DOLAR

32,3521$% 0.25

EURO

35,1177% -0.15

GRAM ALTIN

2.308,43%1,37

ÇEYREK ALTIN

3.973,00%0,24

BİST100

9.079,97%3,10

BİTCOİN

2288387฿%3.00209

ETHEREUM

115188Ξ%1.85712

a

CANİKLİ, BELMA SATIR, SERKAN BAYRAM VE ŞENTÜRK TUZLA’DA GÖNÜLLERDE YER ALDI

AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI NURETTİN CANİKLİ, İSTANBUL MİLLETVEKİLLERİ BELMA SATIR AV.SERKAN BAYRAM VE HULUSİ ŞENTÜRK, AK PARTİ TUZLA TEŞKİLATIYLA KALPLER VE GÖNÜLLERDE YER ALDI

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Canikli ve İstanbul Milletvekilleri Belma Satır, Av.Serkan Bayram, Hulusi Şentürk, AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Av.Talha Tayfur ve Teşkilat Mensuplarıyla Tuzla’nın Farklı Mahallelerinde Ziyaretler Yaparak Halkın Nabzını Tuttu ve Gönüllerde Yer Aldılar.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Tuzla İlçe Teşkilatı, Sabah Saatlerin Vira Bismillah Diyerek Başladığı Güne İlçe Binasından Genel Başkanı Yardımcısı Nurettin Canikli ve İstanbul Milletvekilleri Belma Satır, Av.Serkan Bayram ve Hulusi Şentürk İle Buluşan AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Av.Talha Tayfur, Kadın Kolları Başkanı Dr. Tuğba Arslanoğlu Karakaya ve Gençlik Kolları Başkanı Yasin Kenesarı, Belediye Başkan Yardımcıları Murat Kant, İskender Karakaya, Tülay Kalav, Meclis Üyeleri İlçe Teşkilat Mensupları, Mahalle Başkanları, Düzenlenen Programlar İçin Yola Çıktı. Tuzla’da Sabah Başlayan Akşama Kadar Süren Programlarda STK, Tersane, Esnaf, Pazarcı Esnafı Gibi Ziyaretlerle Gönüllere Dokundular.

Azim, Gayret ve Kararlılık Parolasıyla, Başta Esnaf Olmak Üzere Bütün Kesimlerle Bir Araya Gelen AK Parti Vekillerinin Tuzla’daki Saha Çalışması İlçe Sakinleri, Esnaflar, Sanayiciler, Fabrika Çalışanları, Tersane Çalışanları ve Sivil Toplum Kuruluşlarında Dernek Üyeleri ve Pazarcı Esnafı Tarafından Memnuniyetle Karşılandı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Canikli, İlçe Başkanı Av.Talha Tayfur Birlikte İstanbul Deri OSB’yi Ziyaret Ederek, Sorunlar ve Çözüm Önerileriyle İlgili İstişarelerde Bulundu. Ardından Tuzla Tersanesi’nde Faaliyet Gösteren GİSAŞ ve KUZEY STAR Tersaneleri’ni Ziyaret Ederek, Devam Eden Projeleri ve Sektörün Yükselen Grafiği İle İlgili Bilgi Alışverişinde Bulundu. Canikli Son Ziyaretini Akşam Saatlerinde Giresun Hemşeri Dernekleri Başkanları ve Yönetimleri İle Biraraya Gelerek Giresun İle İlgili Görüş ve Önerilerini Dinledi. Bu Ziyaretlerde Belediye Başkan Yardımcısı Murat Kant, İlçe Teşkilatları ve Meclis Üyeleri de Eşlik Etti.

İlçe Binasında Kadın Kolları Başkanı Dr. Tuğba Arslanoğlu Karakaya ve Ekibiyle Buluşan İstanbul Milletvekili Belma Satır Güne Aydınlıda Hanımlardan Oluşan Grupla Kahvaltıda Buluştu. Burada Talep ve İstekleri Dinleyen Belma Satır Notlarını Aldı. Sorulan Soruların Tümüne de Cevap Verdi. Hanımlar Pazar Severler Ama Bu Sefer Vekille Birlikte Pazarcı Esnafla Ziyaret Ederek Taleplerini Aldı. Yapılan Ziyarette Pazara Çıkan Tuzlalılarla da Hasbihal Ettiler. 

