DOLAR

32,2451$% -0.05

EURO

34,6926% -0.09

GRAM ALTIN

2.393,67%-0,26

ÇEYREK ALTIN

3.939,00%-0,37

BİST100

10.247,75%-0,86

BİTCOİN

1986929฿%-2.24339

ETHEREUM

95109Ξ%-3.30654

a

FATURASINI ÖDEMEYEN KILIÇDAROĞLU’NA BAHÇELİ’DEN ‘KANDİL’ GÖNDERMESİ

Elektrik Faturasını Ödemeyeceğini Belirterek Vatandaşları Provokasyona Sevk Eden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na MHP Lideri Devlet Bahçeli'den 'Kandil' Göndermeli Tepki Geldi.

Çektiği Videolarla Gündeme Gelen ve Elektrik Zammı Nedeniyle Faturasını Ödemeyeceğini Dile Getiren Kılıçdaroğlu’na Bahçeli’den Sert Tepki Geldi.

Bahçeli’nin Açıklamalarından Satır Başları:

CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu Video Kaydı Yapmaya İyice Merak Sardı. Gördüğüm Kadarıyla Bu Alanda Sivrildikçe Sivriliyor, Sürekli Gelişme Kaydediyor! Önünün Açık Olduğunu Düşünüyorum. Ne Yapsın Fukara, Akşamları Can Sıkıntısına Başka Türlü Çözüm Bulamıyor.

‘BU TEHDİTKAR MEYDAN OKUMAYA GÖZ YUMULAMAZ’

Ancak Tehlikeli Sularda Kulaç Atıyor, Can Simitsiz Şekilde Derinlere Dalıyor ve Boy Veriyor. Maazallah Boğulma Riski Taşıdığını da Göremiyor. Düştüğü Denizde Yılana Sarılarak Kıyıya Çıkacağını Zannediyor. Basiret Bağlandı Mı Ne Söylense Boş, Hangi Tembih Yapılsa Boşunadır.

Dün Akşam Yine Kameranın Karşısına Geçip “Elektrik Faturasını Ödemeyeceğini” İfade ve İddia Etmiş. İlk Olarak Bu Bir Tercihtir, İkinci Olarak ve Daha Vahimi Sivil İtaatsizlik Maskesi Altına İliştirilmiş Bir İsyan Denemesidir. Bu Tehditkâr Meydan Okumaya Göz Yumulamaz.

‘FATURAYI ÖDEMEZSE…’

Faturayı Ödemezse Elektriği Kesilmelidir. Günü Geldiğinde Kuzu Kuzu Ödeyeceğini, Tam Tersi Bir Gelişme Olursa Milletin Bunu Ödettireceğini Biliyor ve İnanıyoruz. Yine de Karanlıkta Kalmasına Gönlüm Razı Olmuyor. Vicdanı Karanlık Olsa da, Evinin Karanlığa Gömülmesine Üzülürüm.

‘KANDİL’E YABANCI DEĞİL’

Bu Kapsamda, Her İl Teşkilatımızın Kılıçdaroğlu’na Bir Kandil Göndererek Aydınlanmasına Yardımcı Olmasını Bekliyor, Bu Talimatımı Paylaşıyorum. Nasıl Olsa Kandil’e Yabancı Değildir, Nasıl Olsa Kandil’in Köhne Işığıyla Yolunu Bulmaya Çalıştığını Görmeyen de Kalmamıştır.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

MSB: YILBAŞINDAN İTİBAREN YAPILAN 18 OPERASYONDA 316 TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

HIZLI YORUM YAP