DOLAR

32,5421$% 0.26

EURO

34,7521% -0.02

GRAM ALTIN

2.485,21%0,94

ÇEYREK ALTIN

4.248,00%0,30

BİST100

9.524,59%-0,06

BİTCOİN

2066994฿%4.32475

ETHEREUM

99784Ξ%3.15998

a

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’DAN GENÇLERİN ABİSİ ŞADİ BAŞKANA BİR ÖDÜL DAHA

YEREL YÖNETİMLER GENÇLİK FESTİVALİNDE ‘KAMPÜS TUZLA’ PROJESİNE ÖDÜL

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığının Nüfusu 100 Binin Üzerindeki 145 Büyükşehir, İl ve İlçe Belediyeler Arasından Düzenlenen Yerel Yönetimler Gençlik Festivalinde “KAMPÜS TUZLA” Projesiyle Tuzla Belediyesini Ödüllendirdi. Festivalde Ödül Alan Tuzla Belediyesi Adına Başkan Dr.Şadi Yazıcı’ya Ödülü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Tarafından Verildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan “Siyasete Gençlik Kollarında Atılmış, Hayatı Boyunca Tüm Mücadelesini Gençlerle Birlikte Vermiş Birisi Olarak Karşınızda Bulunuyorum. Gökten Zembille Siyasete İnmedim, Gençlik Teşkilatlarında Siyasete Başladım. Belediye Başkanlığı, Başbakanlık ve Cumhurbaşkanlığı Görevlerim Boyunca da Hep Gençlerimize Daha Güzel Bir Gelecek Bırakacak İşler Yapmanın Gayreti İçinde Oldum. Geriye Dönüp Baktığımda ‘İyi Ki Hep Gençlerle Beraber Yol Yürümüşüm, İyi Ki Hep Gençler İçin Çalışmışım, İyi Ki Gençlerin Önünü Açacak İşler Yapmışım’ Diyorum. ‘İyi Ki Hanım Kardeşlerimle Omuz Omuza Bu Yolları Yürümüşüm’ Diyorum. Türkiye’nin 2023 Hedefleri, Demokraside ve Ekonomide Cumhuriyet Tarihi Boyunca Birikmiş Sorunlarımızı Çözmeyi Amaçlıyordu. Eğitimden Sağlığa, Ulaşımdan Spora, Enerjiden Sanayiye Tüm Alanlarda Kurduğumuz Güçlü Altyapı Bize Asıl Bundan Sonraki Vizyonlarımız İçin Lazımdır. Gençlerimize Emanet Edeceğimiz 2053 Vizyonunun İlk Adımını İşte Bu Büyük Birikimden Aldığımız Güç ve Cesaretle Yeşil Kalkınma Devrimi Hedefiyle Attık.” Dedi.

“ÖNÜMÜZDEKİ SEÇİMLERİN KİLİDİ GENÇLERİMİZDİR”

AK Parti İle Gençlerin 18 Yaşında Seçilme Hakkını Yakaladığını Anımsatan Erdoğan, “2023 Seçimlerinde 6 Milyondan Fazla Gencimiz İlk Defa Oy Kullanarak Ülkesi ve Kendi Geleceği İçin Siyasi İrade Ortaya Koyacak. Önümüzdeki Seçimlerin Kilidi Şu veya Bu Parti Değil, Gençlerimizdir. Bu Bakımdan Gençlerimizin Hayalleri, Beklentileri, Düşünceleri Tespit ve Teklifleri Bizim İçin Hayati Önemdedir.” Diye Konuştu.

Hükümet Olarak Bakanlıklar ve Kurumlarla Daha Çok Hizmet Verebilmek İçin Gece Gündüz Çalıştıklarını İfade Eden Erdoğan, “Belediye Başkanlarımız, Gençlerimizin Kendilerini Geliştirebilmeleri, Hayallerini Gerçeğe Dönüştürebilmeleri, Hedeflerine Ulaşabilmeleri İçin Her Türlü Desteği Veriyor. Tek İstediğimiz Vaktinizi ve Enerjinizi Kendinizi ve Kendinizle Birlikte Ülkenizi Hedeflerine Ulaştırmaya Teksif Etmenizdir. Artık Çok Yaklaştığımız 2023 Hedeflerimizle 2053 Vizyonumuz Sadece Kuru Bir Slogan Değil, Size Bırakacağımız En Büyük Mirasımız Olacaktır.” Diye Konuştu.

ERDOĞAN, BAŞKAN YAZICI’YA ÖDÜLÜNÜ VERDİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Konuşması Öncesinde, Duyduğu Sesleri Notaya Dökebilme Yeteneğine Sahip Olan Doğuştan Görme Engelli Bager Çalışcı Piyano Resitali Verdi.

Konuşmasının Ardından Erdoğan, “Gençlik Hizmetlerine Yönelik Fiziki Belediyecilik Yatırımları”, “Kültür, Sanat, Yayıncılık, Eğitim ve Spor Faaliyetleri”, “Teknoloji, Girişim, Robotik ve Yazılım Faaliyetleri” Temalı 3 Ayrı Kategoride Düzenlenen Proje Yarışmasında Dereceye Giren Büyükşehir, İl, İlçe ve Belde Belediye Başkanlarına Ödüllerini Verdi.

“KAMPÜS TUZLA” Projesiyle Tuzla Belediyesini Ödüllendiren Cumhurbaşkanı Erdoğan Başkan Dr.Şadi Yazıcı’ya Ödülü Bizzat Kendisi Vererek Tebrik Etti.

Başkan Yazıcı O Anları Sosyal Medya Hesaplarından AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığımızın Düzenlediği Proje Yarışmasında; Sn. Cumhurbaşkanımızın Elinden “Kampüs Tuzla” Projesi İle Ödül Aldık. Emek Veren Çalışma Arkadaşlarıma Teşekkür Ediyorum.

Bu Ödül; Tuzlalı Hemşehrilerimiz İçin Durmadan Çalışarak Hizmet Veren

Tuzla Belediyesi ve Tüm Tuzla Ailesine Aittir. Hep Birlikte Nice Başarılara… Şeklinde Paylaşarak Duyurdu.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN: GENÇLERİMİZİN HAYALLERİ VE DÜŞÜNCELERİ BİZİM İÇİN HAYATİ ÖNEMDEDİR

HIZLI YORUM YAP