DOLAR

32,5640$% -0.01

EURO

34,8784% -0.05

GRAM ALTIN

2.422,73%-0,29

ÇEYREK ALTIN

4.054,00%-0,68

BİST100

9.722,09%0,80

BİTCOİN

2086877฿%-3.20001

ETHEREUM

101986Ξ%-2.21126

a

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN, AK PARTİ İSTANBUL MAHALLE BAŞKANLARINA TELEFONLA HİTAP ETTİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Biz Biliyoruz Ki Bütün İşlerde İstişare Bize Bir Emri İlahidir, Siz de Bu Emri İlahinin Gereğini Yerine Getirmek Suretiyle İnşallah 2023'e Çok Daha Güçlü, Çok Daha Verimli Bir Şekilde Hazırlanmış Olacaksınız." Dedi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti İstanbul Mahalle Başkanları İstişare ve Değerlendirme Kampı’na Katılanlara Telefonla Hitap Ederek, “Biz Biliyoruz Ki Bütün İşlerde İstişare Bize Bir Emri İlahidir, Siz de Bu Emri İlahinin Gereğini Yerine Getirmek Suretiyle İnşallah 2023’e Çok Daha Güçlü, Çok Daha Verimli Bir Şekilde Hazırlanmış Olacaksınız.” Dedi.

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, Ankara’nın Kızılcahamam İlçesinde Bir Otelde Düzenlenen Kampta AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Av.Talha Tayfur ve Tuzlanın Mahalle Başkanlarının Da Katıldığı Tüm Salondakilerin İsteği Üzerine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı Arayarak Katılımcıların Talebini İletti.

Mahalle Başkanlarının Ricasını Geri Çevirmeyerek Onları Selamlayan Erdoğan, Buluşmanın ve Yapılacak İstişarelerin Hayırlara Vesile Olmasını Temenni Ederek, Şunları İfade Etti:

“Biliyorum Ki Sizler Şu Anda 2023’ün Hazırlıkları İçerisindesiniz. Bizler de Bildiğiniz Gibi Cuma, Cumartesi İki Gün Türkiye Afrika Liderler Zirvesi’ni Gerçekleştirdik ve Dün Akşam Bu Liderler Zirvesini de Tamamladık. Böyle Bir Dönemde Şu Anda Sizlerin de Bir Araya Gelişi, Bu Zirveyi Sizin de Yapışınız Bana Ayrı Bir Mutluluk Veriyor. Sizleri Tebrik Ediyorum. Rabbim Feyzinizi Arttırsın, İstişarelerinizi Bereketli Kılsın İnşallah. Ve Biz Biliyoruz Ki Bütün İşlerde İstişare Bize Bir Emri İlahidir, Siz de Bu Emri İlahinin Gereğini Yerine Getirmek Suretiyle İnşallah 2023’e Çok Daha Güçlü, Çok Daha Verimli Bir Şekilde Hazırlanmış Olacaksınız.”

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe de Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Teşekkür Etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Türkiye’deki Sessiz Devrimin Üreticisi Olduğunu Dile Getiren Kabaktepe, “Bir Şeyi Üretmek Çok Önemlidir. Ne Yapacağını Bilebilmek, Ufuk Koyabilmek, Vizyon Koyabilmek, Gelecek Tasavvuru Koyabilmek, Hedef Belirlemek, Kızıl Elmanın Ne Olduğunu Söylemek Çok Önemli.” Değerlendirmesini Yaptı.

Erdoğan’ın Siyaset Sahnesine Çıktığı Günden İtibaren Sadece İstanbul’a Değil, Türkiye’ye ve Dünyaya Dair Sevdasının Takipçisi Olduğunu Vurgulayan Kabaktepe, “(Mahalle Başkanları) Sizler de Destekçisi Oldunuz.” İfadesini Kullandı.

AK Parti Genel Başkanvekilleri Numan Kurtulmuş ve Binali Yıldırım İle AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir’in de Katıldığı Kampta, İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Tevfik Göksu Bir Sunum Yaptı.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

TÜRKİYE’NİN 8’İNCİ UYDUSU UZAYDA

HIZLI YORUM YAP