DOLAR

32,5640$% -0.01

EURO

34,8784% -0.05

GRAM ALTIN

2.422,73%-0,29

ÇEYREK ALTIN

4.054,00%-0,68

BİST100

9.722,09%0,80

BİTCOİN

2086877฿%-3.20001

ETHEREUM

101986Ξ%-2.21126

a

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN: ÇARŞAMBA GÜNÜ MİLLETE SESLENİŞ KONUŞMAMI ÖZELLİKLE İZLEMENİZİ TAVSİYE EDİYORUM

Cumhurbaşkanı Erdoğan "CHP'nin Tek İşi, Terazisinin Kefelerine Yerleştirdiği Partileri Dengede Tutarak, Kurduğu Kirli İttifakın Bozulmasını Engellemeye Çalışmak." Dedi.

Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Erdoğan, Partisinin Bayburt, Giresun, Niğde ve Zonguldak 7. Olağan İl Kongrelerine Canlı Bağlantıyla Katıldı.

Kongrelerde Görev Alacakları Tebrik Eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, Temizlik, Mesafe ve Maske Kurallarına Riayet Ederek Yürüttükleri Kongrelerin Büyük Coşku ve Heyecanla Gerçekleştiğini Belirtti.

Birliklerini, Beraberliklerini Ve Kardeşliklerini Güçlendirdikleri, Ülkeye Ve Millete Hizmet Heyecanını Yeniledikleri, Umutlarını Ve Azimlerini Biledikleri Kongreleri Demokrasi Şölenlerine Çeviren Partililere Teşekkür Eden Erdoğan, Kuruluşundan Bugüne Teşkilatlarda Görev Alanlara Şükranlarını Sundu, Ahirete İrtihal Edenlere Allah’tan Rahmet Diledi.

Erdoğan, Siyasetlerinin Temelinde, Asırlardır Elden Ele, Nesilden Nesle Aktarılarak Bugünlere Ulaştırılan Bir Büyük Davanın Olduğunu Söyledi.

Bu Davanın Mayasının, Medeniyetine ve Milletine Hizmet Etme Anlayışıyla Yoğrulduğuna Dikkati Çeken Erdoğan, Sözlerini Şöyle Sürdürdü:

“Milletimize Hizmetkarlığımızı, Ülkemizi Daha Çok Kalkındırarak, Büyüterek, Daha Çok Güçlendirerek, Refahı Daha Çok Artırarak Gösteriyoruz. AK Parti Kadroları İlk Günden Bugüne Kadar Hep Bu Anlayışla Gece Gündüz Çalışmış, Hep Aynı Menzile Doğru İlerlemiştir. Hiçbir Sıfat, Hiçbir Görev, Konum, Davamıza Yaptığımız Katkının Verdiği Manevi Huzurdan Daha Büyük Değildir, Olamaz. Genel Merkezimizden Mahalle Ve Köy Temsilcilerimize, Sandık Müşahitlerimize Kadar, Teşkilatlarımızın Her Kademesindeki Görev Değişimlerini Bayrak Yarışındaki Gibi Bir Sorumluluk Aktarımı Olarak Görüyoruz. Partimizin Tüm Kademelerinde, Gerek Vazifelerine Devam Eden Gerekse Yeni Görev Üstlenen Kardeşlerimizden, Bu Anlayışla Çok Daha Azimli Ve Verimli Çalışmalar Bekliyoruz.”

Erdoğan, AK Parti’nin, Ülkeyi Kalkındırma ve Büyütme, Milletin Huzurunu Ve Refahını İleriye Taşıma Yolunda Verdiği Mücadelenin Yanında Yer Alan Herkese, Kapılarının Da Gönüllerinin De Yönetim Kademelerinin De Sonuna Kadar Açık Olduğunu, Teşkilatta Sorumluluk Üstlenen Arkadaşlarının Da Bu Anlayışa Milletin Her Bir Ferdini Partiye Kazandırmak İçin Samimiyetle Gayret Göstereceğine Yürekten İnandığını Dile Getirdi.

