DOLAR

32,3521$% 0.25

EURO

35,1177% -0.15

GRAM ALTIN

2.308,43%1,37

ÇEYREK ALTIN

3.973,00%0,24

BİST100

9.079,97%3,10

BİTCOİN

2288387฿%3.00209

ETHEREUM

115188Ξ%1.85712

a

‘EĞİTİM KENTİ TUZLA’DA YENİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI TÖRENLE BAŞLADI

Tuzla’da 2017-18 Eğitim-Öğretim Yılı Açılış Töreni, Zübeyde Hanım İlkokulu’nda Gerçekleştirildi. Yeni Eğitim-Öğretim Yılının Açılış Törenine Tuzla Kaymakamı Ali Rıza Çalışır, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Tuzla İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Alireisoğlu, Tuzla Müftüsü Aşır Durgun, Öğretmenler, Öğrenciler Ve Çok Sayıda Veli Katıldı. Program Saygı Duruşu Ve İstiklal Marşı’nın Okunmasının Ardından Zübeyde Hanım İlkokulu Müdürü Bayram Göksu’nun Konuşmasıyla Başladı.

Günün Anlam Ve Önemi Hakkında Konuşma Yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Alireisoğlu, Yeni Düşünceler Ve Ümitlerle Okula Geldiklerini Belirterek Yeni Eğitim Ve Öğretim Yılında Bütün Öğrenci, Öğretmen Ve Velilere Başarılar Diledi. Alireisoğlu, Eğitim Ve Öğretime Verdiği Desteklerden Dolayı Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’ya Teşekkür Etti.

GENÇLERE VE EĞİTİME YAPILAN YATIRIM, GELECEĞE YAPILAN YATIRIMDIR

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, ‘Eğitim Kenti Tuzla’ Vizyonuyla Eğitime Ve Gençliğe Yatırım Yaparak İlçeyi Geleceğe Hazırladıklarını Vurguladı. Başkan Yazıcı, “Yeni Eğitim-Öğretim Yılına Hep Birlikte Adım Atıyoruz, Hayırlı Olsun. Öğretmenlerimize Başarılar Diliyorum. Öğrencilerimizi Bir Çiçek Gibi Büyüten Annelere Babalara Teşekkür Ediyorum. Şundan Emin Olun Ki Biz De Belediye Olarak Eğitim-Öğretimin Önemini Biliyor, Gençlere Ve Eğitime Yapılan Yatırımın Geleceğe Yapılan Yatırım Olduğuna İnanıyoruz. Tuzla’nın Geleceğinin, 15-20 Yıl Sonrasının Bugün Gençlere Yapılan Yatırımla Güzel Olacağına İnanıyoruz Ve Gençlerimize Üçüncü Bir Adres Olarak Gençlik Merkezleri, Kültürel Ve Sosyal Çalışmalar, Sportif Faaliyetleri Yapabilecekleri Mekânlar Oluşturmaya Gayret Ediyoruz. Bu Yatırımlar Ve Hizmetin Sadece Tuzla’nın Değil Ülkemizin Geleceği İçin De Önemli Olduğuna İnanıyorum” Dedi.

ÇOCUKLARIMIZDA İSTİKBALİMİZE BAKIYORUZ

Tuzla Kaymakamı Ali Rıza Çalışır Da Konuşmasında “Amacımız İnsan Yetiştirmek. Şu Anda İstikbalimize Bakıyoruz. Bu Çocuklar 20 Yıl Sonra Bu Memleketimizin Geleceğini Teslim Alacaklar. Devletimiz Üstüne Düşeni Yapıyor, Öğretmenlerimiz Hazır, Sınıflarımız Hazır, Müfredatımızda Çağın Gerektirdiği Değişiklikleri Yapmaya Çalışıyor, Sınav Yükünü Bir Taraftan Azaltmaya Çabalıyoruz. Velilerimizin İçi Rahat Olsun, Çocuklar Emin Ellerdedir. Süreç Tamamlandığında Bilgiyle Donanmış, İçinde İnsan Sevgisi Olan, Kendi Değerlerini Bilen, Vatana, Millete Hatta Dünyaya Faydalı Bireyler Olacaklar.” İfadesini Kullandı.

2017-2018 Eğitim- Öğretim Yılı Açılış Töreni Öğrencilerin Okuduğu Şiirler Ve Zübeyde Hanım İlkokulu Halk Oyunları Ekibinin Van Yöresine Ait Folklor Gösterisiyle Sona Erdi.

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

ANNELER VE ÇOCUKLARI BİRLİKTE KAMPA GİRDİ

HIZLI YORUM YAP