STK Ziyaretleri Kapsamında Tuzla Erzurumlular Derneğinde Erzurumlularla Bulaşarak Sıcak Samimi Bir Sohbet Gerçekleştirdiler. AK Parti İstanbul Milletvekili Belma Satır’ın Ziyaretine İlçe Başkanı Av.Talha Tayfur’un Eşi Gözde Tayfur, Belediye Başkan Yardımcısı Tülay Kalav ve Meclis Üyeleri İle Teşkilat Mensupları da Eşlik Etti. 

Ziyaretlerine Postane Mahalle İrtibat Bürosunda Bulunan Sandık Çalışmaları Yapan Teşkilat Mensuplarıyla Kısa Bir Sohbet Ederek Devam Belma Satır Tuzla Gümüşhaneler Derneğinde Turan Alemin ve Ekibine Ziyarette Bulunarak Tuzla 4.Kitap Fuarında Yayınevleri ve Yazarla Sohbet Ederek Kitapları İnceledi.

İlçe Gençlik Kolları Başkanı Yasin Kenesarı Yakın Zamanda Milyonlarca Vatandaşla Telefonunu Paylaşarak 15 Milyon Kişiye Ulaşan Gençlerin Abisi İstanbul Milletvekili Av.Serkan Bayram İle Genç Girişimci Esnafları Ziyaret Ederek Genç Girişimcilerin Her Zaman Yanında Olduklarını İfade Etti. Serkan Bayram’ın Ziyaretlerine Belediye Başkan yardımcısı İskender karakaya Gençlik Kollarından Teşkilat Mensupları da Eşlik Etti.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Canikli ve İstanbul Milletvekilli Belma Satır ve Av.Serkan Bayram Tuzla’da Ziyaretler Yaparken İstanbul Milletvekilli Hulusi Şentürk de İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Mahalle Başkanları ve Meclis Üyeleri İle Birlikte Çiftçi, Esnaf ve Pazar Ziyaretlerinin Ardından Taziye Ziyaretlerinde Bulunarak Tuzla Halkıyla İç İçe Olup Talep ve İsteklerini Dinleyerek Çözüm Önerileri Ürettiler.

TUZLA’YI MAHALLE MAHALLE SOKAK SOKAK KAPI KAPI GEZİYORUZ

Adalet ve Kalkınma Partisi Tuzla İlçe Başkanı Av.Talha Tayfur Yaptığı Açıklamalarda Tuzla’da Mahalle Mahalle, Sokak Sokak, Kapı Kapı Dolaşıyoruz. Bugünkü Ziyaretlerimizde AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Canikli ve İstanbul Milletvekilleri Belma Satır Av.Serkan Bayram ve Hulusi Şentürk Bizlerle Beraberlerdi.

Vatandaşlarla Bir Araya Geldik, Esnaflarımızla, Sanayicilerimiz, Tersanecilerimiz, STK Başkanlarımız ve Yönetimleriyle, Pazarcı Esnafımızla ve Çiftçilerimizle Buluştuk Talepleri Dinledik. “Ziyaretlerimiz Sırasında Sokak Sokak Gezip Hemşerilerimizle Bir Araya Gelmekten Büyük Mutluluk Duyuyoruz. Biz Tüm Teşkilatımızla Birlikte Uyum İçinde, Birlik ve Beraberlik İçerisinde Hemşerilerimize Hizmet Etmek İçin Gece Gündüz Gayret Ediyoruz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Liderliğinde Hayali Olmayanın Hedefi, Hedefi Olmayanın Yolu Olmaz Düsturuyla, Hedefimiz 2023, Hayalimiz Daha Büyük ve Daha Güçlü Bir Türkiye, Yolumuz Sayın Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Yolu. Her Şey Tuzla İçin, Her Şey Türkiye İçin. Bu Birlik ve Beraberliğimizin Daim Olmasını Diliyor, Bugün de Vefalı Tuzlamıza Bizleri Samimiyetle, Güler Yüzle Ağırlayan Kıymetli Hemşerilerimize Canı Gönülden Teşekkür Ediyorum” Dedi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

TUZLA’DA EMNİYET KEMERİ FARKINDALIK ÇALIŞMASI YAPILDI

HIZLI YORUM YAP