DOLAR

32,3521$% 0.25

EURO

35,1177% -0.15

GRAM ALTIN

2.308,43%1,37

ÇEYREK ALTIN

3.973,00%0,24

BİST100

9.079,97%3,10

BİTCOİN

2288387฿%3.00209

ETHEREUM

115188Ξ%1.85712

a

DR. FATMA YAZICI; “EMİNE ERDOĞAN HANIMEFENDİYİ GÖNÜL ELLERİ ÇARŞIMIZDA AĞIRLAMAK İSTİYORUZ”

“EN DEĞERLİ PROJESİNİ BİZ KADINLARA EMANET ETTİ”

Tuzla Belediyesi’nin Ramazan Ayının Başında Hayata Geçirdiği ‘Evden Eve İyilik” Projesini Sanatçı Aslı Hünel’e Anlatan Gönül Elleri Çarşısı Kurucu Gönüllüsü Dr. Fatma Yazıcı, “Belediye Başkanımız En Değerli Projesini Biz Kadınlara Teslim Etti. Bütün Gönüllü Kadınlarımız Olarak Kendisine Teşekkür Ediyoruz. Gönül Elleri Çarşımızın Açılışına Emine Erdoğan Hanımefendi Gelmişti. İnşallah Bir Kez Daha Ağırlamak İstiyoruz Burada. Nereden Nereye Geldiğimizi Görmesini Çok İstiyoruz” Dedi.

Tuzla Belediyesi Yeni Bir Projeyi Daha Hayata Geçirdi. Tuzla’nın Tarihi ve Önemli Noktalarının Tanıtımı İçin Başlatılan “Adım Adım Tuzla” Projesi Yoğun İlgi Gördü. Sunuculuğunu Sanatçı Aslı Hünel’in Yaptığı Programın İlk Bölümünde “Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı” Tanıtıldı. Tuzla Belediyesi Youtube Hesabından Paylaşılan “Adım Adım Tuzla” Programının İlk Konuğu Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın Eşi ve Gönül Elleri Çarşısı Kurucu Gönüllülerinden Dr. Fatma Yazıcı Oldu. Yazıcı, Açılışını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Eşi Emine Erdoğan Hanımefendinin Yaptığı, Türkiye’nin Dört Bir Yanında İyilik Dağıtan, Tuzla’nın Marka Kuruluşları Arasında Yerini Alan Gönül Elleri Çarşısı’nı ve İhtiyaç Sahibi Kadınların El Emeği Ürünlerinin Satıldığı Organik Çarşı’yı Anlattı. İyiliği ve Yardımlaşmayı Kolaylaştırıp Yaygınlaştırmak İçin Dijital E- Sadaka Taşı Modelini Hayata Geçirdiklerini İfade Eden Dr. Fatma Yazıcı, “Gönül Elleri Çarşımızın Açılışına Emine Erdoğan Hanımefendi Gelmişti. İnşallah Bir Kez Daha Ağırlamak İstiyoruz Burada. Nereden Nereye Geldiğimizi Görmesini Çok İstiyoruz” Dedi.

“EN DEĞERLİ PROJESİNİ BİZ KADINLARA EMANET ETTİ”

Gönül Elleri Çarşısı’nın 13 Sene Önce Kurulduğunu İfade Eden Dr. Fatma Yazıcı, “Gönül Elleri Çarşımız, Gönüllü Ağı İle Tuzla’nın Her Tarafına Hakim. Belediye Başkanımızın Bir Projesiydi ve Hayaliydi. Bizim de Kadınlar Olarak Bir Hayalimizdi. Hatta Bir Dernek Kurup Mu Çalışsak Diye Düşünürken Şadi Başkan Belediye Başkanı Oldu. Bize Bu Yönde Bir Olanak Sağladı. En Değerli Projesini Biz Kadınlara Teslim Etti. Bütün Gönüllü Kadınlarımız Olarak Kendisine Teşekkür Ediyoruz. Gönül Elleri Çarşımızın Açılışına Emine Erdoğan Hanımefendi Gelmişti. İnşallah Bir Kez Daha Ağırlamak İstiyoruz Burada. Nereden Nereye Geldiğimizi Görmesini Çok İstiyoruz” Dedi.

“YARDIM YAPMAK İNSANI MUTLU EDER, SIKINTILARINI UNUTTURUR”

Yazıcı,” Biz 13 Yıldır Bu İşi Yaptığımız İçin Araziye Çok Hakimiz. Bizi Onlar da Biliyor Biz de Kim Nerede Yaşar Biliyoruz. Onlar Buraya Başvuru Yapabilmek İçin Belediyemizin Beyaz Masasına Başvuru Yapıyorlar. Oradaki Dilekçeleri Bizlere Ulaşıyor. Biz Bu Dilekçeleri Kadınlarımız İle Birlikte Değerlendiriyoruz. Bazen de Bize İhbarlar Geliyor. Biz Gelen İhbarların Hepsi Doğru Olmuyor. Araştırma Yapıyoruz. Ramazan Ayı Paylaşmak İçin En Güzel Aylardan Bir Tanesidir. Burası da Çok Güvenilir ve Araziye Hakim Bir Müessesedir. Bunun İçin de Birçok Organizasyonumuz Var. Yardım Yapmak İnsanı Mutlu Eder, Sıkıntılarını Unutturur” Dedi.

“İYİLİK YAPMAK İÇİN EVDEN ÇIKMAYA GEREK YOK”

Evden Eve İyilik, Komşudan Komşuya Dayanışma Projesini de Anlatan Dr. Fatma Yazıcı, “Evden Eve İyilik Projesini Ramazan Ayı İtibariyle Uygulamaya Aldık. İyilik Yapmak İçin Evden Çıkmaya Hiç Gerek Yok. Dijital Bir Sadaka Taşı Modelidir. İnternet Sitesinde, İyilik Yapmak İsteyen Kişiler İlgili Yeri Tıklıyor Yapacağı Yardımı Seçiyor. Yardım Almak İsteyen de İlgili Yeri Tıklayıp Talebini Yazıyor. Biz Yardım Almak İsteyenle Yardım Etmek İsteyeni Arka Planda Eşleştiriyoruz.” İfadelerini Kullandı.

“İLK PROGRAMIN HEYECANI İÇERİSİNDEYİM”

Aslı Hünel İlk Programın Yayımlanmasının Heyecanını Yaşadığını Belirterek,” İstanbul’un Anadolu’ya Açılan Kapısı Olan Tuzla’nın Tanıtımı İçin Böyle Bir Programda Yer Aldığım İçin Çok Mutluyum. Ülkemizde Çok Güzel İşler Yapılıyor. Bir Sanatçı Olarak İşleri Duyurmaya Çalışıyorum ve Bunu Bir Görev Olarak Addediyorum” Dedi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

TUZLA BELEDİYE BAŞKANI YAZICI: “İBB BAŞKANINDAN HİZMET İSTİYORUZ”

HIZLI YORUM YAP