DOLAR

32,4187$% -0.18

EURO

34,8315% -0.19

GRAM ALTIN

2.496,41%0,50

ÇEYREK ALTIN

4.255,00%0,25

BİST100

9.693,46%1,77

BİTCOİN

2072829฿%0.3968

ETHEREUM

99754Ξ%0.01579

a

BİR ATAMA BU KADAR MI YAKIŞIR İSTANBUL’A

AK PARTİ TEŞKİLATLARINDA BAYRAM HAVASI CUMHURBAŞKANI, BAŞBAKANLAR, BAKANLAR, BELEDİYE BAŞKANLARI VE İSTANBUL’UN YENİ İL BAŞKANI DA 1992 ÇEKİLEN BU KAMYONETTEN OSMAN NURİ KABAKTEPE KİMDİR?

AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak 7. Olağan İl Kongresi’nde Aday Olmayacağını Açıklamasından Sonra AK Parti’nin Yeni İstanbul İl Başkanı’nın Osman Nuri Kabaktepe Olduğu İddia Edildi. Kabaktepe, Milli Görüş Kökenli Olması da Dikkat Çekiyor.

Bir Dönemin Şahidi, Cumhurbaşkanı, Başbakan’lar, Bakanlar, Belediye Başkanları İle Adeta Sırtında Bir Tarihi Taşımış O Kamyonet Aynı Zamanda İstanbul İl Başkanının Siyasi Yolculuğunun da Şahitlerinden…

1992 Yılında Aydıntepe Mahallesinde Çekilen Şu Küçücük Araçtan 1 Cumhurbaşkanı, 2 Başbakan, 1 Bakan, 4 Milletvekili, 3 Belediye Başkanı Çıkmıştı Bugün Yaşananlardan Sonra AK Parti İstanbul İl Başkanlığına Bu Kamyonetten Biri Olan Osman Nuri Kabaktepe Aday Gösterildi.

BAYRAM ŞENOCAK YENİDEN ADAY OLMADIĞINI AÇIKLADI

AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak, Sosyal Paylaşım Sitesi Twitter Aracılığıyla Yaptığı Açıklamada, AK Parti İstanbul İl Başkanlığı Görevini Başka Bir Dava Arkadaşına Devredeceğini Duyurdu.

AK Parti Kongrelerinin Her Daim Bir Bayram Havasında Gerçekleştirildiğini ve Kongrelerin Bir Bayrak Yarışı Olduğunu Dile Getiren Şenocak, “9 Şubat 2018 Tarihinde Liderimiz, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Tensipleriyle Atandım. 6 Mayıs 2018 Tarihinde Yapılan 6. Olağan İl Kongresinde Delegelerimizin Teveccühü İle Seçildiğim AK Parti İstanbul İl Başkanlığı Görevimi 7. Olağan Kongremizde Başka Bir Dava Arkadaşıma Devredeceğimi Tüm Kamuoyuna Saygıyla Duyururum.” İfadelerine Yer Verdi.

“İSTANBUL İL BAŞKANI OSMAN NURİ KABAKTEPE OLUYOR”

Bu Bağlamda Kulislere Yansıyan Bilgilere Göre; AK Parti’nin Yeni İstanbul İl Başkanı’nın Osman Nuri Kabaktepe Olduğu Açıklandı. Ne Kadar da Parti Üst Düzey Yöneticileri Tarafından Resmi Açıklama Yapılmasa da Yapılan O Kadar Paylaşımda Yalanlanmadı.

OSMAN NURİ KABAKTEPE KİMDİR?

Araştırmacı Yazar, STK Yöneticisi, Siyasetçi. 1 Aralık1970’te Ordu’nun Fatsa İlçesinde Doğdu. Fatsa İmam Hatip Lisesini Bitirdikten Sonra Uludağ Üniversitesi İlahiyat Fakültesinden Mezun Oldu. Aynı Bölümde Yüksek Lisans Eğitimini Tamamladı.

Refah Partisi ve Fazilet Partisinde Çeşitli Görevler Üstlendi. Kurucu Başkanı da Olduğu Saadet Partisi İstanbul İl Yönetimi ve Partinin Genel İdare Kurulu Üyesi Olarak Görev Yaptı. 2004 Yerel Seçimlerinde SP’den Fatsa Belediye Başkan Adayı Oldu, Seçilemedi.

Saadet Partisi Gençlik Kolları Eski Genel Başkanı. İlim Yayma Cemiyeti Denetim Kurulu Üyesi ve Türkiye Gençlik Vakfı (TUGVA) Yüksek İstişare Kurulu Üyesi, Cihannüma Dayanışma ve İşbirliği Platformu Derneği Genel Başkan Yardımcısı Olarak Görev Yaptı.  2016 Yılında Maarif Vakfı Yönetim Kurulu Üyeliğine Seçildi. Evli ve 2 Çocuk Babasıdır.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

YÜZ YÜZE EĞİTİME HAZIRLANIYORUZ!

HIZLI YORUM YAP