DOLAR

32,5421$% 0.26

EURO

34,7521% -0.02

GRAM ALTIN

2.485,21%0,94

ÇEYREK ALTIN

4.248,00%0,30

BİST100

9.524,59%-0,06

BİTCOİN

2066994฿%4.32475

ETHEREUM

99784Ξ%3.15998

a

ERDOĞAN 50 BİN TUZLALIYA SESLENDİ, 260 BİN TUZLANIN GÖNLÜNDE YER ALDI

BİYOTEKNOLOJİ VADİSİ, TUZLA METRO, HALKIN ADASI, 4 YENİ OKUL, İBADETHANELER VE BİRÇOK HİZMETTİN HEMEN FAALİYETE GEÇECEĞİNİ TEKRARLADI.

İçmeler Meydanında Düzenlenen Mitinge Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Yanı Sıra; Ulaştırma Bakanı Mehmet Cahit Turan, AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Numan Kurtulmuş, Erkan Kandemir, Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak, Cumhur İttifakı Tuzla Belediye Başkan Adayı Dr. Şadi Yazıcı, AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Suat Durak, Cumhur İttifakı Tuzla Belediye Meclis Üyesi Adayları, Sivil Toplum Kuruluşları ve 50 Bin AK Parti ve MHP’li Katıldılar.

İçmeler Meydanında Düzenlenen Tuzla Mitinginde AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Suat Durak, Cumhur İttifakı Tuzla Belediye Başkan Adayı Dr. Şadi Yazıcı, AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak, Ulaştırma Bakanı Mehmet Cahit Turan, AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Numan Kurtulmuş, Erkan Kandemir Birer Selamlama Konuşması Yaptılar.

AK Parti Tuzla İlçe Başkanlığı Tarafından Organize Edilen Tuzla Mitinginde Konuşan Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, “ Tuzla Benim Evim. Bugün Evimdeyim. Komşularımla Beraberim. İşte İstanbul Coşkusu Bu, İşte Tuzla Sevdası Bu. Tuzla 31 Mart’a Bir Günümüz Kaldı. Hazır Mıyız?” Diyerek Başlayan Yıldırım, Alandakilerden “Evet” Yanıtını Aldı

Yıldırım, 17 Yıldır Vatandaşlara Güvendiklerini ve Allah’a Sığındıklarını, Verdikleri Sözleri Tuttuklarını Dile Getirerek, “Bu Yolda Bizi Hiç Yalnız Bırakmadınız. En Zor Gecede, 15 Temmuz Karanlık Gecesinde Dahi Tuzla Bir Oldu, Beraber Oldu, Kardeş Oldu ve Türkiye Oldu. Yanımızda Durdunuz. Sizin Gibi Yol Arkadaşlarımız Olduktan Sonra Bizim Sırtımızı Hiç Kimse Yere Getiremez” Diye Konuştu.

Geceyi Gündüze Katarak Cumhurbaşkanı Erdoğan’la Beraber Bütün Türkiye’yi Baştan Aşağıya Hizmetlerle Donattıklarını Anlatan Yıldırım, Sözlerini Şöyle Sürdürdü:

“Şimdi de Artık İstanbul’a, Müjdelenmiş Şehre, İstanbul’un Anadolu’ya Açılan Kapısı Tuzla’mıza Hizmet Zamanı Gelmiştir. Yapacak Daha Çok İşimiz Var. Tuzla Daha Güzel Hizmetlere Layık. Trafik Dert Olmaktan Çıkacak. Metro Pendik’ten Tuzla’ya Kadar da Uzatılacak. İşimize, Gücümüze Daha Rahat Gidebileceğiz. Toplu Ulaşımda Ciddi Rahatlama Sağlayacağız. Ulaşımı Entegre Edeceğiz. Artık İstanbul’da Seyahat Etmek Eziyet Olmaktan Çıkacak.”

Binali Yıldırım, İstanbul’un Üreten Bir Şehir Olacağını, 500 Bin İstanbulluya İş ve Aş Alanı Oluşturacaklarını Kaydetti.

