DOLAR

32,3521$% 0.25

EURO

35,1177% -0.15

GRAM ALTIN

2.308,43%1,37

ÇEYREK ALTIN

3.973,00%0,24

BİST100

9.079,97%3,10

BİTCOİN

2288387฿%3.00209

ETHEREUM

115188Ξ%1.85712

a

EĞİTİMİN KALESİNDE SÖMESTR ETKİNLİKLERİ BİTMİYOR!

Kale Tasarım Lisesi, Pandemi Sebebi İle Uzatılan Sömestr Tatilinde Öğrencilerinden Ayrı Kalamayarak, Onlarla Bir Araya Gelmek İçin Hem Etkili Hem Sıradışı Konu ve Etkinlikler Belirledi! Bilim, Eğitim, Sanat ve Teknoloji İle İlgili Özgün Kuramsal Çalışmalar, Literatür İncelemeleri, Araştırma Raporları, Sosyal Konular, Kitap İncelemeleri ve Araştırma Makaleleri Şeklinde Düzenlenen Çok Kapsamlı Ders ve Söyleşilerle Öğrenciler Keyifli Zamanlar Geçiriyor...

Kale Tasarım Lisesi, Pandemi Sebebi İle Uzatılan Sömestr Tatilinde Öğrencilerinden Ayrı Kalamayarak, Onlarla Bir Araya Gelmek İçin Hem Etkili Hem Sıradışı Konu ve Etkinlikler Belirledi! Bilim, Eğitim, Sanat ve Teknoloji İle İlgili Özgün Kuramsal Çalışmalar, Literatür İncelemeleri, Araştırma Raporları, Sosyal Konular, Kitap İncelemeleri ve Araştırma Makaleleri Şeklinde Düzenlenen Çok Kapsamlı Ders ve Söyleşilerle Öğrenciler Keyifli Zamanlar Geçiriyor… Tüm Bu Eğitici Etkinlikleri Daha İlgi Çekici Hale Getirmek Adına, Çağımız Gereği Fenomen Olmuş ve Tıklanma Rekorları Kıran Videolardan Yola Çıkarak Hazırlıklarını Yapan Kale Tasarım Lisesi Öğretirken Eğlendirmeyi de Göz Ardı Etmiyor!

İngilizcenin Hayatımızdaki Yeri ve Önemini, İngilizce Animasyon İzleme İle Birlikte İngilizce Nasıl Öğrenilir? Bir Mühendis Kendini Nasıl Geliştirebilir ve Teknoloji İle Arasındaki Bağ Nedir? Ve Çok Daha Fazla Soruları İçeren Etkinliklerin Yanı Sıra Ayrıca Yapılan Fil Macunu Deneyi Sayesinde Öğrencilere Hem Bilimsel Hem de Görsel Şölen Sunan Kale Tasarım Lisesi, Hologram Oluşturma ve Hareketli Gezegen Sistemi Oluşturmayı da Harika Bir Görsel Sunu İle Gerçekleştirdi.

İşaret Dilinin Tarihi Sürecini, Çıkış Amacını ve Neye Dayandığını Keyifli Anlatım ve Sunularla Gerçekleştiren Kale Tasarım Lisesi, Küresel Isınmaya da Dikkat Çekti. Küresel Isınmada Çok Basit Şeylerin Ne Gibi Mucizevi Güzel ve Ne Gibi Yıkıcı Sonuçlara Vardığını Görsellerle Aktardılar.

MATEMATİK KAİNATIN DİLİDİR!

Matematiği Okuyup Anlamasını Bilirsek Belki Karadeliklerin Sırrına da Vakıf Olabiliriz Diye Düşüncesiyle Yola Çıkan Kale, Öğrencileri Bilgilendirirken de Düşündürdü…

GERÇEKTEN MUTLU MUYUZ? HADİ KODLAYALIM!

 Mutlu Aile=Mutlu Çocuk

Bazı Duyguları Kodlayarak Aklımızda Tutabiliriz Diyerek;

3M= Merhamet/Mutluluk/Masumiyet

3S= Saygı/Sevgi/Süreklilik

3T= Tebessüm/Taklit/Takdir Gibi Sıradışı ve İlgi Çekici Konularla Öğrencilerin Akıllarında İz Bırakan Kale Tasarım Lisesi, Her Bir Konu ve Etkinliğiyle Adından Söz Ettirmeye ve Akıllarda Kalmaya Devam Ediyor!

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

KALİTE VE GÜVENLE TÜM KONTENJAN DOLDU

HIZLI YORUM YAP