“2023 SEÇİMLERİ KRİTİK ÖNEME SAHİPTİR”

AK Parti’nin 18 Yıllık Kesintisiz İktidarda Bulunmasının Sırrının “Milletin Her Bir Ferdinin Kendini Bu Çatı Altında Görebilmesi Ve Hissedebilmesi” Olduğunu Anlatan Erdoğan, Şunları Kaydetti:

“Girdiğimiz Her Zorlu Mücadelede Milletimizin, Bizi Gerektiğinde Can Pahasına Sahiplenmesinin Arkasında İşte Bu Gerçek Vardır. Ülkemizin Tarihi Bir Atılımın İçinden Geçtiği Şu Dönemde Milletimizle Olan Gönül Bağımızı Daha Güçlendirerek Yürüttüğümüz Mücadeleyi Zafere Ulaştıracağız. 2023 Seçimleri Kritik Öneme Sahiptir. Sizlerden, Seçim Gününe Kadar Var Gücünüzle Sahada Çalışmanızı, Kapısını Çalmalık, Derdini Dinlemedik, Gönlünü Kazanmadık Vatandaşımız Bırakmamanızı İstiyorum. İşte Hep Birlikte Takip Ediyoruz. Zihnini Ve Kalbini Bilerek Veya Bilmeyerek Türkiye Düşmanlarına Kiralamış Kesimler, Buldukları Her Fırsatta Ülkemizin Huzuruna, İstikrarına, Demokrasisine Saldırıyor. Hamdolsun Bugüne Kadar Allah’ın Yardımı Ve Milletimizin Desteğiyle Bunların Hiçbirine Boyun Eğmedik, Eğmeyeceğiz. Karşımızdaki Bu Hazin Tablo, Bizim Hem Ülkemize Yaptığımız Hizmetleri Sürdürmek Hem De Kazanımlarımızı Korumak İçin Sürekli Teyakkuzda Bulunmamız Gerektiği Gerçeğini Teyit Ediyor.”

Erdoğan, Çocuklara 2053 Vizyonlarını Hayata Geçirebilecekleri Büyük Ve Güçlü Türkiye’yi Miras Bırakmak İçin Daha Çok Çalışmaları Ve Mücadele Etmeleri Gerektiğini Söyledi.

Ana Kademe, Kadın Kolları Ve Gençlik Kollarında Görev Alanların Böylesine Büyük Bir Vebali Üstlendiklerinin Farkında Olduklarına İnandığını Dile Getiren Erdoğan, “Bu Süreçte Rabia’mıza Daha Sıkı Sahip Çıkmalıyız.” İfadesini Kullandı.

Canlı Bağlandığı Kongrelere Katılan Partililerle Hep Birlikte “Tek Millet, Tek Bayrak, Tek Vatan, Tek Devlet.” Diyen Erdoğan, “Rabia’mız Geleceğimize Güvenle Bakabilmemizin En Büyük Teminatıdır.” Şeklinde Konuştu.

Gelişmiş Ve Gelişmekte Olan Ülkelerin, Küresel, Siyasi Ve Ekonomik Dönüşümün Etkisiyle Adeta Yaprak Gibi Sallandıkları Bir Dönemde Türkiye’nin Sapa Sağlam Ayakta Durduğunu Belirten Erdoğan, Koronavirüs Salgını Sürecinde Dünyada Yaşananların, Türkiye’ye Son 18 Yılda Kazandırdıkları Alt Yapının, Ülkeyi Uluslararası Düzeyde Nasıl Olumlu Yönde Ayrıştırdığını Şüphe Ve İtiraza Mahal Vermeyecek Şekilde Gösterdiğini Dile Getirdi.

