DOLAR

32,5269$% 0.31

EURO

34,8937% 0.69

GRAM ALTIN

2.422,35%1,79

ÇEYREK ALTIN

3.960,00%1,48

BİST100

10.045,74%-0,37

BİTCOİN

1866473฿%-3.48093

ETHEREUM

95640Ξ%-0.1038

a

EMLAK KONUTLARI VE ŞEHRİYAZ SİTESİ İFTARINDA ŞEHİTLERİMİZİN RUHUNA DUALAR OKUNDU

Tuzla Belediyesi, Sitelerde Düzenlediği Sokak İftarlarını Emlak Konutları ve Şehriyaz Sitesi Sokak İftarları İle Tamamladı. KİPTAŞ 1 Etap Konutları’nda Başlayan, TOKİ Konutları, KİPTAŞ 2. Etap Konutları’nda Devam Eden Site İftarları, Emlak Konutları 2. Etap Önünde Kurulan Sokak İftarıyla Tamamlandı. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı ve 2 Sitede Yaşayan Vatandaşlar, 5 Bin Kişilik İftar Sofrasında Ramazan’ın Bereketini Birlikte Paylaştı.

İftar Öncesi Masaları Gezen Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, 1 Gün Önce Şehadet Mertebesine Ulaşan 13 Asker Ve Tüm Şehitlerimizi Rahmetle Andıklarını Söyledi. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, “Dünkü Kazada Şehit Olan Askerlerimizi ve Tüm Şehitlerimizi Rahmetle Anıyor ve Ailelerine Sabır Diliyorum. Ülkemizi ve Milletimizi Korumak İçin Görev Yapan Bütün Güvenlik Kuvvetlerimize de Rabbim’den Kuvvet Diliyorum. ALLAH Onlardan Razı Olsun. Bu Vesileyle de Bütün Şehitlerimi Anıyor ve Gazilerimize de Acil Şifalar Diliyorum” Şeklinde Konuştu.
BAŞKAN YAZICI, BÖLGE SAKİNLERİNİN PAZAR TALEBİNİ OLUMLU YANITLADI
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, İftar Sofralarını Ziyaretinde Özellikle Kadınlardan Bölgeye Pazar Kurulması Talepleri İle Karşılaştı. Başkan Yazıcı, Bu Talebe Konuşmasında Değinerek “Bu Bölgede Pazar Kurulması İçin Biz İzin Vereceğiz. Pazarcılar Odası’nı da Bu Bölgede Pazar Kurulması İçin İkna Edeceğimizden Emin Olabilirsiniz” Yanıtını Verdi.
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Bölgeye Yeni Spor Alanları Kazandıracaklarını, İETT ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi İle Görüşerek Bölgedeki Toplu Taşıma İmkanlarını Arttıracaklarını Söyledi.
Tuzla Belediyesi’nin Sokak İftarında Şehitlerimizin Ruhuna Dualar Okundu.

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

TUZLA BELEDİYESİ VE TÜRK KIZILAYI, GIDA BANKASI KURUYOR

HIZLI YORUM YAP