DOLAR

32,5054$% 0.2

EURO

34,9021% 0.27

GRAM ALTIN

2.438,00%-0,01

ÇEYREK ALTIN

3.972,00%-1,31

BİST100

10.082,77%1,69

BİTCOİN

2046926฿%-1.1075

ETHEREUM

103278Ξ%-4.08123

a

BU ÜLKEDE FETÖ’YÜ TERÖR ÖRGÜTÜ İLAN EDİP ONA SAVAŞ AÇAN ŞAHSIM VE AK PARTİ’DİR

FETÖ’ye Karşı Tedbirleri 2010 Yılı İtibariyle Almaya Başladıklarını Belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, ”Bu Ülkede FETÖ’yü Terör Örgütü Olarak İlan Edip, Ona Savaş Açan; Şahsım ve AK Parti’dir” Dedi. Erdoğan Sözlerinin Devamında “Başbakanlığım Boyunca YAŞ’larda Önüme Tek Bir FETÖ’cünün Dosyası Gelmedi” İfadelereini Kullandı.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Partisinin TBMM Grup Toplantısı’nda Konuşuyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, FETÖ’ye Karşı Tedbirleri 2010 Yılı İtibariyle Almaya Başladıklarını Bildirdi.

Erdoğan’ın Açıklamalarından Satır Başları Şöyle:

”Bu Ülkede FETÖ Meselesinin Çok Uzun Derin Sosyal Kültürel Kökleri Olduğunu Bilmeyen Kimse Yoktur. AK Parti’den Önce Olduğu Gibi AK Parti Döneminde de Türkiye Bu Süreci Yaşamıştır. Türkiye’de FETÖ’nün Büyümesinde Herkesin Payı Olabilir Ama Bu Ülkede FETÖ’yü Terör Örgütü Olarak İlan Edip, Ona Savaş Açan; Şahsım ve AK Parti’dir.

”FETÖ’NÜN ANLAŞAMADIĞI TEK LİDER ERBAKAN HOCAMIZDIR”

Erbakan Hocamızdan Nefret Ederdi. Hiçbir Zaman da Bir Araya Gelmemişlerdir. Şimdi Erbakan Hocamla Beraber Olduğunu İddia Eden Malum Zat Onun Müritleriyle Beraber Yürüyor. İsmen Zikretmem İsraf Oluyor. Her Gün Birileri Çıkıp FETÖ Konusunda Ahkam Kesmeye Çalışıyor. Allah Diyen Kitap Diyen Anmaz Kılan Eşi Baş Örtülü Kim Varsa Onu Tafsiye Etmenin Yollarını Arıyor.

”YAŞ’LARDA ÖNÜME TEK BİR FETÖ’CÜNÜN DOSYASI GELMEDİ”

Başbakanlığım Boyunca YAŞ’larda Önüme Tek Bir FETÖ’cünün Dosyası Gelmedi.

“Meydanı Demokrasinin Kendilerine Sunduğu Zemini Yalanlarıyla Milleti Zehirlemek İçin Kullananlara Asla Bırakmayacağız. Türkiye’nin Terörle Mücadeleden Ekonomi Alana Kadar Her Alanda Mücadele Verdiği Şu Dönemde Ülkenin Dikkatini Dağıtıp Enerjisini Dağıtmaya Çalışanlara Fırsat Vermeyeceğiz.

CHP’nin Bir Anda Karşımıza En Büyük FETÖ Yandaşı Olarak Karşımıza Çıktı. Hükûmetlerimiz Döneminde Ülkede Bizim Gibi Düşünmeyen Herkes Gibi Bunlara Hukuk ve Hakkaniyet Sınırları İçinde Yaklaştık. Doğrusu Ben de Görüştüm. Bunu Kaçırmama Gerek Yok. Ama Erbakan Hocamın Bunlarla İlişkisi Olmadığını da Az Önce İfade Ettim.”