Bütün Bunların Ancak Gören Gözler, Duyan Kulaklar, Hakkı Söyleyebilen Diller Ve Adaletin Yuva Yaptığı Kalpler İçin Geçerli Olduğunu Vurgulayan Erdoğan, Şunları Kaydetti:

“Kinleri, Hırsları Ve Karanlık Hesapları, Özellikle Kendi Ülkelerinin Felaketini Dileyecek Kadar Yollarını Şaşıranlara Ne Desek Boş, Onu Da Biliyoruz. Ama Her Şeye Rağmen Vaktimizin Ve Enerjimizin Tamamını Kullanarak, Herkes Gibi Bunlara Da Doğruyu, Hakkı, Hakkaniyeti Yaptıklarımızı Ve Hedeflerimizi Anlatmayı Sürdüreceğiz. İçlerinden Bir Kişiye Bile Bu Hakikatleri Gösterebilirsek, Ülkemize Hayırlı Bir Hizmet Vermiş Oluruz. Bu Konuda Sizlere Güveniyorum. Rabbim Yar Ve Yardımcımız Olsun. Hep Söylediğimiz Gibi Bugüne Kadar Ne Yaptıysak Milletimizle Beraber Yaptık. Neyi Başardıysak Milletimizle Birlikte Başardık, Sizlerle Başardık. Türkiye’yi 2023 Hedeflerine Ulaştırmayı, 2053 Vizyonuyla Buluşturmayı Da Yine Milletimizle Birlikte Gerçekleştireceğiz. Öznesi İnsan Olan Siyasetin İcra Yeri, 84 Milyon Vatandaşımızın Gönlüdür.”

Erdoğan, Basın Ve Sosyal Medya Mecralarının, Gönül Kazanma Faaliyetlerini Yürüttükleri Siyasetlerinin Sadece Duyurulma Yeri Olduğuna İşaret Ederek, “Yapmamız Gereken, Her Bir İnsanımızın Kapısını Çalmak, Derdini Dinlemek, Beklentisini Öğrenmek, Yardımcı Olunabilecek Hususlar Varsa Gereken İrtibatları Sağlamak Ve Böylece Kalplerde Yer Edinmektir. Bunun İçin De Sürekli Sahada Olmamız Şart.” Diye Konuştu.

“GECE GÜNDÜZ TER DÖKTÜK”

AK Parti Olarak Bugünlere, Aziz Milletin Duasının Yanında Ailesi, İşi Ve Mesaisinden Fedakarlık Yapan Dava Erlerinin Çabalarıyla Geldiklerini Belirten Erdoğan, 18 Yıllık İktidarı Döneminde Kimi Medya Kuruluşlarından Terör Örgütlerine, Vesayet Güçlerinden Devlet İçine Çöreklenmiş Çetelere Kadar Farklı Odakların Tehditlerine Maruz Kaldıklarını Anımsattı.

Tüm Saldırılar Karşısında, Her Türlü Zorluğa, Yokluğa, İmkansızlığa Rağmen “İman Varsa, İmkan Da Vardır” Diyerek Yollarından Geri Dönmediklerinin Altını Çizen Erdoğan, Kimseyi Dışlamadan, Ötekileştirmeden, İnsanları Kökenine, Meşrebine, Mezhebine Göre Ayırmadan Herkesi Kucaklamaya Çalıştıklarını Vurguladı.

Erdoğan, Bölen Değil Birleştiren, Kutuplaştıran Değil Kucaklaştıran, Kardeşi Kardeşe Kırdırmak İsteyenlere İnat Vatandaşların Tamamını Türkiye Ortak Paydasında Buluşturan Bir Kadro Olduklarını İfade Ederek, Şöyle Konuştu:

“Kendimize ‘İnanıyorsanız, Üstünsünüz’ İlahi Müjdesini Rehber Edinerek, Gece Gündüz Demeden Ter Döktük, Mücadele Ettik. İnsanlarımız Bizimle Birlikte Belediyelerden Devletin Her Kademesine Kadar Tüm Platformlarda Her Türlü Meselesiyle İlgilenen Dinamik, Vizyoner, Gayretli Bir Kadroyla Tanıştı. Milleti Hor, Hakir Görerek Sürekli Aşağılayan Kerameti Kendinden Menkul Zihniyet Yerine, ‘İnsanı Yaşat Ki Devlet Yaşasın’ Anlayışıyla Hareket Eden Bir Tasavvura Bıraktık.”

