DOLAR

32,2583$% 0.25

EURO

35,1339% 0.66

GRAM ALTIN

2.276,08%1,02

ÇEYREK ALTIN

3.961,00%0,63

BİST100

8.806,72%-0,01

BİTCOİN

2223387฿%-0.98932

ETHEREUM

113048Ξ%-1.6179

a

BÜYÜK TOKAT BULUŞMASI KADİR GECESİNDE GERÇEKLEŞTİ

TOKAT’LILAR TUZLA’DA SOKAK İFTARINDA BULUŞTU

Tuzla Tokatlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Dernek Başkanı Ömer Bolat’ın Ev Sahipliğinde Yayla Mahallesinde Bulunan Dernek Binasının Olduğu Kadim Sokakta Düzenlenen Sokak İftarıyla Tokatlılar Buluştu. Binlerce Katılımın Olduğu İftarda Birlik Beraberlik, Kardeşlik ve Dayanışma Hakimdi. Duaların ve Hatimlerin Yapıldığı Kadir Gecesinden Gerçekleşen İftarda Yoğun Katılımla Gerçekleşti.

Tuzla Tokatlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ömer Bolat Menüde Yöresel Yemekleri Olan Sarma Dolma İkram Etmesi Memleketini Unutmadan Memleketin Lezzetinden Sunması Protokol Tarafından da Takdir Edildi. İftar Programına Tuzla Belediye Başkanı Dr.Şadi Yazıcı, AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Av.Talha Tayfur ve Yönetimi, MHP Tuzla İlçe Başkanı Erdem Doğruer ve Yönetimi, Tuzla Belediyesi MHP Meclis Üyesi Volkan Beşiroğlu,  Erbaa Dernekler Federasyonu Başkanı Hüseyin Koyuncu ve Yönetimi, Erbaa Evciler Köyü Dernek Başkanı Muzaffer Demir, Sultanbeyli Erbaalılar Dernek Başkanı Mehmet Bolat, Turhal Üçyol Köyü Dernek Başkanı Osman Yeğen ve Yönetimi, Erbaa Gökal Dernek Başkanı Erdoğan Taşova ve Yönetimi, Türk Halk Müziği Sanatçısı Nezaket Coşkun ve Türk Halk Müziği Sanatçısı Ayşegül Pınar, Hemşeri Dernekleri Platform Başkanı Recep Demir ve Binlerce Tokatlı Katıldı.

AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Av.Talha Tayfur da Bayburtlular Derneğine Katılacağından Dolayı Kısa Bir Selamlama Konuşması Yaptığı Tokatlılar İftarında Rabbim Birlik Beraberliğinizi Daim Etsin. Böyle Bir Organizasyondan Dolayı Dernek Başkanı Ömer Bolat’ı ve Yönetimini Kutlayan Talha Başkan İftar Programında Ki Samimi Sofranın Bereketli Olması Temennisinde Bulundu. Kadir Gecenizi Tebrik Ediyor Bayramınızı da Şimdi Kutluyorum Dedi.

Tuzla Tokatlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ömer Bolat Açılış Konuşmasında Gecenin Önemine Binayen Kısa Bir Konuşma Yapan Başkan Bolat Başı Rahmet, Ortası Mağfiret, Sonu Cehennemden Kurtuluş Olan Ramazan-I Şerif Milletimiz, İslam Alemi ve Tüm İnsanlık İçin Hayırlara Vesile Olsun.  Kadir Gecenizi Tebrik Ediyor Şimdiden Bayramınızı Kutluyorum Dedi. Katkılarından Dolayı Tuzla Belediye Başkanımız Dr.Şadi Yazıcı Beyefendiye Teşekkür Eden Başkan Bolat, Katılan, Destek Olan, Tüm Hemeşerilerimize Yürekten Teşekkür Ediyorum Rabbim Birliğimizi Daim Eylesin İfadelerini Kullandı.

