DOLAR

32,5265$% -0.05

EURO

34,9789% 0.35

GRAM ALTIN

2.435,88%0,54

ÇEYREK ALTIN

4.050,00%-0,07

BİST100

9.716,77%-0,05

BİTCOİN

2108182฿%1.12208

ETHEREUM

103212Ξ%1.34105

a

CHP TUZLA’DA NELER OLUYOR!

CHP TUZLA İLÇE BİNASINDA YAŞANAN BÜYÜK KAVGA TOPLANTININ İPTAL OLMASINA NEDEN OLDU. YILLARDIR İLÇE BİNASINI DEĞİŞTİRİN DİYE BEKLİYORUM DİYEN CEMİL EKŞİ, İLÇE BİNASININ DEĞİŞECEĞİNİ DUYUNCA OLAY ÇIKARDI. CEMİL EKŞİ KİMLERİ TOKATLADI?

Gazetemizin İmtiyaz Sahibi Levent Ayhan’ın Yaptığı Araştırmalar Sonucunda CHP Tuzla İlçe Örgütü 10 Şubat’ta Akşam Saatlerinde 18:30’da Değerlendirmeler Yapmak Üzere İlçe Başkanı Ali Eren Bingöl Başkanlığında Geniş Katılımlı Bir Toplantı Yapmak Üzere Toplandı. Eski İlçe ve Belediye Başkan Adaylarından Cemil Ekşi’nin Mevcut İlçe Başkanına Sorduğu Sorulara Başka Birinin Cevap Vermesi Üzerine Kavga Çıktı. Yaşanan Tartışmalar Sonucunda Kavgaya Dönüşen Olayın Daha da Büyüdüğü ve İlçe Başkanına Sorulan Sorulara Cevap Veren CHP’linin Darp Edildiği Yaşanan Kavganın Ardından İlçe Toplantısının Yapılamadan Sonlandırıldığı Öğrenildi.

CEMİL EKŞİ KİMLERİ TOKATLADI?

İlçe Başkanı Ali Eren Bingöl ve Yöneticileri, Yeni ve Eski Meclis Üyeleri ve Bazı Üst Düzey Eski CHP’lilerin Katıldığı Toplantıda Cemil Ekşi Kimleri Tokatladı Tuzlalıların Merak Konusu Oldu. Geçtiğimiz Günlerde Yaşanan İlçe Binası Değişimi İçin, Çıkarılan Binanın Depreme Dayanaklı Olmadığı Dedikodusu Üzerine İl Başkanlığı ve İBB Tarafından Çıkarılan Ödenekler Sonucunda İçmeler Yapı Kredi Bankasının Üst Katını Kiralayan Tuzla CHP İlçe Başkanı Bingöl 1 Yıllık Kirayı Ödediği 150 Bin TL Tutarında ki Tadilat Masrafının Karşılanması İçin İl ve İBB’den Yeni Ödenek Beklendiği Bilgisini Alan Gazetemizin İmtiyaz Sahibi Ayhan Dün Gece ki Olayın Perde Arkasını da Araladı.

Bazı Haber Sitelerinde Tuzla İlçe Başkanın Tüm Yetkileri Alındığı Kayyum Atandığı Şeklinde Çıkan Haberlere Gerektiği Kadar Cevap Verilmemesi Tuzla CHP Örgütünde Dedikoduları Artırırken Arazide Konuşan Tuzla CHP’liler İlçe Teşkilatın Değiştirilmesi İçin Daha Önce Başlattığı İmza Kampanyasına Devam Ettirerek İmza Kampanyasını Sürdüğü Mevcut Yönetimin Değiştirilmesini İstedikleri Gelen Bilgiler Arasında.

Dün Gece Yaşanan Olayların Tarafların Sessizliği Korunurken Dayak Atandan da Dayak Yiyende de Arada Kalandan da Ses Çıkmıyor. Bize Düşün Olayı Yazmak Dayak Atan da Dayak Yiyende Arada Kalan da Durumdan Memnunsa Bize Düşen Yazmak Takdiri Tuzla Kamuoyuna Bırakmak.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

TUZLA AK PARTİ’DE AV.TALHA TAYFUR A TAKIMINI AÇIKLADI

HIZLI YORUM YAP