DOLAR

32,5265$% -0.05

EURO

34,9789% 0.35

GRAM ALTIN

2.435,88%0,54

ÇEYREK ALTIN

4.050,00%-0,07

BİST100

9.716,77%-0,05

BİTCOİN

2108182฿%1.12208

ETHEREUM

103212Ξ%1.34105

a

EVLİYA ÇELEBİ DANIŞMA MECLİSİNDE TL DAMGA VURDU

TALHA BAŞKAN YİNE CUMHURBAŞKANIMIZ HAKLI ÇIKTI, 22 ARALIK SARIKAMIŞ ŞEHİTLERİ UNUTULMADI

AK Parti Tuzla İlçe Başkanlığı Tarafından Düzenlenen Evliya Çelebi Mahalle Danışma Meclisi Programı Yoğun Katılımla Gerçekleştirildi.

Adalet ve Kalkınma Partisi Tuzla İlçe Başkanlığı Tarafından Düzenlenen Evliya Çelebi Mahalle Danışma Meclisi Programı Partililerin Yoğun Katılımlarıyla İrtibat Bürosunda Gerçekleştirildi.

Evliya Çelebi Mahallesi Danışma Meclis Toplantısına AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Av.Talha Tayfur, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Meclis Üyeleri, Kadın Kolları, Gençlik Kolları, Mahalle Başkanları ve Yönetimlerin Yoğun Katılımlarıyla Gerçekleşti.

Mahalle Danışma Meclisi Toplantısı Divanın Oluşturulmasının Ardından, 22 Aralık Sarıkamış Harekatı’nın Yıldönümünde Şehitlerimizin Anısına Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı Okundu. Ardından Aziz Şehitlerimizin İçin Birer Fatiha Okundu. Açılış Konuşması Yapan Mahalle Başkanların Ardından Bugüne Kadar Yapılan Çalışmalar Slayt Gösterisiyle Partililere Sunuldu. Mahallede Yapılan ve Yapılması Beklenen Hizmetlere Değinen Mahalle Başkanın Konuşmalarının Ardından Teşkilat Gündemli Soru, Görüş ve Önerilerin Ardından AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Av.Talha Tayfur Hem Sorulara Cevap Verdi Hem de Gündemle Alakalı Konuşmasını Yaptı. Bazı Öneriler ve Şikayetlerde Danışma Meclisinde Çözüme Kavuştu.

2023 Hedeflerine Hız Kesmeden Ulaşacaklarını Söyleyen AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Av.Talha Tayfur, Yine Cumhurbaşkanımız Haklı Çıktı, Dün Olduğu Gibi Bugünde Yarında Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Yanında Olmaya Devam Edeceğiz. Biz İnandık Çıktık Bu Yolla Her Türlü Yalana Her Türlü Darbe Girişimleri Püskürtüldü Paramızı İtibarını Düşürmeye Çalıştılar Ama Cumhurbaşkanımızın Dirayeti ve İnancı Sonucunda Pazartesi Akşam Yaptığı Konuşmalardan Sonra Türk Parasının Değerine Değer Katmaya Devam Ediyor. 3 Gündür Muhalefet Liderlerin Hiçbirinden Ses Yok. Elhamdüllah Daha da İyi Olacak Dedi.

Danışma Meclislerimiz Teşkilatın Tümüyle Bir Araya Geldiği, Kademeler Arası İletişimi ve Etkileşimi Artırdığımız Önemli Buluşmalardır. Danışma Meclisi Toplantılarımız, Partimizin Yerel ve Genel Gündemlerinin Değerlendirildiği ve Gelecek Vizyonu Hakkında Yeni Fikirlerin Görüşüldüğü Son Derece Yararlı Toplantılardır. Özverili Çalışmalarda Bulunan Mahalle Teşkilatlarımıza Teşekkür Ediyorum İfadelerini Kullandı.

AK Parti Tuzla Teşkilatı Mahalle Danışma Meclisinde Vatandaşa Danışmaya Devam Ediyor. Tüm Mahallelerde Yapılan Danışma Meclisinde Birkaç Mahalle Kaldı. 24 Aralık Cuma Mimarsinan Mahallesi, 29 Aralık Çarşamba Yayla Mahallesi, 30 Aralık Perşembe Akfırat ve Tepeören Mahalleleri Danışma Meclislerini Yaparak Danışma Meclislerini Tamamlanacak.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

HERAN HABER MÜKREMİN ÖZKAYA’NIN ACI GÜNÜ!

HIZLI YORUM YAP