DOLAR

32,5269$% 0.31

EURO

34,8937% 0.69

GRAM ALTIN

2.422,35%1,79

ÇEYREK ALTIN

3.960,00%1,48

BİST100

10.045,74%-0,37

BİTCOİN

1866473฿%-3.48093

ETHEREUM

95640Ξ%-0.1038

a

ERKAN KANDEMİR TUZLA’DA FABRİKALARI ZİYARET ETTİ

TUZLA’DA İŞÇİLERDEN ERKAN KADEMİR’E SEVGİ GÖSTERİSİ

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Başkanı ve İstanbul Milletvekili Adayı Erkan Kandemir Tuzla’da Fabrikaları Ziyaret Etti.

Sabah Saatlerinde AK Parti Tuzla İlçe Başkanlığına Gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Başkanı ve İstanbul Milletvekili Adayı Erkan Kandemir, İlçe Binasında Çok Sayıda Partililerle Buluştu. AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Av.Talha Tayfur ve AK Parti Tuzla SKM Başkanı Nuri Özyavuz İle İstişare Eden Kandemir, Tuzla Belediye Başkan Yardımcısı Murat Kant’ın da Eşlik Ettiği Tepeören’de Binlerce Çalışan İşçilerle Bir Araya Gelerek Hasbihal Etti.

Tuzla’da Fabrikaların Binlerce Çalışanlarıyla Buluşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Başkanı ve İstanbul Milletvekili Adayı Erkan Kandemir, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kamu İşçilerinin Ücretlerine Refah Payı Dahil Yüzde 45 Zam Yapıldığını, Böylece En Düşük Kamu İşçisi Ücretinin 15 Bin Liraya Çıkarıldığını Bildirdiğini Müjdeleyen Kandemir, İşçilerin Beklediği Asgari Ücret Zam Miktarında Büyük Oranda Güncelleneceğini Yaparsa AK Parti Yaparsa Recep Tayyip Erdoğan Yapar Dedi.

Kandemir 20 Yıllık İktidarları Boyunca Hiçbir Zaman Boş Vaatlerde Bulunmadık, Yapamayacağımız Hiçbir Sözü Vermedik. Verdiğimiz Her Sözü de Yerine Getirdik. Ülkemizin EYT Sorunu Deprem Gibi Asrın Felaketi Olmasına Rağmen Söz Verdik Gerçekleştirdik. Asgari Ücreti 8,500 TL Çıkararak İşçi Kardeşlerimizin Refahı İçin Yakın Zamanda Tekrar Güncelleyeceklerini İfade Etti.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Başkanı ve İstanbul Milletvekili Adayı Erkan Kandemir, İşçilerin Yoğun İlgisi ve Selfi Çekmek İstemelerine Kayıtsız Kalmadı. Özel Fotoğrafların Ardından AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Av.Talha Tayfur, Tuzla Belediye Başkan Yardımcısı Murat Kant İle Birlikte Fabrika Çalışanlarıyla Toplu Hatıra Fotoğrafı Çekildi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

TUZLA’DAN BAŞLAR, İSTANBUL YAPAR, 2 MİLYON İNSAN TARİH YAZAR

HIZLI YORUM YAP