Eğitim, Sağlık, Turizm, Kültür ve Sanatta Yapacak Çok İşleri Olduğuna İşaret Eden Yıldırım, “Su Faturalarını da Metreküp Tarifesinden Kişi Başı Tüketime Geçerek, Yüzde 11 Ucuzlatacağız. Hayırlı, Uğurlu Olsun. Daha Fazla Nüfuslu Aile Daha Az Ödeyecek. ‘Ortak Akıl Ve Huzur’ Diyeceğiz. Şehirde Yaşayan Siz Kardeşlerimizin Mutluluğu Bizim İçin Çok Önemli. Muhteşem Bir İstanbul ve Tuzla İçin Hazır Mıyız? Şadi Yazıcı ve Binali Yıldırım Başkan Olunca Ne Olmayacak Onu Anlatalım. Ayrı, Gayrı Yok. Öteki, Beriki Yok. Yetimin Hakkını Çarçur Etmek Yok. Sorunları Torunlara Bırakmak Yok” İfadelerini Kullandı.

Alandaki Vatandaşlara, “Mühür Sizde AK Kadınlar. Pazar Günü Yeni Bir Destan Yazacak Mıyız? Tuzlalılar Şadi Yazıcıyla Yola Devam Diyor Musunuz? Finali İstanbul’da Binali’yle Yapmaya Var Mısınız?” Diye Soran Yıldırım, “Evet” Cevabını Aldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Unutmayın Cumhur Güçlü Olursa Cumhurbaşkanı Da Güçlü Olur. Unutmayın Cumhurbaşkanının Yanında Olduğu Bir Büyükşehir Belediyesi, İlçe Belediyeleri Onlar Da Güçlü Olur” Dedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Tuzla’da Düzenlenen Mitinge Katıldı. Erdoğan’a AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım Eşlik Etti. Erdoğan Burada Yaptığı Konuşmada, “Tayyip Kardeşinizi İyi Tanıyorsunuz. 25 Yıldır Gerek Büyükşehir Belediye Başkanlığımda Gerek Başbakanlığımda Gerek Cumhurbaşkanlığımda Biz Hep Sizlerle Beraber Olduk. Hizmetlerimizde Yanınızda Olduk. İçinizden Biri Olarak Şu Anda Da Sizlere Hitap Ediyorum. Biz Uzaydan Gelmedik. Gökten Zembille De İnmedik. Tam Aksine İçinizden Biri Olarak Çıktık. Sizinle Beraber Durmadık, Yürüdük. Türkiye’yi Büyütmeyi, Güçlendirmeyi Kararlılıkla Sürdüreceğiz. İstanbul’un Güzelliğine Güzellik Katmaya Sorunlarını, Sıkıntılarını Son 25 Yılda Olduğu Gibi Çözmeye Devam Edeceğiz.” Dedi.

“CUMHUR GÜÇLÜ OLURSA CUMHURBAŞKANI DA GÜÇLÜ OLUR”

Erdoğan şöyle devam etti:

“Gelin Şöyle 25 Yıl Öncesine Gidelim. Gençler 25 Yıl Önce Tuzla Ne Durumdaydı Bilirler Mi? Bilmezler. Çöp, Çukur, Çamur Bilmezler. O Zaman CHP Vardı. Biz Görevi Devraldıktan Sonra Tuzla Hamd Olsun Ne Duruma Geldi. Biz Burada Yeniden İhya, İnşa Ettik. Unutmayın Cumhur Güçlü Olursa Cumhurbaşkanı Da Güçlü Olur. Unutmayın Cumhurbaşkanının Yanında Olduğu Bir Büyükşehir Belediyesi, İlçe Belediyeleri Onlar Da Güçlü Olur. Şimdi 4 Buçuk Sene Bu Kardeşiniz Cumhurbaşkanı. Binali Kardeşim İstanbul’a Büyükşehir Belediye Başkanı Olduğu Takdirde, Şadi Kardeşim de Tuzla’da Belediye Başkanlığına Devam Ettiği Takdirde Bir Üçlü Olarak El Ele Vereceğiz. Tuzla’yı Da İstanbul’umuzu da Çok Daha İlerilere Taşıyacağız.”

“AYRIM ONLARIN İŞİ”

Erdoğan, “Biz Sadece Şahsımıza Oy Verenlerin Değil, 82 Milyonun Cumhurbaşkanıyız. Bizde Ayrım Yok. Çünkü Biz Yaradılanı Yaradandan Ötürü Sevdik. Bu Ayrım Onların İşi. Biz Evine Helal Rızk Götürmek İçin Ter Döken Emekçimizin, Her Sabah Dükkanını ‘Bismillah’ Diyerek Açan Esnafımızın, Türkiye’nin Gelişmesi İçin Üreten İstihdam Sağlayan Girişimcilerimizin Cumhurbaşkanıyız.” Diye Konuştu.

