DOLAR

32,4504$% -0.15

EURO

34,8290% -0.66

GRAM ALTIN

2.441,26%0,23

ÇEYREK ALTIN

4.048,00%0,02

BİST100

9.915,62%2,05

BİTCOİN

2055488฿%-0.92358

ETHEREUM

105111Ξ%3.02666

a

EĞİTİM ÜLKESİ TÜRKİYE’NİN EN ÖZEL OKULU KALE OKULLARI EĞİTİMDE ÖNCÜ OLMAYA DEVAM EDİYOR

Pandemi Süreci Başladığı Günden Bu Yana Öğrencilerinin Eğitiminin Devamı İçin Geliştirdikleri KALE SCHOOLS ONLINE EDUCATION Sistemi İle Uzaktan Eğitim Faaliyetlerini Etkin Kullanan Kale Okulları, Eğitimde Öncü Uygulamaları İle Dikkatleri Üzerine Çekiyor.

Bu Hafta Sonu (06.06.2020 Cumartesi) Gerçekleştireceği ve Kale Okulları Öğrencisi Olsun Olmasın İlkokul 2. Sınıftan Üniversiteye Hazırlığa Kadar Her Sınıf Grubuna Yönelik 6. Türkiye Geneli Online Deneme Sınavına Hazırlıklar Devam Ediyor.

Pandemi Sürecinin Başladığı Günden Bu Güne Kadar Kale Okullarının Kendi Öğrencilerine Sunduğu Online Eğitim ve Online Deneme Sınavları, Kale Okulları Öğrencilerinin Başarılarını Özellikle Öğrencilerin Okullarından ve Öğretmenlerinden Uzak Kaldığı Bu Dönemde Bir Adım Daha Yukarı Taşımaktadır. Geçtiğimiz Haftalarda Uzaktan Eğitim Faaliyetleri Kapsamında Sakarya Milli Eğitim Müdürlüğünün Gerçekleştirdiği Sakarya Geneli Online Deneme Sınavında Kale Okulları Öğrencilerinin Başarısı Göz Doldurmuş ve Adapazarı Milli Eğitim Müdürü Kale Okulları’na Teşekkürlerini İletmiştir. Adapazarı ve Serdivan İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerinden Gelen Teşekkürde Kale Okulları Öğrencilerinin, Milli Eğitim Müdürlüklerince Gerçekleştirilen Online Deneme Sınavlarında Özellikle Türk Dili ve Edebiyatı Dersi Sakarya İl Ortalamalarının Çok Daha Üstünde Puanlar Aldığı Gözükmekte ve Sakarya İlinde Gerçekleştirilen Online Deneme Sınavında Genel Başarı Sıralamasında İlk Sıralarda En Çok Öğrenci Sayısı Kale Okullarına Aittir. Bu Başarının Sağlanması İçin Emek Veren Tüm Kale Okulları Çalışanlarını Tebrik Ederiz.

Kale Okulları Öğrencilerinin Bu Başarısından Memnun Olan Velileri Okul İdarelerine Teşekkür Metinleri Göndermeye Devam Etmektedir. Öğrencilerin Süreç Boyunca Gerek Online Eğitim Gerek Online Deneme Sınavları Gerek Çeşitli Yarışmalar ve Etkinlikler İle Evlerinde Kaliteli Vakit Geçirmesi Sağlanmıştır. Özellikle Türkiye Geneli Online Deneme Sınavlarına Artvin’den Edirne’ye, Samsun’dan Mersin’e Katılım Olması Öğrencilerin Tüm Ülke Genelinde Başarılarını İzlemleme ve Karşılaştırma da Etkin Olmuş, Ayrıca Hatalı Yada Eksik Noktalarında Öğretmenlerinden Aldıkları Online Yüz Yüze Eğitimler İle de Bu Eksiklikleri Giderilmektedir. Süreç Boyunca Okul İdaresi ve Öğretmenlerine Desteğini Her Fırsatta Gösteren Kale Okulları Öğrencilerinin Öğretmenleri İçin Çektikleri Teşekkür Videoları Gündem Olmuştu. Öğrencilerin Gerçekleştirdiği Bu Sevinç ve Özlem Etkinliklerinin Ne Kadar Haklı ve Yerinde Olduğu Bir Kez Daha Ortadadır.

Kale Okulları Öğrencileri, KALE SCHOOLS ONLINE EDUCATION Sistemi İle Uzaktan Eğitim ve Türkiye Geneli Online Deneme Sınavları Faaliyetlerine 19.Haziran.2020 Tarihine Kadar Devam Edeceğini ve Gelecek Resmi Yazı İle Örgün Eğitim Modelli Yüz Yüze Telafi Eğitimlerine 7 Kişilik Sınıflarda Tüm Sosyal İzolasyon ve Tedbirlerin Alınarak Başlanacağını Duyurmuştur.

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

TUZLA HALK EĞİTİMİ MERKEZİ’NDEN ONLİNE SERGİ AÇILIŞI

HIZLI YORUM YAP