DOLAR

33,2309$% 0.34

EURO

36,2864% 1.28

GRAM ALTIN

2.608,03%0,23

ÇEYREK ALTIN

4.231,00%0,63

BİST100

10.473,47%-3,01

BİTCOİN

1963135฿%-1.9886

ETHEREUM

91455Ξ%-4.87433

a

DODİ-DER İFTAR SOFRASINDA HEMŞEHRİLERİNİ BULUŞTURDU

KASIM DURMAZ: “HEMŞEHRİLİK BAĞLARIMIZ DAHA DA GÜÇLENİYOR”

DODİ-DER (Erzurum Horasan Kemerli Köyü Sosyal Yardımlaşma Derneği) Başkan Kasım Durmaz öncülüğünde Tuzla Aydınlı Mahallesi’nde bulunan dernek merkezinde düzenlediği geleneksel iftar programında hemşehrilerini bir araya getirdi.

Yoğun katılımın olduğu programda Erzurumlu vatandaşlar aynı sofrada buluşurken, Ramazan ayının manevi atmosferi içerisinde birlik ve beraberlik mesajları verildi.

İftar programına Tuzla Belediye Başkanı Eren Ali Bingöl, AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Şeref Çolak, MHP İlçe Başkan Yardımcısı Ali Gülpolat, CHP İlçe Başkanı Hasan Zengin, Belediye Başkanı Danışmanı Hasan Özdemir, Meclis Üyeleri Adem Uçar, Tevfik Şahin ve Türel Ağyol, Erzurumlu İş Adamı Zafer Ayabakan, İlçe Siyasi Parti İlçe Başkan Yardımcıları ve çok sayıda davetli siyasi parti temsilcileri katıldı.

Her Siyasi görüşün yer aldığı Program akşam ezanıyla birlikte oruçlar açılarak başladı. Programda konuşan DODİ-DER Erzurum Horasan Kemerli Köyü Sosyal Yardımlaşma Dernek Başkanı Kasım Durmaz, Ramazan ayının paylaşma, dayanışma ve kardeşliğin en güzel şekilde yaşandığı mübarek bir zaman dilimi olduğunu ifade ederek şu sözlere yer verdi:

“Ramazan ayı paylaşmanın, dayanışmanın ve kardeşliğin en güzel şekilde yaşandığı mübarek bir aydır. Bu akşam burada aynı sofrada buluşmamız, Erzurumlu hemşehrilerimizin birlik ve beraberliğinin en güzel göstergesidir.”

Durmaz, dernek olarak Erzurum’un kültürel değerlerini yaşatmaya ve gelecek nesillere aktarmaya büyük önem verdiklerini belirterek, hemşehri dayanışmasının Tuzla’da her geçen gün daha da güçlendiğini söyledi. Et camiasında DODİLİ hemşerilerimiz ve hayırseverlerimiz başta olmak üzere tüm  üyelerimize teşekkür ediyoruz ifadelerini kullandı.

Samimi sohbetlerin gerçekleştiği iftar programı, yapılan duaların ardından sona erdi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

TUZLA MECLİSİNDE RAMAZAN GERİLİMİ: “İLAHİ” TARTIŞMASI MECLİSİ KARIŞTIRDI

HIZLI YORUM YAP