DOLAR

32,4504$% -0.15

EURO

34,8290% -0.66

GRAM ALTIN

2.441,26%0,23

ÇEYREK ALTIN

4.048,00%0,02

BİST100

9.915,62%2,05

BİTCOİN

2068582฿%0.68849

ETHEREUM

107597Ξ%2.37196

a

‘ENDER DEMİRTAŞ’DAN MUHTARLAR İLE İFTAR SOFRASINDA SAMİMİ BULUŞMA!

47 Yıllık Gayrimenkul & İnşaat Tecrübesiyle STK’larda da Başarılı Çalışmaları İmza Atan EDD Yapı A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ender Demirtaş Tuzla Muhtarlarıyla ve Bazı İş Adamlarıyla Samimi Bir İftarda Buluştu.

Gayrimenkul & İnşaat Sektöründe 47 Yıllık Tecrübesiyle Tanınan EDD Yapı A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ender Demirtaş Tuzla Muhtarlarıyla ve İş Adamlarıyla Ciğer Konağında Samimi Bir İftarda Buluştu. İftar Programında Sıcaklığını ve Samimiyetini Hissettiren Demirtaş’a Muhtarlar Teşekkür Ederek, Memnuniyetlerini Dile Getirdi.

22.02.2022 Tarihinden EDD Yapı A.Ş Olarak Yoluna Devam Eden Ender Demirtaş Bu Ramazan Ayından Geçirdiğim Rahatsızlıktan Dolayı Çok da Hayır İşleri Veya Ramazan Buluşmalarından Bulunamadım Ramazan Ayının Son Günlerinde Tuzla’nın Tüm Muhtarlarıyla Bir Araya Gelerek Hasbihal Etmek Aynı Sofrada Buluşmak İstedim. Katılan İş Adamlarımıza ve Muhtarlarımıza Teşekkür Ediyorum Dedi.

SEBAT METAL SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. Yönetim Kurulu Başkanı Osman Nuri Arslan Ender Demirtaş’ı Ziyaret Ederek Hayırlı İftarlar Temennisinde Bulundu.  Aynı Mekanda İftar Veren İki İş Adamı Tanışarak Hasbihal Ettiler. Arslan Baba Demirtaş’ı Uzun Yıllardır Tanırım Kendisine Selamlarımı İletin İfadelerini Kullanarak Hayırlı İftarlar Temennisinde Bulundu.

Aslen Tokatlı Olan Atan EDD Yapı A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ender Demirtaş, Gazetemiz Aracılığıyla da Bayram Mesajı Yayınladı.

Demirtaş Mesajında; Bayramlar, Coşku, Sevgi, Kucaklaşmadır. Aile Bağlarının Daha da Güçlendiği, Dargınların Barıştığı, Yaşlıların, Çocukların Gönüllerinin Alındığı En Özel Günlerdendir Bayramlar. Özellikle Ramazan Bayramları, Dayanışmanın, Yardımlaşmanın ve Paylaşmanın İbadetidir. Gönülleri, Bolluk ve Bereket İçin Şükür Duygusu, İhtiyaç Duyanlara Yardım Eli Uzatılmasının Huzuru Kaplar. Bayramlarımız, Barındırdıkları Bu Manevi Ruhla Asırlar Boyu Milletimizi Hep Birbirine Kenetlemiş ve Gönüller Arasında Birleştirici Bir Köprü Olmuştur.

Bir Ramazan Bayramını Daha Milletçe Kardeşlik ve Sevgi Bağlarıyla Kutlamanın Mutluluğunu Yaşıyoruz. Milli Birlik ve Beraberliğimize Şükrettiğimiz Bu Ramazan Bayramı’nda, Vatanı Uğruna Canını Veren Tüm Şehitlerimizi Rahmetle Anıyor, Değerli Ailelerine Başsağlığı Diliyor, Gazilerimize Şükranlarımı Sunuyorum. Allah, Milletimize Daha Nice Bayramları, Hep Böyle Kardeşlik Sevgisiyle Dolu Bir Maneviyatta Yaşamayı Nasip Etsin İfadelerini Kullandı.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

SEBAT METAL İFTAR’DA BULUŞTU

HIZLI YORUM YAP