DOLAR

32,4504$% -0.15

EURO

34,8290% -0.66

GRAM ALTIN

2.441,26%0,23

ÇEYREK ALTIN

4.048,00%0,02

BİST100

9.915,62%2,05

BİTCOİN

2068582฿%0.68849

ETHEREUM

107597Ξ%2.37196

a

ENDER DEMİRTAŞ, MUHTARLAR İLE İFTAR SOFRASINDA BULUŞTU

Sektörde Yarım Asırı Deviren Gayrimenkul & İnşaat Tecrübesiyle STK’larda da Başarılı Çalışmalara İmza Atan EDD Yapı A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ender Demirtaş, Geleneksel Hale Gelen Tuzla Muhtarlarıyla Sıcak Bir İftarda Buluştu.

Gayrimenkul & İnşaat Sektöründe 48 Yıllık Tecrübesiyle Tanınan EDD Yapı A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ender Demirtaş, Tuzla Muhtarlarıyla Geleneksel Hale Gelen Tuzla Muhtarlarıyla Sıcak Bir İftarda Buluştu. Meşe Yaprağı Restaurant’ında Gerçekleşen İftar Programında Sıcaklığını ve Samimiyetini Hissettiren Demirtaş’a Tuzla Muhtarları da Teşekkür Etti.

Aslen Tokatlı Olan, Birçok İş Sektöründe Başarılı Çalışmalarla Zirvede Olan EDD Yapı A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ender Demirtaş Yaptığı Açıklamalarda Hepinizin Malumu 6 Şubat 2023 Günü 11 İlimizde Tarihimizin ve Bölgemizin En Yıkıcı ve Asrın Depremini Yaşadık. Devletimizin Büyüklüğü, Milletimizin Dayanışma Gücü İle Yaraları Sarmaya Bu Ağır Süreci Aşmaya Çalışıyoruz. İlk Andan İtibaren Devletimizin Bütün İmkanları Bölge İnsanımızın Hizmetindedir. Aziz Milletimiz Tek Yürek Halindedir. Devletimiz Büyük ve Güçlüdür. İnşallah Bu Asrın Felaketinde Üstesinden Geleceğiz. Bu Büyük Felakette Kaybettiğimiz Tüm Canlarımıza Allahtan Rahmet, Yaralılara Şifa Diliyorum. Milletimizin Başı Sağ Olsun. Çadırlar Kuruldu, Konteynerler Kuruldu ve Kalıcı Konutlara Kadar Allah Zeval Vermesin, Hep Beraber Hem Ülkemiz Hem de Milletimizle, Yardımseverlerle Birlikte, Yaramızı Birlikte Saracağız. Bizde Şirketlerimiz Adına Elimizden Geleni Yaptık Yapmaya Devam Edeceğiz İfadelerini Kullandı.

Ender Demirtaş Şöyle Devam Etti,

“Başı Rahmet, Ortası Mağfiret, Sonu Ebedi Azaptan Kurtuluş Olan Mübarek Ramazan-I Şerifinizi Canı Gönülden Tebrik Ediyorum. Geleneksel Hale Gelen Muhtarlarımızla Buluşarak Hasbihal Etmek Aynı Sofrada Buluşmak İstedim. Muhtarlarımız, Mahallelerinde Seçilmiş Bir Kanaat Önderi Olarak Seçkin, Seçilmiş Kişiler Olarak Mahallelerimizde Üzerindeki Gözümüz Kulağımızlardır Hepsine Yürekten Teşekkür Ediyorum. Şimdiden Kadir Gecenizi, Mübarek Ramazan Bayramınızı Tebrik Ediyorum Dedi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

TUZLALI İŞ ADAMI MUSTAFA MERT TÜRK-ARAP İŞ ADAMLARI İSTİŞARE KURULU ÜYESİ OLARAK ATANDI

HIZLI YORUM YAP