DOLAR

32,5269$% 0.31

EURO

34,8937% 0.69

GRAM ALTIN

2.422,35%1,79

ÇEYREK ALTIN

3.960,00%1,48

BİST100

10.045,74%-0,37

BİTCOİN

1866473฿%-3.48093

ETHEREUM

95640Ξ%-0.1038

a

ERDEM DOĞRUER’İN MUTLU GÜNÜ

BAŞKAN DOĞRUER’İN KIZI ÖZGE EVLENDİ

MHP Tuzla İlçe Başkanı Erdem Doğruer ve Eşi Tülay Doğruer’in Kızları Özge, Muharrem Gargacı ve Necla Yalçın’ın Oğlu Can İle Evlendi.

Tuzla Belediyesi Nikah ve Kültür Sarayında Gerçekleşen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve Genel Merkez Divan Üyelerinin Çiçek ve Telgraf Göndererek Doğruer Çifti İle Özge ve Can Gargacı Çiftini Tebrik Ettiği Nikahı Tuzla Belediye Başkanı Dr.Şadi Yazıcı Kıydı.

Siyaset, Eğitim, Spor, İş Dünyasından Çok Sayıda Davetlinin Katıldığı Nikah’a Tuzla Kaymakamı Ali Akça, MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, MHP İstanbul 1.Bölge Milletvekili Mehmet Bülent Karataş, MHP İstanbul İl Başkanı Birol Gür, AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Av.Talha Tayfur, Tuzla Belediyesi MHP Meclis Üyesi Volkan Beşiroğlu, İş Adamı Ender Demirtaş Şahitlik Yaptı.

EVLİLİK CÜZDANINI MHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI İZZET ULVİ YÖNTER VERDİ

Tuzla Belediye Başkanı Dr.Şadi Yazıcı Çiftleri Tebrik Edip Mutluluklar Temennisinde Bulundu. Özge ve Can Gargacı Çifti Evlilik Cüzdanını MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter’in Elinden Aldı. Sırasıyla İş Adamı Ender Demirtaş, Tuzla Belediyesi MHP Meclis Üyesi Volkan Beşiroğlu, AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Av.Talha Tayfur, MHP İstanbul İl Başkanı Birol Gür, Tuzla Kaymakamı Ali Akça, MHP İstanbul 1.Bölge Milletvekili Mehmet Bülent Karataş Çiftleri Tebrik Ederek İki Cihan Saadeti ve Mutluluklar Temennisinde Bulundular. MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, Yine Tuzla’da ve Az Önce Şahit Olduğumuz Bu Nikah’ta Bulunmakta Büyük Kıvanç duyuyoruz. Az Önce Gördüm Özge Kızımızı Damat Can’ın Ayağına Bastı. Ama Birbirinin Damarına Hayat Boyunca Basmasınlar İnşallah. Anlaşılmaktan Daha Çok Birbirlerini Anlamayı Özen Göstermelerini, Sürekli Birbirilerini Sevmelerini, Her Zaman Birbirilerine Saygı Duymalarını, Vatana ve Millete Hayırlı Evlatlar Yetiştirmelerini, İki Cihanda da Saadete Ermelerini Allah’tan Niyaz Ediyorum. Mutluluklar Diliyorum. Aile Cüzdanını Ne Geline Ne Damat’a İkisine Birden Teslim Ediyorum Takdim Ediyorum. Hayırlı Olsun İfadelerini Kullandılar.

Özge ve Can Gargacı Çiftin Nikahına Gönderilen Çiçekler Tuzla Belediyesi Nikah ve Kültür Merkezin Girişi Bahçeye Döndü.

SELAM TUZLA Gazetesi Olarak Özge ve Can Gargacı Çiftini Tebrik Eder, İki Cihan Saadeti Dileriz.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

AK PARTİ İSTANBUL DANIŞMA MECLİSİ TOPLANTISI’NA TUZLA TEŞKİLATI DAMGA VURDU

HIZLI YORUM YAP