“HİÇBİRİ BİZİMLE ESER YARIŞINA GİREMEDİ”

Giresun İl Kongresi’nde Annesi Tenzile Erdoğan İle Fotoğrafının Yer Aldığını Gören Erdoğan, “Evet, Anacığım İle Beraber… Oradaki Hazırladığınız Tablo Sebebiyle Sizlere Çok Teşekkür Ediyorum. Giresun Sizlere Selam, Sevgi, Saygılarımı Özellikle İfade Ediyorum. Ana Gibi Yar Olmaz. Ayaklarının Altı Öpülesi Analarımızla Buralara Geldik. Onun İçin Ayrıca Kadın Kollarımız Çok Büyük Önem Taşıyor.” Dedi.

Gayretle, Hesabi Değil, Hasbi Şekilde Çalıştıkça Milletin De Daha Kararlı Bir Şekilde Kendilerine Sahip Çıktığını Belirten Erdoğan, Şunları Kaydetti:

“Biz Samimiyete Koşturdukça Rabbim De Zorlukları Aşmamızı Kolaylaştırdı. Son 18 Yılda Girdiğimiz 15 Seçimin Tamamından Hamdolsun Alnımızın Akıyla Çıktık. Ülkemize, Cumhuriyet Tarihinde Yapılanların Tamamının Katbekat Fazlasını Sadece 18 Yılda Kazandırmış Olmakla İftihar Ediyoruz. Eğitimden Sağlığa, Ulaştırmadan Enerjiye, Spordan Sosyal Devlet Uygulamalarına Kadar Her Alanda Ülkemize Çağ Atlattığımız İçin Gurur Duyuyoruz. Terör Örgütleriyle Mücadeleden Sınırlarımızın Güvenliğini Sağlamaya, Dostlarımızla Birlikte Tüm Mazlumlara El Uzatmaya Kadar İzlediğimiz Onurlu Ve Kararlı Politikalarla Ülkemizin İtibarını Arttırdığımız İçin Mutluyuz. Uzun İktidar Dönemimizin Her Safhasında Karşımızda Elbette Bir Siyasi Muhalefet Oldu. Karşımıza Çıkan Muhalefet Aktörlerinin Ve Kadrolarının Hiçbiri Bizimle Eser Ve Hizmet Siyaseti Yarışına Giremedi. Biz Ne Diyorsak Tersini Söylemeyi, Biz Ne Yapıyorsak Karşı Çıkmayı, Biz Ne Yöne Gidiyorsak Aksi İstikamete Yönelmeyi Muhalefet Zannedenlere Milletimiz İtibar Etmedi.”

“HAYALLERİ BİLE YETMEZ”

Kongrede, Fatih Sultan Mehmet İle Fotoğrafının Yer Aldığı Pankarta Dikkati Çeken Erdoğan, “İşte Şu Anda Karşımda Fatih’i Görüyorum, ‘Bizim Projelerimize Onların Hayalleri Yetmez’ İdrakini Görüyorum.” İfadesini Kullandı.

Türkiye’nin Şu Anda Karadeniz’de Fatih İle Doğalgaza Ulaştığını Anımsatan Erdoğan, “Şimdi İnşallah Kanuni İle Ulaşacağız. Sondaj Çalışmalarımız Devam Ediyor. Çok Daha Farklı Bir Konuma Ulaşacağız. ‘Durmak Yok, Yola Devam’ Dedik, Şimdi Denizin Dibinde Sondajlama Çalışmalarımızla Devam Edeceğiz. Buna Ne Ana Muhalefetin Ne Diğerlerinin İdrakini Bırakın, Hayalleri Bile Yetmez.” İfadelerini Kullandı.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

İBB’DE KADROLAŞMA İDDİALARI MECLİS TOPLANTISINDA

HIZLI YORUM YAP