Programda Konuşan MHP Tuzla İlçe Başkanı Erdem Doğruer, İslamiyet ve Ramazan Ayı Hakkaniyeti, Samimiyet, Güzelliği,  Adaleti Bu Millete ve Dünyaya Anlatan En Güzel Kutsal Bir Aydır. Kadir Gecenizi ve İftar Yemeğinizi Tebrik Ediyorum ifadelerini Kullanan Doğruer, Bugün Burada Kıymetli Hemşerilerimizle Bir Arada Olmaktan Duyduğu Memnuniyeti İfade Eden Birlik Beraberlik Mesajları Verdi.

Ülkenin Milli Birlik ve Beraberliğini Milli ve Manevi Değerleriyle Beraber Bir Kadir Gecesine Daha Ulaşmanın Sevincini Yaşadıklarını İfade Eden Doğruer, Hemşerileriyle Bir Arada Olmaktan Duyduğu Memnuniyeti İfade Etti.  Bayramınızı Tebrik Ediyorum Dedi.

Kadir Gecenizi Tebrik Ediyorum Sözleriyle Tokatlılara Seslenen Tuzla Belediye Başkanı Dr.Şadi Yazıcı Rabbim 2 Yıllık Bir Pandemi Sonrasında Bizleri Aynı Masalarda Buluşmayı Nasip Etti. 2 Yıllık Pandemi Döneminde Hayatımız Değişti, Yaşama Tarzımız Değişti. Eğitimden Sağlığa, İletişimden Alışverişe Kadar Her Şey Değişti. Dolayısı İle Buluşmalarımız ve Organizasyonlarımızda Değişti. Ramazan’daki İftar Sofralarımızı Yapamamıştık, Şimdi Artık Pandemi Sonrasında Yeni Normalleşme İle İftar Sofralarında Buluşabiliyoruz.” Dedi.

Yardımlaşmanın ve Dayanışmanın Öneminde Değinen Başkan Yazıcı, “Allah’ın (Cc) Kuran-I Kerim’de Bize Emrettiği ve Peygamber Efendimizin Sünnetinde Bize Daima Söylemiş Olduğu Her Zaman Vermek, Yardımlaşmak, Paylaşmak ve Dayanışmak Çok Kıymetlidir. Öyle Bir Medeniyetin Evlatlarıyız Ki Peygamber Efendimiz Bir Yetimdi ve Öyle Bir Medeniyet Ortaya Koydu Ki Yetimin Başını Okşayan Bütün Herkese Belki de Ettiği Dualar İle Beraber Bizi de Bugünlere Kavuşturdu.

Aslında Toplumda Yapılması Gereken, En Önemli Yapılması Gereken Şey, İyilik Yapmayı, Yardım Etmeyi, Dayanışmayı ve Tüm Toplumdaki Unsurların Bazen Bizim de Bir Gülüşe, Bir Sevgiye Bir İyiliğe İhtiyacımız Olduğunu Düşündüğümüzde Aslında Toplumdaki Herkesin Birbirine İhtiyacı Olduğunu İyi Düşünerek Bizim Birbirimizle Çok Ciddi Dayanışmamız Lazım. Ramazan Bu Vesilelerden Bir Tanesi. Aynı Sofralarda, İftarlarda, Yemeklerimizi, İhtiyaçlarımızı Soframızı Paylaşıyoruz Bugünde Dernek Başkanımız Ömer Bolat Bey’in Ev Sahipliğinde Siz Kıymetli Tokatlılar Bir Aradayız. Biz Burada En Önemlisi Yüreklerimizi Tokuşturuyoruz, Kardeşliğimizi Pekiştiriyoruz Geceniz Mübarek Olsun, Şimdiden Ramazan Bayramınızı Tebrik Ediyorum İfadelerini Kullandı.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

AK PARTİ TUZLA’DA ‘DÜNDEN BUGÜNE YOL ARKADAŞLARIYLA VEFA İFTARI’NDA BULUŞTU

HIZLI YORUM YAP