3 Bin 600 Ek Göstergesi Çıkmadığı Halde MHP’ye veya AK Parti’ye Oy Verebilir. Bu CHP Genel Başkanını İlgilendiren Bir Konu Değildir.” Dedi.

“YPG TERÖR ÖRGÜTÜ DEĞİLDİR, DİYEN SAYIN KILIÇDAROĞLU DEĞİL MİYDİ?”

Tartışmanın Alevlenmesi Üzerine Hatta CHP Meclis Üyeleri MHP Grup Başkanvekilini Susturmak İçin Masalara Vurması Üzerine Sinirlenen MHP’li Beşiroğlu, “Biz Diyor Muyuz, Siz Nasıl Terörist Cenazelerine Gidenlere Oy Veriyorsunuz? İspat Mı İstiyorsunuz? Sezgin Tanrıkulu Terörist Cenazesine Gittim Demedi Mi? Sayın Kılıçdaroğlu “YPG Terör Örgütü Değildir” Demedi Mi? ALGI OLUŞTURMAMIZA GEREK YOK SİZ ZATEN HER ŞEYİ BÜTÜN ÇIPLAKLIĞI İLE YAŞIYORSUNUZ.” Dedi.

MECLİS İKİNCİ OTURUMDA DA DEVAM ETTİ

Çarşamba Günü Yapılan Meclis Olağan Toplantıların İkinci Oturumunda Söz Alan Meclis Üyeleri ve Grup Başkanvekili Düzgün Acar Pazartesi Yaşananlardan ve Masayı Kırarım Sözlerinden Dolayı Meclisten Özür Dilemeye Davet Ederken Beşiroğlu Sözlerinin Arkasında Durarak Özür Dilemeyeceğim İfade Ederken Şu İfadeleri Kullandı.

Sosyal Medya Hesapları Benim Şahsıma Aittir. Sosyal Medyamda Hangi Konuşmayı Hangi Şekilde Paylaşım Yapacağıma Ben Karar Veririm. Bunun Kararını Grup Başkanvekili Veremez. Biz Her Paylaşımı CHP’li Meclis Üyelerine Soracak Değilim Onların Onayında Geçirecek Değilim. Sosyal Medya Hesaplarından Yapılan Paylaşımlara CHP’liler Çok Takılıyor. AK Partili Meclis Üyesi Arkadaşımıza da Defaatle Aynı Şeyleri Yaptılar. Yok Bu Paylaşımı Kaldırın, Yok Bu Uygun Değil Biz İstediklerimizi Paylaşıyoruz Sosyal Medya Hesaplarından Yaşadıklarımızı, Gördüklerimizi Anlatıyoruz Paylaşıyoruz. Başka da Bir Şey Yaptığımız Yok. Bu Konuda Meclisten ve Saygıdeğer Meclis Üyelerinden Özür Dilememi Gerektirecek Bir Durum Olduğunu Düşünmüyorum. Ancak Şunu da Unutmamak Gerek Pazartesi Günü Yapılan Meclis Konuşmalarımda Var Gelin Beraber Yönetelim Ülke Adına Bunu Söylemiştim. Tuzla Adına da Söylüyorum Gelin Beraber Yönetelim. Ama Sayın Belediye Başkanı Bir Kentsel Dönüşüm Projesi Hazırladığında Geçen Ay Hepiniz Karşı Çıktınız Kentsel Dönüşüme de Karşı Çıktınız. Daha Biz Sizinle Neyi Beraber Konuşacağız ki. Neyi Beraber Yapacağız ki Açıklamalarında Bulundu.    

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

MHP TUZLA KADIN KOLLARINDA BAYRAK DEĞİŞİM! GÜÇLÜ KADIN GÜÇLÜ TUZLA

HIZLI YORUM YAP