DOLAR

32,1894$% -0.01

EURO

34,9459% 0.12

GRAM ALTIN

2.407,58%-2,18

ÇEYREK ALTIN

3.944,00%-1,35

BİST100

10.792,53%-0,98

BİTCOİN

2175405฿%-2.79347

ETHEREUM

119963Ξ%-0.59866

a

BİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDE OLAN TUZLA TOKATLILAR DERNEĞİ İŞ İNSANLARIYLA YEMEKTE BULUŞTU

DERNEK BAŞKANI ÖMER BOLAT: BUGÜNE KADAR SİZLER SAYESİNDE BAŞARDIĞIMIZ BİRLİK BERABERLİĞİMİZ ARTARAK DEVAM EDECEK.

Tuzla Tokatlılar Derneği Ömer Bolat Başkanlığından Tokatlı Hemşerileri Olan İş İnsanları, Öğretim Üyeleri ve Müdürlerle Tanışmak ve Bilgi Alışverişinde Bulunmak İçin Yemekte Bir Araya Geldiler.

Dernek Başkanı Ömer Bolat’ın Başkanlığında Ciğer Konağında Düzenlenen Yemeğe MHP Tuzla İlçe Başkanı Erdem Doğruer, AK Parti Tuzla İlçe Başkan Yardımcısı Faruk Türkyılmaz ve Tokatlı İş İnsanları, Müdürler, Öğretim Üyeleri ve Dernek Yönetimi Katıldı.

Bolat Yaptığı Açılış Konuşmasında Derneğimiz Tokatlıları Bir Çatı Altında Buluşturmak Birlik, Beraberlik ve Kaynaşmayı Sağlamak Amacıyla Kurduklarını Bugüne Kadar Hizmetleri Olan Tüm Başkanlarımıza ve Yöneticilerimize Teşekkür Ederek Başladığı Konuşmasında, Pandemi Döneminde Birlik Beraberliğin Önemine Değindi.

Pandemiden Dolayı Zorunlu Kısıtlamalarla Bir Görev Süresi Geçirsek de, Resmi İzin ve Müsaadeler Çerçevesinde Dernek Olmanın Temelini Teşkil Eden Yardımlaşma ve Dayanışma Olgusunu Tüm Zorluklara Rağmen Başta Tuzladaki Hemşerilerimiz Olmak Üzere Tüm Hemşerilerimize Siz Değerli Misafirlerimizin Destekleriyle Ulaştırmaya Devam Ettik ve Etmeye de Devam Edeceğiz.

Bu Vesile İle Pandemi Döneminde Ebediyete Uğurladığımız Hemşerilerimiz Başta Olmak Üzere Tüm Vefat Eden Değerlerimize Allah’tan Rahmet, Hastalarımıza Acil Şifalar Diliyorum.

Bu Derneği Sizlerin Desteğiyle Yeni Konumlara Yükselteceğiz. Tek Başımıza Değil Hep Birlikte Bunu Başaracağız. Mensubu Bulunmaktan Gurur Duyduğum Tokat’ın Örfünü, Adetini, Gelenek ve Göreneklerini En İyi Şekilde Yaşamak ve Yaşatmak İçin Hep Birlikte Biz Olmalıyız.

Bir Hastamızdan Tutun da Öğrencimize Varana Kadar Kurum ve Kuruluşlara Gittiğimizde Arkamızda Bir Derneğimiz Var Demesi Lazım, Dağ Olarak Görmesi Lazım. Birleştirici ve Bütünleştirici Olmamız Lazım Bunu Bugüne Kadar Başardığımız Gibi Çığ Misali Sizlerin de Desteğiyle Giderek Artırarak Bu Gücü Yarınlara Taşımaya Devam Edeceğiz.

Bugüne Kadar Her Zaman Desteklerini Esirgemediğiniz İçin ve Yemeğimize Katılarak Onur Verdiğiniz İçin Şahsım ve Yönetim Kurulum Adına Teşekkür Ediyorum İfadelerini Kullandı.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

KUZEYLİ BALIKÇI TUZLA’DA AÇILDI

HIZLI YORUM YAP