“DÖNÜŞÜM, DEĞİŞİM BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ”

Erdoğan Kentsel Dönüşümün Önemine Değinerek, “Bugün Ankara’da Metruk Bir Binada Çıkan Yangında 5 Kardeşimiz Maalesef Yanarak Öldü. 11 Kardeşimiz Ağır Yaralı, Tedavide. Maalesef Metruk Denilebilecek Noktada. Çünkü Orada Bir Dönüşüm Yapılıyor. Gelip Orası Boş Bina Diye Yerleşen Bu Vatandaşlarımız Böyle Bir Durumla Karşı Karşıya Kaldı. Onun İçin Bizim El Ele Vermemiz Lazım. Kartal’da Yaşadıklarımızı Biliyorsunuz. Onun İçin Dönüşüm, Değişim Bizim İçin Çok Önemli. Benim İnsanım Modern Bir Yaşam Tarzına Ulaşsın, Yağın, Deprem Gibi Tehditlerden Uzak Olsun. Bunun İçin Biz Hizmetkarınız Olarak Bunları Yapalım. İnşa Edelim. Sizler De Huzur İçinde Burada Yatın.” Dedi.

“SİYASET CESARET FEDAKARLIK, DÜRÜSTLÜK GEREKTİRİR”

“Siyaset Cesaret Fedakarlık, Dürüstlük Gerektirir” Diyen Erdoğan, “Vatanını Bekasını Milletinin Menfaatini Kendi Çıkarının Önüne Koymayı Gerektirir. Siyaset Gecesinin Gündüzüne Katarak Ülkesi Ve Şehri İçin Koşmayı, Ter Dökmeyi Gerektirir. Biz Böyle Bir Siyasetçi, Devlet Adamı Olmanın Gayreti İçindeyiz. Türkiye’yi Ve Şehirlerimizi Daha Müreffeh Yarınlara Daha Aydınlık Günlere Kavuşturmanın Peşindeyiz. 40 Yıldır Yaptıklarımızla, Eserlerimizle Konuşuyoruz. Bugün De, Yarında Eserlerimizle Konuşacağız. 25 Yıldır Hep Gönülleri Kazanmanın Çabasında Olduk. Bugünde Kalpleri Feth Etmek İçin Çalışıyoruz. Bu Ülkede Tek Bir Dikili Ağaçları Dahi Olmayan, Onlara İnat Türkiye’ye Projelerimizle Birbirinden Önemli Yatırımlarla Damgamızı Vuruyoruz. Sadece İstanbul’a Değil 81 Vilayetin Her Birine Hizmet Götürüyoruz.” İfadelerini Kullandı.

“O TÜR KİŞİLERİ ARAMIZA KATMAMIZ, MECLİSE TAŞIMAMIZ MÜMKÜN DEĞİL”

Erdoğan, “Onlar Paraları Götürdüler. Ben 2 Buçuk Milyar Dolar Borçla İstanbul Belediyesini Devraldım. Hem Yatırımlar Yaptım Hem De 1 Milyar 250 Milyon Dolara Düşürdüm Borcu. Böyle Devrettim. O Günden Bugüne Sizler İstanbul’u Bir Daha Bunlara Teslim Etmediniz. İnanıyorum Ki Pazar Günü Bunlara Teslim Etmeyeceksiniz. Burada İster CHP’ye Gönül Versin İster HDP’ye Gönül Versin İster Sözde İYİ Parti’ye Gönül Versin İster Saadet’e Gönül Versin. Gelin Hepsini Bu Eserleri Ortaya Koyarak Buraya Davet Edelim. Çünkü Bizim Bu Noktada Kırgın, Dargın Bunlara Değil Biz Doğruyu Anlatalım. Biz İkna İle Değil Biz Tebliğle Görevliyiz. Kalpleri Döndürecek Olan Allah’tır. Mesele O. Niye Bu Kadar Yoruluyoruz? 57 İle Gittim. Bunun Yanında 30 İlçeye De Gittim. Bu Süre İçinde Rabbimiz Ancak Çalışana Çalıştığının Karşılığını Veriyor. Diğerlerinin Böyle Bir Derdi Yok. Onlar Ankara’da Bol Bol Kulis Yaptılar. Hangi PKK’lıyı Hangi HDP’liyi Nereye Alacağız? Onun Gayreti İçindeydiler. Bizim Kalkıp Ta O Tür Kişileri Aramıza Katmamız, Onları Meclise Taşımamız Mümkün Değil.” Diye Konuştu.

