DOLAR

32,4504$% -0.15

EURO

34,8290% -0.66

GRAM ALTIN

2.441,26%0,23

ÇEYREK ALTIN

4.048,00%0,02

BİST100

9.915,62%2,05

BİTCOİN

2055488฿%-0.92358

ETHEREUM

105111Ξ%3.02666

a

DR. ŞADİ YAZICI, GAZZE’DEKİ İNSANLIK DRAMINA SESSİZ KALANLARA SERT TEPKİ GÖSTERDİ

https://youtu.be/09GT9aUJvuQ

Dünya Gönüllüler Günü Münasebetiyle Tuzla’da 300 Kent Gönüllüsü Kadınla Bir Araya Gelen Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, “Gazze’de İnsanlık Dramı İşlenirken Ses Çıkartmamaları, Bulundukları Makamlardan ve Kürsülerden İnsan Olarak Bir Refleksle Sadece Tavrını Ortaya Koymaktan Bile Aciz Olan İnsanlarla Aynı Kategoride Olmaktan Utanç Duyuyorum. Gönüllülüğü Her Noktada Yapacağız, İnsanın En Büyük Hakkı Yaşama Hakkının Elinden Alınmasının Hep Birlikte Karşısında Olacağız” Dedi.

Tuzla’da 5 Aralık Dünya Gönüllüler Günü’nde Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı ve Tuzla Kent Konseyi’nin İş Birliğinde Gönüllülüğün Değerini Vurgulamak ve İyiliğin Yayılan Gücünü Anmak Amacıyla Yaklaşık 300 Gönüllü Kadın Bir Araya Geldi. Programda, Gönüllülüğün Her Alanda Yapılması Gerektiğini İfade Eden Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, “Caretta Carettalar Veya Fok Balıkları İçin Kutuplara Gitmeye Çalışanlar ve Maalesef Sokak Hayvanları İçin Kendini Yerden Yere Atanların Filistin’de, Irak’ta Suriye’de 2 Milyon İnsan Öldürülürken Hiçbir Şey Yapmamaları, Gazze’de İnsanlık Dramı İşlenirken Ses Çıkartmamaları, Bulundukları Makamlardan ve Kürsülerden İnsan Olarak Bir Refleksle Sadece Tavrını Ortaya Koymaktan Bile Aciz Olan İnsanlarla Aynı Kategoride Olmaktan Utanç Duyuyorum. Gönüllülüğü Her Noktada Yapacağız, İnsanın En Büyük Hakkı Yaşama Hakkının Elinden Alınmasının Hep Birlikte Karşısında Olacağız” Şeklinde Konuştu.

“GÖNÜLLÜLÜĞÜ HER NOKTADA YAPACAĞIZ”

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı Şunları İfade Etti:

“Başkaları İçin Çalışabilmek İnsana Özgüdür, Evrensel Değerdir. Evrensel Değerler Doğrultusunda Bir Arada Bulunmak Lazım. Bunu Çifte Standart Yapanların Yüzüne Vurmak Lazım. Liberalizmle Beraber Dünyada Haykırarak Her Yere Evrensel Değerleri Pompalamaya Çalışan Gönüllülükle Başka İnsanlara ve Çevreye ve Hayvanlara Saygı Duyduğunu İfade Eden Başta Liberalizm Olmak Üzere Birçok Felsefenin Bugün Filistin Meselesinde Çöktüğünü Görüyoruz. Caretta Carettalar Veya Fok Balıkları İçin Kutuplara Gitmeye Çalışanlar ve Maalesef Sokak Hayvanları İçin Kendini Yerden Yere Atanların Filistin’de, Irak’ta Suriye’de 2 Milyon İnsan Öldürülürken Hiçbir Şey Yapmamaları, Gazze’de İnsanlık Dramı İşlenirken Ses Çıkartmamaları, Bulundukları Makamlardan ve Kürsülerden İnsan Olarak Bir Refleksle Sadece Tavrını Ortaya Koymaktan Bile Aciz Olan İnsanlarla Aynı Kategoride Olmaktan Utanç Duyuyorum. Gönüllülüğü Her Noktada Yapacağız, İnsanın En Büyük Hakkı Yaşama Hakkının Elinden Alınmasının Hep Birlikte Karşısında Olacağız.” Diye Konuştu.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

TUZLA’DA ARICILIK EĞİTİM VE SERTİFİKA PROGRAMI’ YENİ DÖNEMİ BAŞLIYOR

HIZLI YORUM YAP