“SÜREÇ 2010’DA BAŞLADI”

“Süreç 2010’da Başladı. İlk Zamanlar Bu Yağının Oluşturduğu Tehdidi Kendi Çevremize Dahi Anlatmakta Zorlandığımızı Biliyorum. Hem Siyasette Hem Bürokraside Hem de Nazımızın Geçtiği Sivil Toplum Yapılarında Tespit Ettiğimiz FETÖ’cüleri Süratle Tasfiye Etmeye Başladık. ”

“BAY KEMAL SENİN BUNLARDAN HABERİN VAR MI?”

İnsan Bu Şahsın Evinin ve Cüzdanının En Gizli Köşesinde 1 Dolarlık Bir Banknot Saklayıp Saklamadığını da Merak Etmiyor Değilim. Benim Orada Korumalarım Gazi Oldu. Bay Kemal Senin Bunlardan Haberin Var Mı? O Sat Komandoları Hepsi Yakalandı. Ama Bir Kısmı Yunanistan’a Kaçtı. Bana da Adaya Gitmemi Tavsiye Edenler Oldu. Ben de O Kardeşimize ‘Bu Topraklarda Doğrum, Bu Topraklarda Öleceğim’ Dedim.

“KONTROLLÜ DARBE EVET KONTROL SİZDE”

Eğer 15 Dakika Gecikme Olsaydı Bunlar Bizi Oralarda Vuracaklardı. Ama Biz O 15 Dakika Farkla Helikopterimiz Kalktı, Dalaman’a Oradan da İstanbul’a Ulaştık. Ey Kılıdçaroğlu Sen Hala Milleti Aldatmakla Uğraşıyorsun. Kontrollü Darbe. Evet Kontrol Sizde.”

“Şayet Darbe Başarılı Olsaydı Ertesi Gün Kılıçdaroğlu Milletin Karşısına Hangi Sıfatla Çıkartılacaktı. Kılıçdaorğlu’nun FETÖ İle İlişkisi 17-25 Aralıkla Hızlanmış 15 Temmuz’un Ardından da Zirveye Çıkmıştır.”

“SU KATILMAMIŞ FETÖCÜ ÇIKTIĞINI GÖRDÜK”

“Her Şey Gibi Siyasi Duruşunun da Yalan Olması Tabiidir. Çünkü Nice Ulusalcı, Milliyetçi, Liberal, Kemalist Diye Hatta Nice Şu Veya Bu İslami Ekolden Diye Bilinen İsmin Aslında Su Katılmamış Bir FETÖ’cü Çıktığını Gördük. Kemal Kılıçdaroğlu İçin de Aynı Endişenin İçindeyim. ”

“CHP Genel Merkezine Yeteri Kadar Bakılmadığı Anlaşılıyor. FETÖ’nün İstismar Ettiği Bir Takım Düzenlemeler Bahane Edilerek Doğrudan Milli İdare, Meclis Doğrudan Hedef Alınmıştır. CHP Yönetimiyle Kimi Eski Askerlerin Koç Başlığını Yaptığı Bu Oyun, Geçmişte Darbecilerin Milli İradeyi İpotek Altına Alma Yöntemlerinin Bir Başka Versiyonudur.”

“ORAYI DA TEMİZLEDİK”

“Biz FETÖ İle Mücadeleyi Başlattıktan Sonra Her Geçen Gün Çıtayı Daha da Yükselttik. FETÖ’nün 40 Yıllık Birikimini Riske Atarak Başlatığı Darbe Girişinin Sebebi Bizim Kararlılığımız Değil Midir Arkadaşlar?”

“Bunların Bir Kısmı Amerika’da, Bir Kısmı Almanya’da, Fransa’da Afrika’nın Değişik Ülkelerinde. Kendi İfadesiyle; ‘Dünyanın 160 Ülkesinde Varız’ Diye. Böyle Diyor. Böyle Bir Çalışma Ve Böyle Bir Serpilme Olayı. Biz De Bunları 160 Ülkede Kovalıyoruz. Bütün Ulaştığımız Liderlere Bunları Bize Verin Diyoruz. En Son Pakistan’dakini de Aldık. Orayı da Temizledik. “

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

NARGİLE İÇENLER DİKKAT! YENİ DÜZENLEME HAYATA GEÇİYOR

HIZLI YORUM YAP