“31 MART ÇOK ÖNEMLİ”

Erdoğan, “İstanbul’da 5 Milyon 300 Bin Civarında Eve Doğal Gaz Getirdik. Bunlar İnsana Hizmet Nedir Bilmez, Bu Bizim İşimiz. Bin Araç Kapasiteli Tuzla Metro İstasyon Otoparkı Yapımına Devam Ediyoruz. Türkiye’nin Modern Sebze Meyve Halinin Yapımıza Aydınlı’da Başladık. Bunlarla Yetinmiyoruz. Önümüzdeki Dönemde Sizlere Yeni Eserler Yapmaya Devam Edeceğiz. Tuzla’da Aşıda Dışa Bağımlılığı Azaltacak Biyoteknoloji Vadisi Kuruyoruz. İstanbul’a Yapacağımız 3 Yeni Otogardan Birisi De Tuzla’da Olacak. Millet Bahçesi İle Tuzlalılar Rahat Bir Nefes Alacak. Tuzla’ya Su Sporları Merkezi İnşa Edeceğiz. Yeni Gençlik Merkezi, Çocuk Bilim Kampüsü Yapacağız. Tüm Bu Hizmetlerin Aksamadan Devam Etmesi İçin 31 Mart Çok Önemli.” Şeklinde Konuştu.

“BİZ VATANSEVER BİR KADROYLA YÜRÜYORUZ”

Erdoğan, “Bu Seçimlerde İstanbul’da Cumhur İttifakı Olarak Yarışıyoruz Adayımız Ortağımız Prensiplerimiz Kırmızı Çizgilerimiz Belli. İstanbul İçin Hangi Hayalleri Kurduğumuzda Belli. Biz Vatansever Bir Kadroyla Yürüyoruz. Ezan Düşmanlarıyla Bayrak Düşmanlarıyla İstiklal Marşımıza Düşman Olanlarla Bizim İşimiz Yok. Karşımızda Kimlerin Olduğunu, Kimlerin Kimlerle Yol Yürüdüğünü Sizler De Görüyorsunuz. Şimdiden Bölücü Örgütün Uzantıları Karşımızdaki İttifakın İstanbul Ve Ankara Adayları Üzerinde Şantajlara Başladılar” İfadelerini Kullandı.

“MİLLETİMİN HUZURUNU ASLA KAÇIRAMAZLAR”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Türkiye’de Kürdistan Diye Bir Bölge Var Mı? Irak’ın Kuzeyinde Var Çok Seviyorsan Defol Oraya Git Kimi Yanına Alacaksan Al, Ama Bu Topraklarımızı Bölemeyeceksiniz. Bölücü Terör Örgütünün Başının Heykelini Dikeceklermiş. Siz Bunların Peşinden Mi Gideceksiniz. Bunlar Benim Kürt Kardeşlerimiz Temsil Edebilirler Mi? Bunlar Çukurlar Hendekler Kazdılar Orada Benim Kürt Kardeşlerimi Öldürdüler. 13-14 Yaşındaki Kız Çocuklarını Dağa Kaçırdılar. Kadın Biz Sırtımızı YPG’ye Dayadık Diyor. Biz De Sırtımızı Milletimize Ve Allah’ımıza Dayadık Aramızdaki Fark Bu. PKK Sizi Tükürüğü İle Boğar Diyor. Gelin Boğun Hani. Cudi’de Gabar’da Kandil’de İnlerine Girdik, Girmeye Devam Ediyoruz. Onlar Kaçacak Biz Kovalayacağız. FETÖ’cüler De Öyle. Hani Neredeler? Kaçacaklar. Benim Milletimin Huzurunu Asla Kaçıramazlar. Büyük Şantaja Bugün Boyun Eğen Yarın Da Benzer Tehditlere Boyun Eğer. Biz Asıl Bu Belediyelere Kandil’in Belirlediği Eşbaşkan Atayıp, Atamadıklarını Merak Ediyoruz. Bunların Hem Partilerinde Hem Belediyelerinde Bir Resmi Olarak Görev Yapan Başkanları Var. Bir De Asıl Patron Olan Eşbaşkanları Var” Diye Konuştu.

 

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

TUZLA’DAN ANADOLU’YA FİNAL GECESİNDE DADAŞLAR, BAŞKAN YAZICI’NIN GÖNLÜNE MÜHÜRÜ VURDU

HIZLI YORUM YAP