DOLAR

32,2053$% -0.22

EURO

35,1156% -0.22

GRAM ALTIN

2.498,17%1,32

ÇEYREK ALTIN

4.035,00%1,11

BİST100

10.643,58%3,14

BİTCOİN

2160415฿%0.31261

ETHEREUM

100752Ξ%1.25961

a

BİTLİSLİLER BİRLİK BERABERLİK İFTARINDA BULUŞTU

‘’BİTLİSLİLER HER ZAMAN BİRLİK VE BERABERLİKTEN YANA OLMUŞTUR’’

Tuzla Bitlis İl ve İlçeleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Birlik ve Beraberlik İftar Yemeği Düzenledi.

Tuzla Bitlis İl ve İlçeleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Dernek Başkanlığın Ev Sahipliğinde Düzenlenen İftarda Birlik Beraberlik Mesajı Verildi.

Tuzla Belediyesi Şifa Park AVM Düğün Salonunda Gerçekleşen İftar Programına Tuzla Belediye Başkanı Dr.Şadi Yazıcı, Federasyon Başkanları, Meclis Üyeleri, Sivil Toplum Kuruluşların Temsilcileri, Muhtarlar Katıldı. Salona Sığmayan Bitlisliler İftara Yoğun İlgi Gösterdi. Tuzla Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Çelikel, Tuzla Bitlis İl ve İlçeleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Dernek Başkanı Abdullah Babacan, Meclis Üyesi Bahrem Kuruağaç, Önceki Dönem Dernek Başkanı Alparslan Güneş Misafirleri Kapıda Karşıladı.

‘’BİTLİSLİLER HER ZAMAN BİRLİK VE BERABERLİKTEN YANA OLMUŞTUR’’

Yemeğin Ardından Katılımcılara Hitaben Açılış Konuşmasını Yapan Tuzla Bitlis İl ve İlçeleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Dernek Başkanı Abdullah Babacan, Tuzla’da Bitlisliler Her Zaman Birlik ve Beraberlikten Yana Olmuştur. Derneğimize Olan Güveni ve Yönetimimize Verilen Desteklerin Sorumluluğunun Bilincinde Olduklarını, Bu Sorumluluk Bilinciyle Her Zaman Bitlislilerin Hizmetinde Olmaya Devam Edeceklerini Vurguladı. Bitlisliler Derneğin Kuruluşundan Bu Yana Desteklerini Esirgemeyen, Bugünde Soframıza Misafir Olan, Her Daim Bitlislilerin Yanında Bulunan Tuzla Belediye Başkanı Dr.Şadi Yazıcı’ya Şükranlarımı Sunuyor ve İftarımıza Katılan Siz Kıymetli Hemşerilerimize Teşekkür Ediyorum Açıklamalarında Bulundu.

Tuzla Belediye Başkanı Dr.Şadi Yazıcı’da Günün İkinci İftarı Olarak Katıldığı İftar Programında Bir Konuşma Yaparak Bitlis’in İlçelerinde Gördüğü Samimiyet ve Kardeşliği Bugün Burada Düzenlenen İftarda da Gördüğünü Birlik, Beraberliğimiz ve Kardeşliğimiz Daim Olsun. Bitlisliler Her Zaman Devletinin ve Milletinin Yanında Olmuştur. Sizlere Hizmet Etme Fırsatı Veren Rabbime Şükrediyorum. Kadir Gecenizi Tebrik Ediyor, Hayırlı Bayramlar Diliyorum Dedi.

Ramazan Ayının Ruhani Etkisi İle Birlik-Beraberlik ve Dayanışma Mesajlarının Verildiği İftar Programında Gazetemize Açıklamalarda Bulunan Tuzla Belediyesi Meclis Üyesi İş Adamı Bahrem Kuruağaç, Bitlisli Bürokrasi, Siyasi Partililerin Temsilcileri, Çevremizdeki Sivil Toplum Kuruluşların Temsilcilerin Katıldığı İftarımız Ramazan Bereketiyle Gerçekleşti Rabbim Kabul Etsin. Katılımlarından Dolayı Tüm Hemşerilerime Teşekkür Ediyorum. İslam Alem’inin Kadir Gecesini Tebrik Ediyor. Bayramınız da Şimdiden Mübarek Olsun İfadelerini Kullandı.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

TUZLA ALPEREN OCAKLARINDA BAYRAK DEĞİŞİMİ

HIZLI YORUM YAP