DOLAR

32,4504$% -0.15

EURO

34,8290% -0.66

GRAM ALTIN

2.441,26%0,23

ÇEYREK ALTIN

4.048,00%0,02

BİST100

9.915,62%2,05

BİTCOİN

2055488฿%-0.92358

ETHEREUM

105111Ξ%3.02666

a

EĞİTİMİN KALESİNDE KONTENJANLAR DOLUYOR

Kale Okulları, Kurulduğu Günden İtibaren, “Dünya Okulu Olma Vizyonu” İle Yola Çıkmış, Eğitimde Mükemmelliği Hedeflemiş, Ulusal ve Uluslararası Düzeyde Hem Sosyal Alanlarda Hem de Kültürel Alanlarda 21. Yüzyılın Liderlerini Yetiştirmeyi Amaçlıyor. Bu Amaçla Eğitimde Fark Yaratan Kale’nin Okullarında Kontenjanlar İse Hızla Doluyor.

Dünya Okulu Olma Vizyonu İle Yola Çıkan Kale Okullarının, Anaokulu, İlkokul, Ortaokul, Anadolu Lisesi, Teknik Meslek Lisesi, Sağlık Meslek Lisesi ve Akşam Lisesi Düzeyinde Bulunan Tüm Bu Okullarına Oldukça Yoğun Talep Var. Kale Okulları, Pandeminin Olumsuz Etkilerini Avantaja Dönüştürüp Yoğun Bir Biçimde Eğitimi Sürdürülebilir Kılarak Göz Doldurmaya Devam Ediyor. Kale Okulları, Son Teknolojiye Uyumlu, Güncel Gelişmeleri Takip Edebilen İnsan ve Teknoloji Harmanını Oluşturabilen ve Bilgiyi En Etkili Şekilde Kullanmayı Öğreten Bir Eğitim Sistemi Geliştirerek, Eğitim Niteliğini Örnek Olacak Şekilde Artırdı ve Artırmaya Devam Ediyor.

Eğitimde Kaliteden Asla Ödün Vermeyen Kale, Pandemi Döneminde Öğretmen Kadrosunda Sınırlandırmaya Gitmeyerek Bütün Süreç Boyunca Tam Kadro Hedef Yolunda Yürümeye Devam Ediyor. Gerek Online, Gerekse Yüz Yüze Eğitimin Öncüsü Olan Kale Okulları, Konu Tekrarı veya Yüz Yüze Eğitim Alınmasına İhtiyaç Duyulan Alanlarda Telafi Eğitiminin Yapılabilmesi İçin Öğrencilerin Gereksinimlerini Dikkate Alarak, Kişiye Özel Yoğunlaştırılmış Ya da Seyreltilmiş Özel Eğitim Programları Uyguluyor. Veliler Tüm Bu Olumlu İlerleyişten ve Eğitimden Memnuniyetlerini Dile Getiriyor.

İç Kayıtların Yüzde 97 Oranında Dolmasının En Büyük Etkisi İse Kaliteli Eğitim ve Yakın Takip Rehberlik Sistemi. Dış Kayıtta İse Tavsiye Üzerine Gelen Kayıtlar Olduğunu İfade Eden Kale Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Bahir Azak; “Kale Kalitesini, Farkını Görmek İsteyen Öğrenci ve Velilerimiz, Ailemize Katılmak İçin Kontenjanımızı Dolduruyor. Bunun Haklı Gururunu Yaşıyoruz. Tüm Veli ve Öğrencilerimize Teşekkür Ediyoruz” Dedi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN: BUGÜN AZERBAYCAN’IN YANINDAYIZ. BÜTÜN DÜNYA BİLSİN Kİ YARIN DA YANINDA YER ALACAĞIZ

HIZLI YORUM YAP