DOLAR

32,3521$% 0.25

EURO

35,1177% -0.15

GRAM ALTIN

2.308,43%1,37

ÇEYREK ALTIN

3.973,00%0,24

BİST100

9.079,97%3,10

BİTCOİN

2288387฿%3.00209

ETHEREUM

115188Ξ%1.85712

a

EĞİTİME “KALE” GİBİ YATIRIMLAR

Kale Okulları Yatırımlarına Dur Durak Bilmeden Devam Ediyor. Yeni Okullar ve İş Alanları Açan Grup, İstihdama da Önemli Bir Destek Sağlıyor.

Teknik Meslek Liseleri Yatırımlarıyla Türk Eğitim Camiasında Fark Yaratan Kale Okulları, Eğitimin Her Alanında Yatırımlarına Hız Kesmeden Devam Ediyor. Bugüne Kadar İstanbul’da İnşaat Lisesi, Yazılım Lisesi, Sakarya’da İnşaat Lisesi, Elektrik Elektronik Lisesi, Biyomedikal Lisesi, Gebze’de Sağlık Meslek Lisesi Gibi Mesleki Liseleri Açan Kale Okulları, Mesleki Atılımların En Büyük Destekçilerinden Olduğunu Yeni Yatırımlarıyla da Gösterdi. Kocaeli’nde Yenilenebilir Enerji Lisesi, Sakarya’da Gıda ve Kimya Liseleri Açan Grup, Bodrum’da Büyük Bir Açık Olan ve İlçenin En Önemli Değerlerinden Biri Olan Yatçılık Sektörüne de El Attı. Kale Okulları 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılında Bodrum’da Yat İnşa Lisesini Hayata Geçiriyor. Kale Okulları Yine Bodrum’da İnşaat Sektöründe Önemli Bir Açığı Kapatacak Olan İnşaat Teknoloji Lisesini de 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılında Hizmete Veriyor.

Eğitime Yönelik Yatırımlara Türkiye Genelinde Devam Edeceklerini Belirten Kale Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Bahir Azak: ” Yeni Kurumlarımız İnşallah Birçok Kişiye Ekmek Kapısı Olacak. Mezun Olan Öğrencilerimiz İse Öncelikle Vatanına, Sonra Ailesine Katkı Sağlayacak. Ülkemize Eğitim Alanında Hizmet Etmekten Gurur Duyuyoruz” Dedi.

Kale Okulları’nın Yüzde Yüz Eğitim Destekli Teknik Meslek Liseleri ve Şehirleri Şöyle;

İSTANBUL

İnşaat Teknolojileri Lisesi

Yazılım ve Tasarım Lisesi

KOCAELİ

Sağlık Meslek Lisesi

Yenilenebilir Enerji Lisesi

İnşaat Teknolojileri Lisesi

SAKARYA

Biyomedikal Lisesi

Elektrik Elektronik Lisesi

İnşaat Teknolojileri Lisesi

Gıda Lisesi

Kimya Lisesi

BODRUM

Yat İnşaat Lisesi

İnşaat Teknolojileri Lisesi

Kale Okulları Yatırımlarına Dur Durak Bilmeden Devam Ediyor. Yeni Okullar ve İş Alanları Açan Grup, İstihdama da Önemli Bir Destek Sağlıyor.
yildiztakipci.com
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN: TÜM İMKANLARIMIZI GENÇLERİMİZİN NİTELİKLİ ÖĞRENİM ALABİLMELERİ İÇİN SEFERBER ETMİŞ DURUMDAYIZ

HIZLI YORUM YAP