DOLAR

32,4504$% -0.15

EURO

34,8290% -0.66

GRAM ALTIN

2.441,26%0,23

ÇEYREK ALTIN

4.048,00%0,02

BİST100

9.915,62%2,05

BİTCOİN

2068582฿%0.68849

ETHEREUM

107597Ξ%2.37196

a

ERKAN KAPUSUZ “SEVGİYLE, GÖNÜLLERE DOKUNARAK YENİ TUZLA İÇİN YOLA ÇIKIYORUZ”

AK Parti'den Tuzla Belediye Meclis Üyesi İçin Aday Adayı Olan İş Adamı Erkan Kapusuz Adaylık Başvurusu Sırasında Gerçekleştirdiği Konuşmada İddialı Açıklamalarda Bulundu.

AK Parti’den Tuzla Belediye Meclis Üyesi İçin Aday Adayı Olan İş Adamı Erkan Kapusuz İlçe Binasında İlçe Başkanı Av.Talha Tayfur’u Ziyaret Ederek “Biz Bu Davayı Gönülden Sevdik. Bir Makam Mevki İçin Sevmedik, Bir Beklenti İçin de Sevmedik. Sadece Sevgiden, Manevi Sorumluluktan, İlçemize ve Hemşehrilerimize Karşı Olan Toplumsal Sorumluluktan ve Cumhurbaşkanımıza Olan Sevgimizden Dolayı Buradayız. Başka Hiçbir Sevgi, Makam Mevki, Koltuk Bize Etki Edemez. Eğer Bir Koltuktan Bir Güç Almaya Gidiyorsak, Bir Değer Almaya Gidiyorsak Zaten Gitmeyelim. Allah Nasip Etmesin.” İfadeleriyle Samimiyetini ve İlkeli Duruşunu Ortaya Koydu.

İş Adamı Erkan Kapusuz Gazetemize Yaptığı Açıklamada “Belediyecilik Sadece Betonlaşma Değildir. İnsana Dokunma, Hizmet Etme Sorumluluğu Çok Daha Önemlidir. Şehrin Emini Olarak Belediye Başkanımız Dr.Şadi Yazıcı İle Tuzla Çağ Atlamıştır. Zorda Kalmış, Darda Kalmış İnsanların Mağdur Olmaması İçin Çaba Sarf Etmiş Gönüller Fethederek Cumhurbaşkanımızın Yolunda Gönlünde Yer Almıştır. Başkanımız Yazıcı’nın Temelinde de İnsanlara Değer Vermesi Yatıyor. Ben de Sizlerden Tuzla Belediyesinde Meclis Üyeliği Yapmak İçin Destek İstiyorum İfadelerini Kullandı.

MECLİS ÜYESİ A.ADAYI ERKAN KAPUSUZ KİMDİR?

1979 Samsun Bafra Doğumlu.  Aydınlı Mahallesinde İkamet Ediyor

Yılların Tecrübesiyle 2014 Yılında Aydınlı Mahallesinden Kurduğu Kapusuzlar Gemi Adlı Firmanın Yönetim Kurulu Başkanlığını Yaparak Tuzla’da Birçok Tanınmış Tersanelerde Çeşitli Faaliyetler Gerçekleştirerek Bölgede Yıllardır İstihdam Sağlamakta.

AK Parti Kurulduğu Günden Bugüne Çeşitli Görevlerde Bulundu. Tüm Seçimlerde Sandık Kurulunda Yer Alarak Davasının Peşinde Koştu.

Erkan Kapusuz Evli 4 Çocuk Babasıdır.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

MÜBADİL AİLELER TUZLA’DA BULUŞTU

HIZLI YORUM YAP